NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

KINDEREN weggehaald bij OUDERS door OVERHEID wegens lockdown

Afgrijselijke tijden voor moeders.

Meerdere Amerikaanse moeders zagen hun kinderen meegenomen worden door de overheid omdat zij als verpleegster werken tijdens de coronacrisis.

Wat vinden politici hiervan? Wat vindt Trump hiervan? Zij die roepen hoe fantastisch het zorgpersoneel is en wat een goed werk ze verrichten?!

CPS (Child Protective Service) pakt ouders die in de zorg werken hun bezoekrechten af en gebruikt de pandemie als reden.

De gescheiden Eerste Hulp-verpleegkundige in Washington verloor de voogdij over haar kind.

In Florida had Dr. Theresa Greene gedeelde voogdij samen met haar ex-man Eric Greene over haar 4-jarige dochtertje.

Maar Theresa Greene verloor onlangs de voogdij over haar kind, omdat een rechter de gehele voogdij toewees aan ex Eric Greene tot nader order, wegens de werkzaamheden van de moeder.

 

Rechter Bernard Shapiro zegt Dr.Greene haar voogdijrechten te ontnemen voor onbepaalde tijd, of voor de duur van de coronacrisis.

Het besluit is genomen met het oog op het welzijn en de veiligheid van het minderjarige kind en is gerelateerd aan de Covid19 uitbraak. (bron)

Dr. Theresa Greene laat weten dat de voogdijzaak haar meer stress bezorgt dan de hele coronacrisis:
‘Ik ben geschokt dat de rechtbank er zo lichtjes over denkt. Er zijn helemaal geen medici gehoord om de feiten te bespreken.
Ze nemen mij mijn kind af zonder na te denken over de psychologische en mentale gevolgen voor mijn dochtertje.’

‘Ik heb een medische eed afgelegd en die moet ik nakomen. Ik kan mijn werkzaamheden als arts niet zomaar neerleggen.’

Greene gaat in hoger beroep. (bron)

Ook iemand die in de zorg werkt in Oklahoma werd de voogdij over haar kinderen ontnomen wegens gevaar voor besmetting met het coronavirus.

Een rechter van het Sax en Fox district haalde de kinderen van Katherine Spencer bij haar weg nadat haar ex-man de rechtbank aangeschreven had wegens een ‘levensgevaarlijke thuissituatie’.

 

De zitting zou op 20 maart 2020 plaatsgevonden hebben volgens het bevel, maar volgens officiële optekening is er hele zitting gehouden op 20 maart j.l.

De moeder claimt plotseling te zijn geconfronteerd met het dwangbevel en geen enkele voorgeschiedenis te hebben van kindermishandeling of verwaarlozing.

Op internet schrijft zij dat er om 22.00 uur politie voor de deur stond die haar kinderen kwam meenemen.

“Mijn ex is zélf schuldig aan huiselijk geweld. Hij heeft mij en ook zijn nieuwe vriendin geprobeerd te wurgen. Wij hebben allebei een VPO (Victim Protective Order) aangevraagd tegen hem.”

“Hij is eerder al eens gearresteerd wegens het verbreken van zijn straatverbod.”

Medewerkster Danelle Dillman van de Kinderbescherming gebruikte het coronavirus als excuus om de ouders de bezoekrechten voor hun 20 maanden oude baby te ontnemen.

De baby was eerder door de staat geconfisqueerd omdat het kindje een te laag geboortegewicht zou hebben.

Danelle Dillman liet toen vlak van tevoren via een SMS weten aan de vader, Andrew Ritter, dat zijn kind meegenomen zou worden, omdat de moeder borstvoeding gaf en weigerde een eetlust-opwekkend middel aan de haar baby toe te dienen. (bron)

 

Hoofd van Jeugdzorg Oklahoma zegt niet te weten of de visites tussen ouders en kinderen doorgang vinden tijdens de coronacrisis.

