Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Amazing Polly over Mind Control en magnetische nanomaterialen in de Covid-injecties, PCR-staafjes & Mondmaskers

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Met dank aan Stichting Vaccinvrij voor het beschikbaar stellen van deze vertaalde video en de inleidende tekst.

Stichting vaccinvrij zet zich in voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. U kunt hun website hier vinden: https://stichtingvaccinvrij.nl/

Amazing Polly over Mind Control en magnetische nanomaterialen in de Covid-injecties, PCR-staafjes & Mondmaskers

In deze video brengt de Canadese onderzoeksjournaliste Amazing Polly veel puzzelstukjes bijeen over de vreemde magnetische fenomenen die we observeren bij gevaccineerde mensen, en over bewegende nanoworms/ nanodeeltjes die op o.a. mondmaskers en PCR-stokjes zijn aangetroffen en door vele mensen zijn vastgelegd op beeld.

Amazing Polly stelt hypotheses op over magnetiet nanodeeltjes, mind control en zachte robotica, gebaseerd op eerder onderzoek van Prof. Michael Persinger (een overleden Canadese hoogleraar in Psychologie en Neurowetenschappen). Ze bespreekt beschikbare wetenschappelijke literatuur over onder andere magneto neuro-eiwitten voor mind control bij muizen, en het richten op de entorhinale schors (de plek waar de Covid PCR-test staaf op gericht is bij het afnemen van monsters) met dit magneto eiwit in combinatie met een virus – voor controle van de hersenen en het gedrag op afstand. Dit is een wetenschappelijke studie en geen complottheorie.

Ze gaat in op elektromagnetische frequentie straling (5G) en de transhumanistische plannen van het World Economic Forum. De magnetiet meditatiekamer van de Verenigde Naties uit de jaren 50’ van de vorige eeuw wordt getoond en hun verbinding met de Lucis Trust – voorheen bekend als de Lucifer Publishing Company – die voor een wereld-religie is. Dit is geprofeteerd in de Bijbel. Amazing Polly verbindt zoveel verbazingwekkende punten dat deze video een ware ‘must see’ is.

 

Directe link: https://rumble.com/vjyppr-amazing-polly-magnetische-nanomaterialen-in-de-covid-injecties-pcr-staafjes.html

Vertaling video en inleidende tekst door Avalerion Awakes in opdracht van Stichting Vaccinvrij.

 

Over Amazing Polly en waar u haar werk kunt volgen

Amazing Polly is een Canadese onderzoeksjournaliste. U kunt al haar werk op haar website vinden: https://www.amazingpolly.net/ waar u haar ook kunt steunen om haar geweldige werk voort te blijven zetten.

Ze heeft ook een Rumble en Bitchute kanaal:
Amazing Polly Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/ZofFQQoDoqYT/
Amazing Polly Rumble kanaal: https://rumble.com/user/AmazingPolly

 

Over Avalerion Awakes

Avalerion Awakes is een initiatief dat is ontstaan nadat het duidelijk werd dat er een groeiende en alarmerende mate van censuur in het Westen is ontstaan sinds het begin van de coronapandemie. Waarbij zelfs artsen en wetenschappers grootschalig worden gecensureerd en nauwelijks kunnen deelnemen aan het publieke debat op de mainstreamkanalen om het officiële narratief te bekritiseren en enige invloed op het coronabeleid te hebben.

Met een slogan als ‘Quest for Truth’ staat waarheidsvinding altijd voorop, waarbij vrijheid van pers en vrijheid van meningsuiting de basis vormen. Toegang tot informatie staat hoog in het vaandel, zodat mensen in staat zijn om zelf onderzoek te doen en hun eigen conclusies te trekken.

Met een academische achtergrond op het gebied van moleculaire biologie & biochemie, past het initiatief ook een academische aanpak toe in de onderzoeken die het publiceert. Het initiatief richt zich m.n. op de coronapandemie en probeert om onderdrukte en gecensureerde informatie boven tafel te krijgen en op een overzichtelijke manier te presenteren, met een brede kijk op globaal niveau. Het werk wordt altijd zoveel mogelijk ondersteund met bronnen die ter beschikking worden gesteld aan de kijkers en lezers.

Kanalen
Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/1xeinlRT0nUt/
Rumble: https://rumble.com/c/c-553847


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x