Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Amerikaanse klokkenluider getuigt op straffe van meineed: ‘meer dan 45.000 doden binnen 3 dagen na toediening van het Covid-19 vaccin tussen december 2020 en juli 2021’

Verspreid de vrijheid!

Door Avalerion Awakes

Tijdens de Reawaken America Tour in het weekend van 17-18 juli jl. kondigde advocaat Thomas Renz aan dat er sinds het begin van de Amerikaanse Covid-19 vaccinatiecampagne van 14 december 2020 tot en met 9 juli jl. meer dan 45.000 doden zijn gevallen binnen 3 dagen na vaccinatie. Volgens het VAERS-systeem (Vaccine Adverse Events Reporting System), de officiële Amerikaanse overheidsdatabase voor de registratie van vaccin bijwerkingen, waren er op 9 juli 2021 9.048 geregistreerde doden i.p.v. de ruim 45.000. Hieruit blijkt dat er een grote onderrapportage van het aantal doden is binnen het VAERS-systeem.

Renz baseert deze uitspraken op een klokkenluider verklaring van een vrouw die onder de alias “Jane Doe” verklaart dat ze naar eigen zeggen deze professionele inschatting heeft gemaakt. Ze is van beroep computerprogrammeur met expertise op het gebied van gezondheidszorg data-analyse en heeft toegang tot de officiële Medicare en Medicaid databases van de Amerikaanse overheid waarin ze de discrepanties tussen deze databases en die van VAERS heeft ontdekt. Deze schokkende ontdekking heeft haar ertoe gezet om onder straffe van meineed deze verklaring af te leggen. U kunt de volledige vertaalde klokkenluider verklaring hier verder lezen.

De verklaring van “Jane Doe” is opgenomen in een aanklacht van de American Frontline Doctors tegen de Amerikaanse Minister van Volksgezondheid & Sociale Zaken, Xavier Becerra. De aanklacht was op 19 juli jl. ingediend bij de U.S. District Court for the Northern District of Alabama. U kunt de volledige aanklacht hier terugvinden.

Renz benadrukt op het einde van zijn speech dat, alhoewel hij zijn best zal doen om te vechten voor gerechtigheid en (medische) vrijheid voor het Amerikaanse volk, men niet al hun vertrouwen en hoop op actieve mensen zoals hem zou moeten leggen maar zelf ook in actie moet komen. Renz roept mensen op om moed tonen en m.n. op lokaal niveau in actie te komen.

U kunt Thomas Renz’s vertaalde speech bij de Reawaken America Tour hier terugzien. Duur is 10:12 minuten.

Directe link op Rumble: https://rumble.com/vmifzd-amerikaanse-klokkenluidermeer-dan-45.000-doden-binnen-3-dagen-na-toediening.html
Directe link op Bitchute: https://www.bitchute.com/video/RErRCWpQogrv/

 

Over de Reawaken America Tour

De Reawaken America Tour is een initiatief van ondernemerscoach en medeoprichter van the ThriveTimeShow, Clay Clark, en van pastor Phil Hotsenpiller, leider van de Influence Church in Anaheim, Californië en oprichter van het nieuwsplatform American Faith.

De Reawaken America Tour is voortgekomen uit de succesvolle Health & Freedom conferentie van juni 2021 die Clay Clark in samenwerking met General Michael Flynn had georganiseerd. Het was een groot succes waar Clay Clark verder mee wilde gaan. Op Gen. Flynn’s advies werd de tour omgedoopt tot de Reawaken America Tour en het eerste evenement op 17 & 18 juli 2021 werd gehost in Hotsenpiller’s megakerk in Anaheim, Californië. Het werd gelivestreamd voor ongeveer 7 miljoen kijkers en de kaarten waren snel uitverkocht. Tijdens het twee daagse evenement waren er zo’n 40 sprekers, waaronder Thomas Renz.

De Reawaken America Tour heeft christelijke roots en laat mensen aan het woord die doorgaans door de mainstream media gecensureerd worden als ze zich uitspreken tegen het officiële Covid narratief. Ook niet-christelijke sprekers komen aan het woord. Volgens Hotsenpiller is het doel van het evenement om mensen aan te moedigen om betrokken te raken in de lokale politiek en in het schoolbestuur.

“We raken van streek over nationale kwesties, en dat is maar goed ook. Maar echte verandering gebeurt op lokaal niveau,” zegt Hotsenpiller. “Mensen moeten zich verkiesbaar stellen of naar belangrijke bijeenkomsten komen. En onderschat nooit de impact die je kunt maken. Het is bewezen in Californië; de provincies met een goed lokaal bestuur hebben geen overschrijdende bemoeienis van de staatsoverheid.”

De Reawaken America Tour heeft een drievoudig doel:

  1. Het doden van de geest van angst die zoveel Amerikanen in zijn greep heeft.
  2. Het blootleggen van de leugens en het onthullen van de waarheid.
  3. De kerk oproepen tot actie, specifiek door betrokken te zijn bij de kerk en de lokale politiek.

Een aantal sprekers op de tour hebben gesproken:

Gen. Michael Flynn, Patrick Byrne, Mike Lindell en Roger Stone; advocaten Sidney Powell, Leigh Dundas and Lin Wood; artsen Simone Gold, Richard Bartlett, Sherri Tenpenny, Mark Sherwood en Dr. Carrie Madej; en voorgangers Greg Locke, David Scarlett en Phil Hotsenpiller, onder andere.

Er is ook een evenement op 19-21 Augustus gehouden waar o.a. Dr. Carrie Madej heeft gesproken. Meer info daarover volgt binnenkort.

Op 24-25 september wordt een nieuw evenement gelivestreamd. U kunt de tour volgen op de website van American Faith & de livestreams volgen op de ThriveTimeShow en op Brighteon.com & SteelTruth.com.

Bronnenlijst artikel

 

Gerelateerde artikelen van Avalerion Awakes


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x