NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Alexandria Ocasio-Cortez wil HARDCORE criminelen met het vliegtuig ophalen

Democraten willen dat Amerikaans BELASTINGGELD gaat worden gebruikt om criminele immigranten TERUG te halen naar USA.

Het lukt de Democraten niet om Trump af te zetten, maar ze doen er alles aan om Amerikanen te ontzetten, ontstellen en verschrikken.

De ‘New Way Forward Act’ is bedoeld om het uiterlijk en de vorm van de Verenigde Staten voorgoed te veranderen.

Eerder gedeporteerde criminelen krijgen een reis terug betaald en toegang tot gratis gezondheidszorg in de States. De nieuwe wet zal er voor zorgen dat het voortaan illegaal is om criminele migranten te deporteren naar land van herkomst.

44 Democraten steunen de wet. Waaronder Ilhan Omar en Alexandria Cortez.

De toekomst van de Dems in de VS. De “anti blank” activisten Cortez, Omar en Tlaib.

Het wetsvoorstel is bijna net zo lang als de Grondwet en is bedoeld om Amerika op stelten te zetten.

Hardcore criminelen worden welkom geheten. Een veroordeling kan niet meer leiden tot uitzetting. 88% van alle niet-Amerikaanse gevangenen zijn illegalen.

In de laatste twee jaar zijn er 3000 illegalen GEARRESTEERD wegens verkrachting en kinderverkrachting. En 100.000 illegalen zitten vast vanwege geweldpleging tegen Amerikaanse burgers.

In de nieuwe wet staat dat dit soort individuen in Amerika mogen blijven zonder consequenties. Zij komen ook nog steeds voor 100% in aanmerking voor staatsburgerschap. Buitenlanders die zich schuldig hebben gemaakt aan verkrachting of moord in hun eigen land worden uitgenodigd om in de VS te komen wonen.

Een ieder die tegen deze wet is is een WHITE SUPREMACIST, vinden o.a. Ocasio-Cortez en Ilhan Omar.

Het wordt ILLEGAAL om migratie-wetten toe te passen op migranten. ICE agenten (Immigratiedienst) mogen niet langer een bestaand strafblad checken en gebruiken tegen een migrant.

Onder het kopje: ‘The Right To Come Home’ willen de democraten een pad banen voor reeds uitgezette (voor moord en/of verkrachting in Amerika) veroordeelden.

Sinds 2016 zijn er 4000 Amerikanen vermoord door illegalen.

Ilhan Omar en Alexandria Ocasio-Cortez willen nu van belastinggeld vliegtickets regelen om deze criminelen te herenigen met hun gezinnen in de States.

Bron:

Meer over Cortez en Omar van ons YouTubekanaal (nederlands ondertiteld).
Blanken veroorzaken meer doden…

Een boze Trump supporter tegen Ocasio-Cortez:

The Squad in hun eigen woorden:

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriël Garcia

Het is eigenaardig, volkomen absurd maar in onze Tijd niet ongewoon! dat the ‘squad’ uitgesproken tegenstanders en vijanden van de USA identiteit, cultuur, beschaving, Joden, Chr., veiligheid en welzijn, ‘gewoon’ voor de Demorats in het Congress zitten en zoveel mogelijk schade aanrichten.! Je kunt de op vernietiging gerichte aard en agenda van de 2 extreme identiteitspolitiekers, Pressley en Cortez en de 2 moslima’s, Omar en Tlaib, schaamteloos destructief ,gewoon openlijk, in werking zien. We leven in een Bizarre Tijd, maar geen paniek! We kunnen het duivelse spel van radicaal Links, sluipend cultuurmarxisme, identiteitspolitiek, verhullend multiculturalisme/ Globalisme en de virulente Islam… Lees verder »

R Dannau

compleet van de pot gerukt hun eigen familie moest maar het lot ondergaan indien er geen deportatie meer mag dan blijft er enkel levenslang of de doodstraf over voor deze harde criminelen.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x