NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Allesneuker Johnny de Mol

Gehandicapten-exploitant en allesneuker (naar eigen zeggen) Johnny de Mol, zoon van pornoboer Johnny de Mol sr., grijpt ook graag kleine jongens bij hun pik.

Dat hij dit niet onder stoelen of banken wenst te steken blijkt wel uit de deze week opgedoken beelden van Johnny die tijdens een SBS6 zangwedstrijd zo horny en stoned was, dat hij struikelt en valt om zo snel mogelijk Ryan aan te kunnen randen.

De vandaag door YouTube getackelde pedohunter Broeder Bob vindt ook dat dit niet pluis is en vertelt daarom over deze Nederlandse Hunter Biden in zijn nieuwste vlog.

 

Subscribe
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Chris Collard

Eigenlijk vind ik deze column een beetje jammer, dit verhaal gaat namelijk niet verder dan Johnny de Mol en er valt nog een fragment te zien met Paul de Leeuw in het filmpje, dat terwijl juist dit nieuws item zich voor veel meer zou kunnen lenen.
Het stukje de Mol goed zou gebruikt kunnen worden in een echte column, ja dat is uiteraard een heel stuk meer werk dan dit, maar wel een heel stuk bevredigender!
Kijk dit filmpje eens, er is het nodige te vinden op internet, zoals ik je hier laat zien!
https://www.youtube.com/watch?v=r8LatK8p_-Y&lc=UgzzAvN0XVZO4xbXFpV4AaABAg.9FFUMHBUGb59FH0t70Fl6i

vrij mens

Ik voel het precies zo. Hier wordt een uiterst belangrijk onderwerp aangesneden. belangrijk dat het een bom kan leggen onder de corona-dictatuur van de huidige heersers als opmaat voor Klaus Schwabs psychopathische ‘Great Reset’, oftewel de technocratische Nieuwe Wereldorde met daarin het einde van onze zelfbeschikking en het samensmelten van de mens met Kunstmatige Intelligentie.

Als uitkomt dat de elite van de wereld onze kinderen sinds mensenheugenis structureel (ritueel) misbruikt, martelt en doodt, hun adrenochroom drinkt en met deze praktijken sleutelfiguren als staatshoofden en politici compromitteert en chantabel maakt, zoals bv. Epstein dat deed, kan dat leiden tot het wereldwijd wakker worden van de massa.

Dit artikel doet mijns inziens het tegendeel omdat het helemaal niet tot de kern komt van het probleem maar juist zeer oppervlakkig blijft en eigenlijk het sensatieniveau van Story-Privé niet overstijgt. (Het gaat ook niet om enkel ‘pedofilie’ maar om psychopathisch roofdierengedrag, niet zelden lijdend tot ernstige traumatisering of zelfs de dood van het kind. Zie de bronnen van Ella Ster). Het gevolg is dat de vele bezoekers van deze site die voor het eerst worden geconfronteerd, de ernst van het probleem niet zien en/of het niet langer serieus nemen.

Wat mij betreft een gemiste kans en eerder schadelijk voor de zaak.

vrij mens

Ik zie dat inmiddels iemand druk aan het minnen is geslagen. Geen probleem natuurlijk maar ik zou het sportief vinden als de minner zegt wat er aan de geminde commentaren niet klopt.

Ik vind het, nogmaals, uitstekend dat de auteur van het artikel dit onderwerp aansnijdt maar ben alleen niet enthousiast over de manier waarop. Alleen de ronkende titel al: ‘Allesneuker Johnny de Mol’. Ik kan bovendien uit de getoonde beelden met Johnny de Mol, die typsy flikflooit met een kinderlijk uitziende volwassene, beslist niet afleiden dat hij kinderen misbruikt of daartoe aanzet.

Chris Collard

Die minnetjes zonder zelf een reactie te geven zegt iets over de persoon in kwestie, grappig is wel dat jij in twee commentaren exact aangeeft waar ik op doel, dit zou ik niet eens een blog of een column willen noemen, meer een rancune naar twee BN’ers toe, mijn bijgesloten filmpje van Pentecostal Pesticides geeft wel aan dat er heel veel te vinden valt over dit onderwerp en dat de schrijver er hier zich vanaf maakt met iets van 5 minuten werk!
Iets wat ik wel heel erg jammer en een gemiste kans vind.

vrij mens

Volstrekt eens. Ik vind dat zowel John de Mol als Paul de Leeuw hun macht misbruiken en ranzig bezig zijn maar ik vind het geen bewijs of zelfs toespeling naar kindermisbruik. Wat je op deze manier wél krijgt is een heksenjacht. Bijvoorbeeld op oprecht liefhebbende vaders die hun zoontje knuffelen en een zoen geven. Iets wat in mijn optiek heel normaal is.

