CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De Verboden speech van Donald Trump

scroll door naar beneden als u direct de adembenemende speech van Trump wilt bekijken (Nederlands ondertiteld).

Amerika in Beeld

Nog een project? Ja we zeggen nooit meer: een paar dagen Alles lijkt zo makkelijk in theorie. Maar duurt altijd langer in de praktijk.

Amerika in beeld is wel klaar om direct van start te gaan. We trappen af met dit artikel en een speech. Dan posten we de ruim 40 video´s van de verhoren van getuigen, advocaten en dergelijke die wij nu hebben ondertiteld, aangevuld met nieuws van eerlijke betrouwbare bronnen. Deze hosten wij zelf. Verderop alvast een test met onze nieuwe videospeler en onze hoster voor de video´s en bandbreedte. Om te kijken of alles goed loopt voordat we een contract aangaan.

Ook willen we dat het makkelijk te delen is en te downloaden is.

Alle video´s komen op een aparte pagina te staan op deze website. In een mooie galerij zodat het, ook met mobiel, makkelijk scrollen en zoeken is.

Na deze video´s, gaan we door met vast nieuws te brengen uit Amerika. Maar dan wel de andere kant van het nieuws. Niet de absurde leugens van CNN-achtige media (allemaal dus) en dus van onze eigen vaderlandse fakemedia voorgeschoteld krijgen.

Hier vast enkele video´s van de fraude die we op NotMyTube hebben geplaatst, ze gaan daar weg en we hosten ze zelf deze week:
https://www.youtube.com/c/CommonSenseTVReal/videos

YouTube is een doodziek bedrijf. Deze speech van Donald Trump wordt instant gecensureerd. Probeer het uit. Wij probeerden het 2x. Ook zonder zijn naam in de titel.
YouTube maakt uit of u een speech van de President van de Verenigde Staten mag zien of niet.

We denken dat er best veel mensen zijn die niet beseffen hoe belangrijk het is wat er in Amerika gebeurt.. De situaties mogen soms verschillend lijken maar het staat allemaal met elkaar in verbinding. Wat daar gebeurt heeft een enorme invloed, of gaat dat hebben, op ons eigen leven hier. De gelijkenissen zijn enorm.

Ook laat Amerika in Beeld zien wat er gebeurt wanneer de media en politici geen enkele grenzen meer kennen en logica en feiten er niet meer toe doen. Hun gedrag is met geen pen meer te beschrijven. En (oproepen tot) geweld en intimidatie wordt niet geschuwd, net zoals het laten gaan van moordenaars aan de Democraten-kant (BLM) niet worden berecht.

In Amerika komt nu de climax van het volk tegen de media, bigtech, extreem-links globalisme en alle andere drab die in het moeras ligt.

 

We kunnen dit project nu doen omdat er nieuwe media opstaan in Amerika en enorm groot aan het worden zijn. Ze staan ons ook toe om hun beelden zonder problemen te verspreiden. Het is (wordt) MSM, heeft zelf vooral een hekel aan de gevestigde media. en zijn overal te zien via de kabel in Amerika en live op het Internet. Newsmax en OAN zijn twee hele goede voorbeelden. Samen met wat andere bronnen kunnen wij goede video´s met nieuws en actualiteiten in Amerika ondertitelen en aan u laten zien.

De strijd daar is dezelfde strijd die wij hier voeren. Of de wakkere mensen in Australië. Het is het verzet tegen het globalisme en de mensen die deze absurde realiteit creëren waar logica en feiten niet meer tellen.

Het zijn allemaal dezelfde (soort) mensen en organisaties.

De Democraten, De Chinese CCP, Big techs, de EU, de WHO, Joe Biden, Mark Rutte, Angela Merkel….  allen werken zij in sneltreinvaarttempo mee aan grote gecentraliseerde totalitaire wereldmachten. Aan de top vanwege hun kwaadachtige natte droom van een zieke wereld en de corrupte eerbiedig dienende politici als uitvoerders van het kwaad voor eigen belang.

In de westerse wereld is er maar één man die hier groots tegen opstaat. En dat is Donald Trump.