Wel wist hij te melden dat in sommige gevallen de bezoeken tussen ouders en kinderen plaatsvinden via Skype en Facetime.

Een medewerkster van Jeugdzorg zegt dat zolang de coronacrisis nog niet voorbij is sommige bezoekregelingen zijn geschorst. Zij weigerde haar naam te noemen.

Keeley McEwan, hoofd communicatie afdeling van Jeugdzorg vertelt dat er geen een bezoekregeling is geschorst, maar dat de richtlijnen dagelijks veranderen.

‘Wij moedigen bezoek juist aan!’, aldus Keeley McEwan.

Sociaal werkster Danelle Dillman was niet bereikbaar voor commentaar.

Het weghalen van kinderen komt voor in heel de VS. Om zeer discutabele redenen of zonder reden. Het is een voor de overheid zeer lucratieve industrie.

In 1997 ondertekende Bill Clinton de ASFA (Adoption and Safe Family Act) die de federale overheid de kans gaf om dikke cheques uit te schrijven aan staten voor elk kind dat geadopteerd werd vanuit een pleeggezin.

ASFA maakte het ook mogelijk dat zodra een kind 15 maanden, van de afgelopen 22 maanden, in een pleeggezin zit alle voogdijrechten van de biologische ouders getermineerd worden.

Toen First Lady Hillary Clinton maakte zich hard om de wet door het Congres heen te krijgen. Het aantal adopties steeg daarna landelijk met 64%.

Ouders die getroffen werden door ASFA noemen de wet een blanco cheque om kinderhandel mogelijk te maken.

‘Ik ben alle vier mijn kinderen verloren aan de staat. Ze waren allemaal onder de tien jaar oud en vanaf dag 1 hadden wij geen schijn van kans hen terug te kunnen krijgen.’ aldus Jeremy Powell uit Oklahoma.

“Één van mijn kinderen heeft al in zes verschillende pleeggezinnen gezeten. 15 maanden bij elk gezin, en dan doorgeschoven naar een ander pleeggezin, want daar krijgt de staat iedere keer een geldbedrag voor. Mijn kinderen worden gewoon gemarteld! Kinderen worden verhandeld als vee.”

RicoCPS.com is een website van de Texaanse Audra Terry die verhalen van Jeugdzorg-klokkenluiders verzameld. Honderden verhalen zijn er te lezen. Waaronder ook die van 10 sociaal werkers die melding maken van seksueel misbruik van kinderen. De site is ineens spoorloos verdwenen.

‘Wij willen transparantie en gerechtigheid.’

De staat krijgt een bonus check van $4.000 per kind ELKE 15 maanden.
Een kind met een rugzakje of een gehandicapt kind brengt 6.000 dollar in het laatje

In 2016 betaalde de federale overheid 55,2 miljoen dollar aan bonussen aan 47 staten.
In 2018 keerde zij 613,9 miljoen uit aan ASFA bonussen.

Dit bedrag staat los van het geld dat door ASFA wordt betaald aan adoptieouders.

BRON:
https://www.everycrsreport.com/files/20180730_R45270_f59754aa67597118b7712fbaffd995ca1b9c3678.html#_Toc520903688

 

Andrea Packwood van ‘California Family Advocacy’ zegt dat sociaal werkers veelvuldig meineed plegen in de rechtszaal om de bonussen te kunnen opstrijken.

Kinderen worden door hen gecoached om bepaalde belastende dingen te zeggen tegen de rechter. Alles kan tegen je worden gebruikt in dit soort zaken, zonder dat er bewijzen voor hoeven worden aangeleverd.

Als je buurman of de vuilnisman jou niet mag, kan zijn verklaring over jou je je kop kosten.

Advocaten in Orange County, Californië zeiden dat sociaal werkers die meineed plegen in voogdijzaken onschendbaar zijn verklaard.

