Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Amerika: De Jacht op Uw kinderen is geopend.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COVID-19-vaccin voor kinderen is essentieel voor groepsimmuniteit.

 

Vaccinatie tegen het coronavirus. Covid19-vaccin. Arts vaccineert kind-COVID-19 vaccin voor kinderen-ss-featured

Het bereiken van groeps-immuniteit is niet mogelijk zonder een COVID-19-vaccin voor kinderen . Dit betekent een grote deuk in de inspanningen voor de groepsimmuniteit, aangezien kinderen onder de 18 jaar ongeveer 22% van de Amerikaanse bevolking uitmaken. Deskundigen schatten dat de vereiste immuniteitsdrempel voor het coronavirus tussen 70-90% van de gehele populatie gevaccineerd vereist. Dit betekent dat kinderen vaccinatie moeten krijgen om dit evenwicht te bereiken.

COVID-19 treft ook kinderen

Bovendien kregen meer dan 13.500 kinderen coronavirusinfecties vanaf maart 2021. Buiten dat aantal stierven meer dan 260 kinderen. Helaas moeten vaccins die beschikbaar zijn voor volwassenen nog niet worden goedgekeurd voor gebruik door kinderen. Om FDA-goedkeuring te krijgen, zijn afzonderlijke testresultaten voor de leeftijdsgroep vereist. Terwijl medicijnfabrikanten zoals Pfizer en Moderna al begonnen zijn met klinische onderzoeken voor kinderen, zullen de resultaten maanden in beslag nemen om te voltooien en te analyseren.

Octavio Ramilo

Octavio Ramilo, hoofd infectieziekten in het Nationwide Children’s Hospital in Ohio, is het ermee eens dat kinderen eerder moeten worden gevaccineerd. “We moeten zeker kinderen laten vaccineren als we terug in de buurt van het ¨oude¨ normaal willen komen”, zei hij. Bovendien zal groeps-immuniteit niet plaatsvinden tenzij kinderen ook worden beschermd tegen COVID-19. “Het is moeilijk in termen van cijfers (immuniteit) te spreken als je kinderen niet gaat vaccineren”, zegt Adam Ratner, hoofd van de pediatrische infectieziekten in het Hassenfeld Children’s Hospital in New York.

 

Nederlandse Staatspropaganda: Waarom worden jongeren onder de 18 (NOG) niet ingeënt?

 

Testen op COVID-19-vaccins voor kinderen Lopend

Momenteel kunnen alleen Amerikanen van 16 jaar en ouder vaccins ontvangen van Pfizer en partner BioNTech SE. Moderna en Johnson & Johnson staan ​​alleen vaccinaties toe voor mensen van 18 jaar en ouder. Ondertussen hebben het VK en de EU de vaccins van AstraZeneca en Oxford University voor volwassenen van 18 jaar en ouder goedgekeurd.

Afgelopen donderdag zei Pfizer dat het vaccinproeven is gestart voor kinderen van 6 maanden tot 11 jaar oud. Meer dan 2000 kinderen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar namen deel aan één onderzoek.

Nu vraag ik mezelf af, wat voor ouders hier hun kinderen voor beschikbaar stellen? En staan deze kinderen nog wel onder voogdij van hun biologische ouders?

Het bedrijf verwacht de komende weken resultaten. Als de cijfers goed zijn en het vaccin effectief is gebleken, zal Pfizer de gegevens indienen bij de FDA en een aanvraag indienen voor een vergunning voor gebruik in noodgevallen. In de tussentijd kondigde Moderna aan dat ze hopen dat hun vaccin op tijd beschikbaar is voor adolescenten voor de opening van het schooljaar 2021. Ook is Moderna onlangs gestart met een aparte proef voor kinderen vanaf zes maanden. Bovendien zal de Universiteit van Oxford proeven starten voor kinderen van 6 tot 17 jaar voor het vaccin dat is ontwikkeld met AstraZeneca.

Snellere tests voor COVID-19-vaccins voor kinderen? 

In tegenstelling tot de vorige onderzoeken waar de werkzaamheid het middelpunt werd, zullen de onderzoeken van de kinderen zich richten op veiligheid en immuunrespons. Als de resultaten van de onderzoeken aantonen dat ingeschreven kinderen een vergelijkbare immuunrespons vertoonden als volwassenen, dan zal de werkzaamheid waarschijnlijk dezelfde resultaten laten zien als volwassenen.

Dit betekent niet dat de vaccins binnenkort en misschien zelfs dit jaar klaar zullen zijn. COVID-19-vaccins voor kinderen zullen hoogstwaarschijnlijk begin 2022 verschijnen. Gezondheidsexperts denken dat onderzoekers lagere doses moeten testen, wat meer tijd betekent om te analyseren.

“De dosis is niet zo’n grote sprong om van volwassenen naar tieners te gaan”, zegt Katherine Luzuriaga, een arts voor pediatrische infectieziekten. Luzuriaga is ook de hoofdonderzoeker van het onderzoek naar adolescenten van Moderna op de site van de University of Massachusetts Medical School. “Zodra we naar de jongere leeftijdsgroepen gaan, is er wat meer werk om de juiste dosis te bepalen”, zei ze.

Luzuriaga one of Time 100 most influential people in the world - YouTube

Katherine Luzuriaga, een arts voor pediatrische infectieziekten. Luzuriaga is ook de hoofdonderzoeker van het onderzoek naar adolescenten van Moderna

 

COVID-19 is milder voor de meeste kinderen

Kinderen die met Covid-19 zijn geïnfecteerd, ervaren overwegend milde symptomen, maar herstellen meestal. Ze kunnen echter in zeldzame gevallen nog steeds ernstig ziek worden en het virus op anderen overdragen. Tot de beschikbaarheid van COVID-19-vaccins voor kinderen, zeggen gezondheidsautoriteiten dat kinderen veilig bepaalde activiteiten kunnen hervatten, zoals persoonlijk leren op scholen die voorzorgsmaatregelen nemen. Bovendien waarschuwen sommige experts ervoor om niet te sterk te focussen op een specifiek doelwit voor immuniteit van de groep. Het opbouwen van bescherming op bevolkingsniveau is een incrementeel proces.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
16
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x