Wat dat betreft zit Europa ook vol Trumpsters. Niet zozeer omdat ze allemaal groot fan zijn van Donald Trump. Deze man heeft een stem gegeven aan die mensen die al wakker waren en hij heeft nog eens tientallen miljoenen mensen meer wakker geschud. En die groep groeit. Dat is het positieve aan Corona. Het heeft veel mensen ook klaarwakker gemaakt.

Mensen die zich niet zomaar laten wegzetten en vragen stellen. Die begrijpen hoe deze wereld in elkaar steekt.

Mensen die bereid zijn hun mening te geven maar ook te weerspiegelen. Goede mensen met gezond verstand die een normaal leven willen. Mensen die zien hoe hun medemens erin geluisd wordt, zonder het zelf door te hebben. Die zien waar de media en overheden zich aan schuldig maken.

En voor die mensen zijn overheden doodsbang.

Zoals Donald Trump terecht toelichtte: “Ze komen niet voor mij. Ze komen voor jullie. Ik sta slechts in de weg. “. En dat is zo waar. Deze man verdient een Nobel-prijs maar wordt verguisd. In plaats daarvan zijn Biden en Harrison “Persoon van het Jaar”, door één of ander Hollywoord-magazine voor mensen die op een andere planeet leven.

Donald Trump is een ijdele man die de geschiedenis in wil gaan als dé President die de grote corruptie ontmantelde. Zijn achterban zijn vooral de mensen die hét zien. Die het spelletje doorhebben en verder willen op weg naar een samenleving gebaseerd op rationalisme, realisme en gezond verstand. En zij streven naar een leven in vrede met hulp voor hulpbehoevenden.

In Amerika hebben er zo´n 80 miljoen mensen, in alle kleuren en maten, op Donald Trump gestemd. Meer stemmen dan iedere President ooit in de geschiedenis van Amerika en ruim 10 miljoen meer dan 4 jaar geleden in 2016.

Die groep, daar horen wij ook bij. Ook hier in Nederland en in Europa moeten wij samenkomen. We the people. En waarschijnlijk zijn we wereldwijd met veel meer dan we zelf denken. Er moeten alleen even wat moedige mensen opstaan met de juiste kwaliteiten en lef.

 

Hartelijk dank voor de vele reacties nadat wij om ondertitelaars vroegen. Direct daarna kwamen er al mensen die zich aanmeldden. We waren sprakeloos dat er meer dan 15 mensen zich aanmeldden. We hopen dat we iedereen beantwoord hebben. De inbox is een zooitje.

We hebben nu een team van 4 waaronder een vrijwilliger en ik doe er zelf ook zoveel mogelijk. De professionelere ondertitelaars hebben hebben een goede deal met ons gemaakt voor video´s die zeer snel klaar moeten zijn en kwalitatief (near)perfect.. Dagenlang alleen maar ondertitelen, ondertitelen… Afgesloten van alles. Zo hebben we deze “Zaak van de Eeuw”,(behalve als het aan de media ligt) toch gedocumenteerd en beginnen we een goed initiatief door eerlijk nieuws vanuit Amerika naar Nederland te brengen.

Velen zeggen: Ga naar Bitchute of andere videokanalen… Goede tips. Ook voor zoekresultaten en het heeft andere voordelen. We doen er ook wel iets mee. Maar we willen echt onze video´s zelf hosten. We zullen daar wel promo´s posten voor ons kanaal maar echt een eigen videokanaal hebben waar in eerste instantie onze video´s terecht komen en wie weet waar het daarna toe leidt…

Hieronder ziet u onze nieuwe videospeler die vanaf nu onze video´s zal weergegeven (op deze site en ook op onze videosite).

Kunt u in de poll aangeven of het goed werkt? Ook op Android, Apple en andere apparaten? De poll staat onder de video.

Hier de “Verboden speech van Donald Trump”. Althans, volgens de mensen van YouTube. Luister goed wat Donald Trump hier te melden heeft tijdens zijn, naar eigen zeggen, belangrijkste speech ooit. En dit wordt wereldwijd gecensureerd. U krijgt dit, en de rest wat wij u gaan laten zien, niet mee.

https://www.bitchute.com/video/fgQg9LJfJte5/

Werkt deze videospeler goed voor u?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

En hier de klassieker uit 2016. Met deze speech stal Trump miljoenen Amerikaanse harten:

Bron: Willem Zweers
https://www.youtube.com/channel/UCR-DChsShvELEgiYjyjdqTg

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven