NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Albert Cuyp DOODGEPEST door Halsema

Na de uitslag van een door Femke Halsema bevolen onderzoek is het veilig verklaard om zonder mondkapje de Amsterdamse markten te betreden.

Kooplieden op de Albert Cuyp-markt zijn alles behalve te spreken over de uitkomst van het onderzoek naar de invloed van de mondkapjesplicht op drukke plekken in de stad Amsterdam.

Volgens het onderzoek zou het gedwongen dragen van mondmaskers namelijk GEEN EFFECT hebben gehad op het aantal bezoekers en klanten op markten.

De marktkooplieden op de Albert Cuyp vinden dit GELUL.

‘Die kappies hebben ons al helemaal doodgemaakt, maar het is geschiedenis dus je kunt het niet meer veranderen’, zegt een verkoopster van tassen.

‘De Albert Cuyp zit aan het infuus, als dit nog even doorgaat worden we gereanimeerd of we gaan ter plekke dood!’

‘De enkeling die hier nog op de markt wil rondlopen na het gezeik met de kapjes heeft gewoon de mondkap nog op, die zijn ook niet op de hoogte van dat het nou opeens niet meer hoeft.’

‘Het onderzoekje over klantenverlies op de Albert Cuyp markt mag wel een keer over gedaan worden en ik wil dat onderzoekje wel een keer doen’, zegt een marktman.

Er klopt geen jota van!

Het gedwongen dragen van mondmaskers zou niet geleid hebben tot omzetverlies door minder klanten.

De onderzoekers concluderen ook dat driekwart van de bezoekers een mondkapje droeg.

Verder blijkt dat het mondkapje in 67 procent van de gevallen op voorgeschreven wijze is gedragen.

Verder zorgde het dragen van een mondkapje er niet voor dat de anderhalvemeter-regel beter of slechter werd nageleefd.

Femke Halsema, voorzitter van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, noemt de uitkomsten van het onderzoek BEMOEDIGEND.

Met het huidige aantal besmettingen wordt het dragen van een mondkapje NU nog niet verplicht.

Wél ziet Halsema het als ‘een aanvullend nuttig instrument in haar gereedschapskist’, dat kan worden ingezet als de omstandigheden erom vragen.

Oftewel Halsema heeft de Amsterdammer in de tang.

Als de nazi-horrortandarts uit de film ‘Marathon Man’ geniet zij gewoon van het martelen van Jan met de pet.

Onder het mom van een routineonderzoek zal Halsema wel even u tanden bijvijlen met de tot haar beschikking staande instrumenten!!

Dat de mondkapjespflicht OPEENS niet meer nodig is toont des te meer aan dat het pure pesterij is die de Nederlander moet ondergaan.

De marktkooplui zijn bijkans failliet en doodop van de stress.

Missie geslaagd.

BRON

3.7 3 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Linkse hersenen en besturen of managen, gaan eenvoudigweg niet zo erg goed samen.

Knalkopje1

Tamara van Ark wil experimenteren met de mondkapjesplicht om gedragsverandering af te dwingen: namelijk het in acht nemen van de 1,5 m afstand. Als ik dit artikel lees, lijkt het dragen van mondkapjes GEEN invloed te hebben gehad op het afstand houden. Stop maar gauw met je fascistische experimenten, Van Ark!
Vandaag begint ook een grote campagne om de mensen weer het openbaar vervoer in te krijgen. Drie keer raden waarom het OV zich vrijwel niet herstelt: lege bussen en treinen.
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/grote-ov-campagne-moet-reiziger-weer-de-trein-en-bus-in-krijgen/ar-BB190sQa?ocid=msedgdhp

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
Nauta

Over de hele wereld worden markten aangepakt en schoongeveegd. Waarom? Ze gaan een voedsel schaarste creëren. Zodat er paniek uitbreekt en ze legaal op ons kunnen schieten en opsluiten. Bij opsluiting word je hersendood gemaakt…. denk je dat dit onzin is…. ? Ik hoop van wel…

mb

Dat ook deze dame nog eens voor een gerecht mag komen met haar gelieg en bedrieg. Gevolgen zijn het doel ; kleine ondernemers , veel werknemers kapot of werkloos. De mega-rijken verdienen bakken met geld. Belastinggeld naar de pharmaceutische industrie, applaus voor de zorg. De richting is duidelijk.

Last edited 11 dagen geleden by mb

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x