Ik vind het artikel meer schade toebrengen dan toevoegen aan bewustwording van een zeer ernstig probleem dat structureel lijkt te zijn verankerd in onze samenleving. Deze ernst blijkt duidelijk uit de door jou aangeleverde links.

vrij mens

Ik geloof dat de blinde heksenjacht al is begonnen op de facebook-site van de auteur zelf:

“Pascal Demarteau Uitstekende video en statement. Kende deze beelden van viespeuk de leeuw niet. Walgelijk om te zien!!!! Pedo’s moeten dood!!!!!!!!!!”

https://www.facebook.com/106957877644595/videos/423150438846430/?t=3

Chris Collard

@Vrij Mens, het lag mij geenszins in de bedoeling om de schrijver en Broeder Bob hiermee te schofferen, maar ik liep er zelf al sterk over te denken om hier een artikel over te gaan plaatsen en heb Pentecostal Pesticides hier ook over benaderd ( pseudoniem) om hier eens een artikel over op CSTV te kunnen plaatsen.
De reden waarom ik hem benaderde, is omdat hij veel meer in de materie thuis is als dat ik ben, hij heeft o.a. connecties met Argos en weet daardoor van de hoed en de rand, terwijl mijn kennis beperkt is tot wat mij ter ore is gekomen of wat ik gelezen heb.
Hetgeen ik graag wil doen is dus om dit in samenwerking te gaan realiseren en ga daarom nogmaals een poging wagen deze persoon te benaderen.

vrij mens

Lijkt me een uitstekend plan. Broeder Bob kan prima schrijven en presenteren en heeft een leuke, olijke kop. Aan zijn talenten ligt het niet. Maar dit onderwerp verdient m.i. veel meer diepgang dan wat dubieuze showbizz-flitsen.

Chris Collard

@Vrij Mens, eigenlijk is mijn vorige column betreffende reïncarnatie al een klein stapje geweest, wanneer je toevallig mocht stuiten op materiaal van Pentecostal Pesticides op YouTube, dan stuit je ook op zijn afkeer van bepaalde geloven dan heeft hij het bijvoorbeeld over het Pinkster-baptistenprobleem en meer van dat soort uitlatingen.
Het is juist de oorsprong van Jodendom, christendom en islam, vanwaar Satanische Pedofilie zijn herkomst vindt, dat klinkt mogelijk cru, maar het is een stelling die ik met hem deel, zie de bijbel oude testament maar eens.

vrij mens

Jáwèh van het Oude Testament is de demiurg of satan, een jaloerse God met een een psychopathische persoonlijkheid die opriep tot de Oorlogen des Heeren. Al in zijn vroegere vorm (Baäl) vroeg hij kinderoffers. Ook Mozes vroeg Jáwèh om zijn oudste zoon te offeren. De Zoon van God moest geofferd worden, waarna zijn vlees en bloed tijdens het avondmaal werd gegeten & gedronken.

Chris Collard

Juist, dit is één van de zaken waar ik op doel en er staan er volgens mij nog wel meer in de Thora, bijbel en koran, dan weet je exact waar die offers van kinderen, het liefst eerstgeborenen vandaan komt, in mijn laatste column: Corona als religie, heb ik al iets over structurele fouten van religie willen aangeven, hiermee zie je er dus nog meer.
Overigens krijg ik net een bevestiging van Pentecostal Pesticides dat hij contact met Danny gaat opnemen, ik zal Danny even in kennis stellen middels de app.

vrij mens

Er is een groot verschil tussen spiritualiteit en gereguleerde religie. Dat laatste is een vorm van mind-control die mensen kan aanzetten tot verschrikkelijke daden. (Dr. Kevin Dutton schaart religieuze leiders in de top 10 van beroepen waarin veel psychopaten voorkomen, naast, uiteraard mediapersoonlijkheid/politicus en CEO: https://www.forbes.com/sites/kellyclay/2013/01/05/the-top-10-jobs-that-attract-psychopaths/?sh=3d34a1d64d80). Religie doodt spiritualiteit.

Chris Collard

In mijn laatste column refereer ik dan ook aan het Aquariustijdperk.
Is het zo toevallig, dat juist nu religie weer zo opduikt bij Q Anon volgers en dat men over de eindtijd spreekt? Bekijk mijn column nog eens en het daarbij geplaatste filmpje.

vrij mens

Dank! Very interesting. Dat ga ik nu doen. Mensen ontwaken massaal, ook spiritueel. In bepaalde opzichten is dit ook een heel mooie tijd met een feest van herkenning van liefdevolle gelijkgestemden.

Hartelijke groeten!

Chris Collard

De column Corona als religie!

Hartelijke groeten.

vrij mens

OK. Die had ik inderdaad wél gevonden maar had het niet door. Senkjoe!

Chris Collard

Danny heeft volgens mij bewust de meeuw niet bovenaan geplaatst, omdat er onder de lezers hier een aantal volgelingen van Raatgever en Kat zitten, die nog steeds boos op mij zijn, vanwege mijn conflict met Danny, wat we overigens hebben bijgelegd, kijk ook eens naar de reacties van Vuurbal hier op forum betreffende cointelpro en zie zijn zeer verhelderende filmpje.
Mogelijk valt je mond open van verbazing.

vrij mens

Ha Chris,

Ik neem aan dat je deze video bedoelt?
https://commonsensetv.nl/forum-cstv/topic/wel-eens-gehoord-van-cointelpro/?part=1

Wat een prachtige, zeer krachtige en hoopvolle boodschap. Zo waar!! Dit zou m.i. op de voorpagina van CSTV moeten. Het motiveert zeer tot het wakker maken van zoveel mogelijk mensen.

Ben het verder 100% eens met jouw bevindingen over Wouter Raatgever die aanzet tot verdeling, haat en agressie in de wereld van de alternatieve media & waarheidszoekers.

Heb mijn commentaar geplaatst onder jouw column over de “Corona religie”. Dank voor deze mooie uitwisseling!

vrij mens

Ik kan hem niet vinden. Kun je FF een link plaatsen?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
19
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x