Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Amerikaanse Staten gaan open en heffen corona restricties op

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stoppen met zelfmoordbeleid

Verschillende staten in Amerika openen 100% hun deuren.

Met 100% wordt bedoeld dat alle restricties worden opgeheven. (bron)

Gouverneur van Texas Greg Abbott heeft alle restricties in de staat Texas opgeheven en vrijwel dezelfde dag de staat Mississippi van gouverneur Tate Reeves ook. (bron)(bron)

Maar zij zijn niet de enige. Iowa, Montana en North Dakota schaffen de mondkapjes ook af en laten de maatregelen gaan. (bron)

[the_ad id=”45634″]

11 staten hebben nooit een mondkapjesplicht gehad

Veel mensen weten misschien ook niet dat naast bovengenoemde staten de staten Alaska, Arizona, Florida, Georgia, Idaho, Missouri, Nebraska, Oklahoma, South Carolina, South Dakota en Tennessee NOOIT een mondkapjesplicht hebben gekend en ook deze staten hebben, of zullen zeer snel, alles wat met corona te maken heeft opheffen. (bron)

Het zal u niet verrassen maar alle gouverneurs van deze staten zijn Republikein.

Zoveel staten die er “maar op los leefden”. Dat móet problemen geven tijdens een grote pandemie. Toch? Dat is een feit dan. Toch?..Als die pandemie echt bestaat? Met dat killervirus?

Nee. Het maakt geen bal uit wat je doet, laten alle cijfers zien, behalve dat je mensen kapot maakt wanneer je ze wel maatregelen opdringt.

De cijfers spreken alles tegen:

Sterftcijfers VS:

De cijfers van 2015 tot en met 2018 zijn officieel van de CDC. Het gezondheidsagentschap meldde:
2.712.630 sterfgevallen in de VS in 2015 ,
2.744.248 in 2016 ,
2.813.503 in 2017 en
2.839.205 in 2018 .

En in 2020?? 2.487.350.

Maar omdat deze cijfers half november zijn geopenbaard, stelt men het aantal omhoog naar 2,818,527.

Wel vreemd want cijfers van andere jaren worden ook altijd in november gepresenteerd. Maar gun ze die 400.000 meer. Niets wijst erop dat er een killervirus heeft huisgehouden. Alles wijst er wel op dat er een killer-regering heeft huisgehouden want dit is niet te verkopen.

Wat wél zo is, is dat het New York dat wordt geleid door extreme coronafielen, het hoogste algemene sterftecijfer hebben en waar de meeste mensen aan “corona” (griepachtige virussen) zijn overleden. Logisch met die maatregelen daar. Die mensen zaten volledig opgesloten en werden gedwongen alles te doen om hun immuunsysteem af te breken (bron)

Daarbij zette de psychopaat, die veel van rutte wegheeft, Cuomo gezonde zieke bejaarden tussen gezonde bejaarden in de tehuizen. Dat werd een bloedbad.

Vervolgens schrijft diezelfde man een boek over hoe goed hij het wel niet heeft aangepakt. Deze feiten werden door de mainstream media genegeerd want Cuomo was nuttig voor ze. Hij was uitgesproken anti-Trump.

Nu is hij niet meer welkom bij CNN en wordt er ineens door de media afgevraagd of Cuomo wellicht verantwoordelijk is voor die doden. (bron)

[the_ad id=”45580″]

Maatregelen of niet. Het maakt niets uit.

Conclusie? Het maakt geen bal uit wat je doet. En ga je wel met die maatregelen in zee dan kostje dat meer levens dan niet.

De keuze is: onderdrukken we de bevolking en nemen we ze alles af in naam van de globalistische Great Reset of doen we er niet aan mee en laten we het volk met rust? RutteIII koos voor het eerste. En vergis je niet!! ALLE traditionele partijen kiezen voor het eerste. Ja, ook de SGP die instemden met de avondklok bijvoorbeeld. Het gaat niet over de idealen van de partijen meer. Dit is het politieke systeem. VVD, CDA of SGP aan de macht. Ze voeren het uit. Allemaal.

Waar zijn overigens die uitbraken in de “vrije” staten waar tienduizenden mensen 5x per dag hutjemutje op elkaar stonden tijdens de Trump-rally´s?

En hier op 6 januari? Kijk deze foto even. Heel Washington DC zal nu “besmet” moeten zijn, toch? En deze miljoenen mensen keerden terug naar hun eigen staat om daar ook nog eens mensen te besmetten, toch?

 

De Staten die nu de boel opengooien en de staten en landen, zoals ook delen van Brazilië, Japan, Zweden (waar men nu vanuit de EU en WHO heel veel druk op legt om ook maatregelen in te stellen zodat het lijkt dat Zweden “net als de rest” is) zullen geen enkel verschil merken.

Mondkapjes zijn politiek. En die leiders die er niets mee te maken willen hebben zullen worden weggezet als gevaarlijk en complotdenkers.

President Biden vernietigde de beslissingen van de Staten om deze coronamaatregen af te schaffen. Hij noemde het “Neanderthaler denken”. (bron)

De wereld op zijn kop.

Zodra je persconferenties ziet met mondkapjes en een doventolk (overigens heel nuttig maar het is een kenmerk geworden van de Democraten en de hele globalistische bende) dan weet je dat je  naar de kliek van de Democraten, de bigtech, de Eurofielen en de WHO of kortom: alle globalisten luistert er kijkt.

De Nederlandse regering is onderdeel van deze kliek.

ZIE OOK:

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x