Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

“Als ik Akwasi zie, schop ik hem persoonlijk in zijn gezicht!”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Als ik dat hier zou oproepen aan heel Nederland om iedereen die Akwasi ziet in zijn gezicht te schoppen, dan ben ik zwaar de lul! Dat doe ik niet. Maar misschien komen ze toch voor me omdat ik hem later een varken ga noemen. Zieleknijpers zitten goed in dit land. En dat is maar tegen één persoon! Deze extremist heeft het tegen honderden mensen. Mijn oom is Zwarte Piet, mijn nichtjes spelen Zwarte Piet. Maar ik bied mijn excuses wel even aan. OM gelooft het en seponeert de zaak. Oh nee, wacht! Ik ben een gewone Nederlandse burger! Dat betekent problemen!

“Op het moment dat ik in november een Zwarte Piet zie, ik trap hem persoonlijk in zijn gezicht.”

Het is om doodziek van te worden en nog zieker dat we met z´n allen dit publiceren, verafschuwen, er schande van spreken, rondtwitteren maar dat er HELEMAAL NIETS gebeurt.

En dat mogen wij ons als alternatieve media ook allemaal aantrekken.

Dat is een zin van een aanstaande column/oproep maar past hier ook prima.

BlackLivesMatter en KOZP zijn marxistische politieke bewegingen.

Hier is geen twijfel over. We weten dat ze gefinancierd worden en in de Verenigde Staten bezetten ze op dit moment de grootste steden van de Democratische Staten. Ze worden openlijk gefinancierd door Biden, Soros en een hele lijst met machtige organisaties en multinationals.

Mensen worden geliquideerd. Politie is er niet meer. Die hebben ze verjaagd om zo de macht over te nemen. Burgemeesters worden weggejaagd en het slechtste komt in mensen naar boven en ontpoppen zich als verraders omdat de macht ineens ergens anders te vinden is. Namelijk bij? BlackLivesMatter!

Hebben we nou nog steeds niets geleerd van de geschiedenis?

Dit ZIJN de Democraten in de Verenigde Staten. De verkiezingen in de VS gaan tussen extreem links marxisme (met een demente oude man die in een kelder leeft) en Donald Trump.

En als de mensheid niet helemaal knettergek is geworden, dan zou Trump met overweldigende cijfers moeten winnen. Maar vergis je niet in deze beweging! Het verspreidt zich als een olievlek. Ze zullen nooit stoppen en hebben nu al aangekondigd dat wat de uitslag van de verkiezingen ook zijn, ze Donald Trump nooit zullen accepteren als President.

De Democratische Staten zullen volledig worden omgetoverd tot iets wat we ons vorig jaar nog niet voor konden stellen.

Als ze kunnen, en die tijd komt (!), zijn ze hier hetzelfde van plan.  Ook al zijn het maar idioten die zelf ook gebruikt worden. Ze doen het. Ze zijn bereid heel ver te gaan. Ze zijn bereid geweld te gebruiken. Heel veel geweld! Zij stoppen nooit.

Corona, dit soort groepen, media-misleiding, ze dienen allemaal hetzelfde doel.

En diegenen die dit wegwuiven met: “Ach, het zal zo´n vaart niet lopen.”, hebben we een boodschap: U bent stekeblind. U bent een ongeïnteresseerde, ongeïnformeerde Nederlander die er aan mee werkt dat dit land naar de knoppen gaat. 

Rutte praat met KOZP

De leider van Nederland die deze ondemocratische bewegingen DIRECT de kop in zou moeten drukken, gaat met deze mensen “in gesprek”!

Mensen die onze cultuur en geschiedenis willen wissen?? Is hij wel goed? Gaat hij als Nederlandse President niet liever in gesprek met de burgers die de laatste maanden zoveel kwijt zijn geraakt. En zoveel hebben moeten doorstaan, zo erg dat het niet te bevatten is? Vanwege ZIJN beleid?

Maar wel met deze idioten die geen enkel valide punt hebben?

Waarom is dat, denkt u?

Opgedragen. Mark doet wat hem gezegd wordt. En voor iedereen die BlackLivesMatter kent, gaan alle alarmbellen rinkelen.

 

Dit land gaat kapot!

Het gebeurt hier ook! Het is alleen nog in een vroeger stadium. Denkt u dat Rutte niet exact weet wat BLM is?

En het is niet alleen BLM. Het is het hele plaatje. Wat ze met ons van plan zijn. De belachelijke coronamaatregelen. Het is ZO verschrikkelijk duidelijk wat er speelt. Het is ook zo openbaar. En toch…iedereen tuint er in. Het is niet te bevatten. Terwijl het ENIGE, het enige dat men dient te doen als burger is zich te verdiepen in wat er speelt in Nederland en de wereld. En NIET via de media.Was de media er niet geweest, hadden we deze problemen en dit flutvirus niet gekend.

De media hier maakt zich schuldig aan landverraad.
Een rechter roept ze geen halt toe na deze uitspraak.
Justitie seponeert zaken van deze criminelen.
De politie keert ons de rug toe.
Landgenoten verraden elkaar.
Waar zijn we mee bezig??

NOS:

“Akwasi heeft op 26 augustus een gesprek gehad met zijn advocaat en de officier van justitie. Daarin gaf de rapper aan dat hij niet de bedoeling had aan te zetten tot geweld. De officier van justitie stelde voor de zaak voorwaardelijk te seponeren, als Akwasi zijn woorden zou terugnemen. Dat heeft hij gedaan.”

” De officier van justitie stelde voor de zaak voorwaardelijk te seponeren, als Akwasi zijn woorden zou terugnemen. Dat heeft hij gedaan.”

De Officier van Justitie is corrupt, leest ieder persoon met gezond verstand hier uit.

We leven in een land waar feiten niet meer tellen. Waar de realiteit door media en politici volledig wordt genegeerd en waar eigen burgers, welke kleur dan ook, onderdrukt worden en mensen en groeperingen die het verzieken alle ruimte krijgen. Omdat het verzieken een doel dient. Maar de meesten zijn zich dat niet bewust. Het interesseert ze geen zier. Nog te lui om te luisteren.

Als wij niets doen in Nederland en ons niet bewust worden van wat er gaande is en dit allemaal op zijn beloop laten dan is er geen Nederland meer en kennen wij geen vrije samenleving meer. Binnen zeer korte tijd.

WAKE UP!!

Als je nog steeds complotdenkers roept…je weet echt niet waar je over praat. Ga jezelf informeren. Je bent het verplicht tegenover je nageslacht of je bent een zwakkeling door niet eens de moeite te nemen.

DIT IS BLM:

Laat de haat tegen BlackLivesMatter niet omslaan in racisme! Rutte is het probleem! (YouTube censureert)

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x