Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Als paddenstoelen!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Toen ik begon met kritisch te schrijven, waren er nog naar enkele bronnen actief die protest aantekenden tegen deze regering en hun beleid, nu enige tijd verder, schieten ze als paddenstoelen uit de grond.
Dat is ook niet onlogisch, want we kunnen zo langzamerhand wel spreken van wanbeleid door Rutte III gevoerd, waarbij de nog huidige premier, (dat zet ik hier bewust neer) mogelijk nog steeds denkt overal maar mee weg te kunnen komen!

Voor mij is de boodschap van Maurice de Hond, Willem Engel, Rob Elens en vele anderen wel heel erg duidelijk, duidelijk is ook gebleken dat dit hele corona beleid gebaseerd is op brandhout, iets wat alleen nog maar in de fik gestoken kan worden om af te branden.
Alles ziet ernaar uit, dat er maar één antwoord op is en dat is vaccineren, geen vrije keuze maar verplicht en dat terwijl het om een virus gaat dat toch wel heel erg te vergelijken valt met een ordinair griepvirus.

Jan Struijs doet zijn naam als vreemde vogel wel eer aan, dit soort mensen zijn zeer gevoelig voor befehl ist befehl, hij praat het politie optreden goed in Den Haag afgelopen zondag jongstleden, terwijl de mensen op het Malieveld het recht hadden tot demonstreren en dat zij heel vreedzaam waren, net als heel veel politici doet deze politiewoordvoerder dus duidelijk aan struisvogelpolitiek, steekt zijn kop in het zand om de waarheid maar niet te hoeven horen, nou er zijn de nodige beelden te zien van zeer onbehoorlijk gedrag, veroorzaakt door met name de ME!

 

Bij voorbaat worden dus alle anti-lockdown demonstraties verboden, laat ik daar even zeggen wat ik daarvan denk, dat is gewoon schofterig als andere demonstraties wel gewoon doorgang mogen vinden, een groot gedeelte van de bevolking is er terecht helemaal klaar mee, aangezien zowel de Nederlandse staat, als de rechtsgang ons zonder enige gegrond bewijs willen blijven gijzelen, verdient dat keihard beantwoord te worden, want wij hebben wel gegronde argumenten, die lockdown dient gestopt te worden en hoe meer mensen op de been hiervoor, hoe beter!

Ik ben een groot voorstander van vreedzame demonstraties, maar als zij die ingrepen vanwege die anderhalve meter, zelf na afloop van de demonstratie, massaal zonder inachtneming van die anderhalve meter een patatje gaan eten, dan kunnen we duidelijk spreken over dubbele moraal!
Eerst mensen te lijf gaan op zeer onbeschofte wijze vanwege een regel die werkelijk nergens op slaat, om vervolgens zichzelf ook niet aan deze regel te houden, dus meneer Jan Struijs, leg mij en de Nederlandse bevolking dit nou toch eens even uit!

 

Juist dit laatste filmpje maakt uw optreden compleet ongeoorloofd, dit dient gewoon even gezegd te worden, door intimidatie heeft u uw goede naam door het slijk gehaald, de politie mag het dan volgens deze Jan lul zat zijn, een groot deel van de bevolking is deze lockdown meer dan zat.
Ik heb altijd groot respect gehad voor de politie, maar dat begint nu echt toch duidelijk te tanen, zij zouden de kant van de bevolking dienen te kiezen en bevelen van idioten als een burgemeester Johan Remkes aan hun laars moeten lappen, bij vreedzame protesten zoals Viruswaanzin!

Het is dus compleet aan de politie en ME zelf te danken dat ze in een steeds slechtere omgang met de bevolking terecht zijn gekomen, befehl ist befehl, hoort niet in de Nederlandse samenleving thuis, we hadden ooit al eens Schalkhaarders, dus dienders maak uw naam waar en dien het volk!
Mensen uw stem telt, laat Rutte en de Jonge maar weten dat we schijt aan ze hebben, daag ze voor de rechter en laat ze vooral voelen wat het Nederlandse volk voelt, het wordt tijd dat dit kabinet van clowns afgevoerd wordt!

Door uw stem te laten horen, te protesteren tegen deze misstanden gaat het roer echt wel om, van laag tot hoog opgeleid, van jong tot oud, maak kenbaar dat dit kabinet al veel te ver is gegaan, laat ze horen dat we het niet meer pikken, dan komt er vanzelf verandering in deze situatie.
Dit virus is vergelijkbaar met een ordinaire griep, is geen killer virus en er is helemaal geen pandemie geweest, dan hanteert onze volksvertegenwoordiging daarop exorbitante maatregelen, die kant nog wal raken en luisteren naar de verkeerde mensen.

Chris Collard.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x