Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Aliens staan gewoon in de Bijbel

Verspreid de vrijheid!

Quinten Makkinje verdiept zich al 25 jaar in het UFO-fenomeen en alles wat daarbij hoort. Hij gaat regelmatig op pad met andere ufologisten en houdt speciale ceremonies (waarbij meditatie een grote rol speelt) om zo in contact te komen met vliegende schotels, orbs en buitenaards leven. Hij was te gast op Radio Gletsjer, waar hij zijn persoonlijke verhaal vertelde en liet zien dat er niets ongewoons is aan ‘aliens’; ze staan gewoon in de Bijbel.

Het begon allemaal toen Quinten zeven jaar oud was. Hij zag dansende lichtjes die alle kanten op schoten, en noch van zijn vader, noch van zijn Katholieke school, kreeg hij een bevredigende verklaring. Via internetfora en de boeken van Erich von Däniken ging het UFO-balletje rollen.

Hij vertelt over een blauwe mensvormige entiteit die plotseling bij hem door de kamer liep, de meditaties die hij uitvoert ter voorbereiding op zijn nachtelijke ceremonies, het Bijbelse boek Ezechiël wordt erbij gepakt, want daar staat beschreven hoe een buitenaards wezen op aarde landt, en vele andere onderwerpen passeren de revue. Quinten houdt zich niet in, is recht voor zijn raap, maar heeft ook een groot gevoel voor humor: als de running gag over de graancirkels ter sprake komt, ontspoort het programma in algehele hilariteit.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x