Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Alle Tweede Kamerleden, op FvD na, willen kinderen uitnodigen voor vaccinatiecampagne

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Alle Tweede Kamerleden, op FvD na, vinden het best dat uw kinderen worden overgehaald zich te laten vaccineren

https://www.facebook.com/forumvoordemocratie

 

Niemand wereldwijd heeft enig idee (alhoewel) wat de consequenties zijn op lange termijn van deze injecties, maar we weten nu al heel goed wat de consequenties op korte termijn zullen zijn van deze “corona injectie”. 

Tienduizenden vonden de dood, ruim een miljoen heeft last van milde tot ernstige bijwerkingen in Europa alleen.

Een volstrekt onnodig risico dat niemand hoeft te nemen en waar al helemaal geen propaganda voor gemaakt hoeft te worden of campagne voor moet worden gevoerd.

Maar de hele Kamer, inclusief Van Haga (??), zijn het er over eens dat men kinderen tussen de 12 en 17 jaar gaat uitnodigen voor deze landelijke vaccinatiecampagne. Propaganda voor vaccins.

Reactie Wybren van Haga

We leven in cruciale tijden waar bijna letterlijk iedere minuut telt. Dan moet onder andere alles worden gedaan, door mensen die het doorzien, om dit vaccin het land en van de planeet af te jagen.

Ik vroeg Wybren om een reactie omdat ik me niet voor kon stellen dat uitgerekend Wybren hiermee instemt.

“Echt waar, Wybren? Je weet dat er een vast percentage sterft aan de vaccins tegen een ziekte waar niemand dood aan gaat onder de 70? Dit zal je niet snel vergeven worden.”

Wybren antwoord:

“Wat een onzin. Ik ben tegen het vaccineren van gezonde kinderen. Dit gaat om uitzonderlijke gevallen bijvoorbeeld als iemand net een stamceltransplantatie heeft gehad. Nog steeds geheel vrijwillig. Laat je niet foppen.”

Ik:

“Uitnodigen voor vaccinatiecampagne. Hoe lees ik dat? Dat ze worden uitgenodigd om overgehaald te worden een vaccinprik te halen, niet? Een onnodig risico en de sample is al groot genoeg om vast te stellen dat een xx percentage zal overlijden en een xx percentage bijwerkingen krijgen die ze hun hele leven meedragen. Voor niets. NIETS.”

Wybren:

“Ik heb een aantal kinderen in mijn omgeving die bijna dood gaan. Geen immuniteit meer of bijna geen longcapaciteit. De bijwerkingen van experimentele gentherapie zijn ondergeschikt als je aan het einde van de opties bent. Over dit soort uitzonderingen gaat dit en dan uitsluitend vrijwillig. De hoofdregel blijft: kinderen NIET vaccineren.”

Dan geloof je dus wel in corona Of je gelooft dat dit vaccin werkt tegen zoiets dergelijks. Of dit is een compleet andere discussie. Het is aan u wat u van dit antwoord vindt van Wybren van Haga.

Hij mag altijd reageren.

Dit zegt mij dat alle leden van de Tweede Kamer het er mee eens zijn dat kinderen door een CORONAvaccinatiecampagne worden overgehaald zich te laten vaccineren (we noemen het maar zo al is deze injectie geen vaccin) terwijl ze nog niet eens 18 zijn.

Dan concludeer ik dat alle Tweede Kamerleden geen problemen hebben met het vaccineren van minderjarigen tussen de 12 en 17 met dit gevaarlijke coronavaccin.

Met een injectie waarvan we weten dat een xxx percentage van de geïnjecteerde kinderen zal komen te overlijden ten gevolge van de injectie, en een heel groot percentage zal lijden aan lichte tot ernstige (chronische) bijwerken. Dat is een gegeven.

Dit omdat we na maanden injecteren een enorme sample hebben van de doden en gewonden door de vaccinaties en de wet van de cijfers komen altijd uit.

Het risico is volstrekt onnodig en men laat het niet bij één prik tegen deze pandemie die niemand ziet en die niet in de statistieken terug te vinden zijn.

Maar in de maanden en jaren die komen gaan gaat u wel heel veel mensen zien sterven door coronavaccins. En een ieder, een ieder die hieraan meewerkt en het vaccineren probeert te stimuleren, moet zichzelf eens goed in de spiegel aankijken of ze wel beseffen waar ze mee bezig zijn. En anders eens een goede statisticus inhuren. Want de cijfers leggen alle hypocrisie en wreedheden bloot.

We hebben inmiddels de cijfers van het zogenaamde coronavirus:

Symptomen en doden zijn exact gelijk aan de verdwenen influenza. Met of zonder maatregelen. Met of zonder lockdowns of mondkapjes. Allemaal spektakel dat veel menselijk leed veroorzaakte maar niets uithaalde.

Het sterftecijfer is 0,15%. Gemiddelde leeftijd van overlijden: 82 jaar. Influenza verdwenen. Case closed.

En dan de cijfers van nutteloze vaccins die voor een extra sterftecijfer gaat zorgen. De vaccinatiedoden. En of dat nou 0,005%, of 0,20% wordt, het is onnodig geweest en vaak onder dwang of chantage gebeurd. En het haalt het aantal coronadoden niet naar beneden.

Cijfers Europa tot 5 juni 2021

 

Bron

Dit is veel meer doden dan alle vaccindoden bij elkaar in de VS tussen 1997 en 2013. En dat was in maart al zo. Moet je nagaan.

En als dit zogenaamde vaccin nog nut had. Dat heeft het niet. Niet voor ons als mens, in ieder geval. Wel voor belanghebbenden die geen zier om uw leven geven.

Het wordt ingespoten, zou houden ze ons voor, tegen iets dat gemeten wordt met een niet werkende PCR test en van een verkoudheidsvirus heeft met een mediaspektakel gemaakt zoals je die ieder jaar kunt maken met de griep. Je laat gewoon even op de televisie dagelijks alle griepdoden zien. Wat fotootjes van drukke ziekenhuizen. Als er een jongetje van 5 overlijdt aan de griep, vooral goed uitvergroten. En voila! Het land is in staat van angst.

 

Lees ook:

Laat staan wat in India gebeurt.

Het is een wereldwijd plan en India lijkt ver van je bed. Maar ieder land, iedere overhei,d MOET zijn of haar hele land laten vaccineren. Hoe ze het doen, doen ze het, maar het MOET! Het is hun opdracht en als ze het niet voor elkaar krijgen dan hebben ze gefaald. Voor hun bazen. Of denkt u werkelijk dat de regering het beste met u voor heeft?


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
22
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x