‘Als een soort Antifa-beweging hebben zij bepaalde rechten gekregen die ieder ander niet heeft, zij krijgen immuniteit.’, aldus de advocaten.

DeLeith Gosset een Professor in de Rechten aan Texas Tech University zegt dat kinderen vaak tot hun 18de verjaardag in het Jeugzorg-systeem worden gehouden om er zo optimale inkomsten aan te kunnen binnenhalen:

‘De kinderen worden nooit geadopteerd en blijven hun hele jeugd ronddraaien in de pleeggezin-molen. Met alle negatieve effecten van dien voor de rest van hun verdere leven.’

Mary Jo Bane, verdedigt de ASFA wet.

Zij werkte samen met Clinton aan de wet en reeds in 1977 was zij van mening dat kinderen niet thuishoren in een traditioneel gezin, maar  veel beter af zijn als zij door de samenleving worden opgevoed:

Mary Jo Bane, in een interview uit 1977.

“We really don’t know how to raise children. If we want to talk about equality of opportunity for children, then the fact that children are raised in families means there’s no equality. It’s a dilemma. In order to raise children with equality, WE MUST  TAKE THEM AWAY FROM FAMILIES and communally raise them.”

Trump probeert met de ‘Family First Prevention Services Act’ de schade die Clinton’s ASFA heeft aangericht te herstellen.
https://www.ncsl.org/research/human-services/family-first-prevention-services-act-ffpsa.aspx

Hierbij wordt geprobeerd het kind onder te brengen bij familie waar mogelijk.
Verder wordt er binnen 30 dagen besloten waar het kind gaat verblijven, in plaats van binnen 15 maanden.

Er worden geen vergoedingen meer verstrekt voor groepsopvang langer dan twee weken en de staat krijgt maar 12 maanden lang per kind uitbetaald voor sociaal werk.

Maar gedupeerde ouders denken dat dit amper wat uit zal halen nu is gebleken dat zelfs de CORONACRISIS misbruikt wordt om de wanpraktijken van CPS voortgang te bieden en de Kinderbescherming van cash te blijven voorzien.

In 2019 kwam naar buiten dat in de Contra Costa County in Californië via Foster care veel kinderen terecht kwamen in het sex trafficking circuit. Foster Care is een voedingsbodem voor en leveranciers aan sex traffickers. (bron) (bron)

Op 4 oktober staat er een grote demonstratie gepland in Sacramento California waarbij duizenden ouders verwacht worden.
https://www.facebook.com/groups/1697223540511940/

Zij eisen hervormingen bij de Child Protection Service (CPS).

Ook op 4 oktober vindt er in Alexandria, Virginia een vergadering plaats met het ministerie van gezondheid en familiezaken waar gesproken gaat worden over de aanpak van kinderhandel en sex-trafficking.

Of het toeval is dat Wereld Dierendag is uitgekozen als dag om over kinderhandel te vergaderen is niet duidelijk en of de demonstratie van de ouders in Sacramento überhaupt doorgang zal vinden tijdens de coronacrisis valt nog te bezien.

Aanvullende bronnen:
https://www.ncsl.org/research/human-services/family-first-prevention-services-act-ffpsa.aspx
https://www.everycrsreport.com/files/20180730_R45270_f59754aa67597118b7712fbaffd995ca1b9c3678.html#_Toc520903688

https://www.washingtonexaminer.com/news/emergency-room-doctor-temporarily-loses-custody-battle-over-coronavirus-cconcerns
https://www.nbcmiami.com/news/local/coronavirus-concerns-lead-to-custody-battle-for-south-florida-doctor/2218466/

http://sacandfoxnation-nsn.gov/departments/tribal-court/dockets/?fbclid=IwAR1BF-4rNuS_r9u2baJN4G5mZDVOo2T9aI45gxTAr-_V1Pjc5-OOZtHsgPvY

https://www.facebook.com/groups/1697223540511940/

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3238176

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x