Agressief allochtoon tuig verziekt herdenking Theo van Gogh op brute wijze

Bürgerbewegung Pax Europa uit Duitsland kwam afgelopen 2 november met 9 man naar Amsterdam om Theo van Gogh te herdenken.

Op 2 november 2004 werd Theo van Gogh in de Linnaeusstraat door moslim Mohammed Bouyeri vermoord.

15 jaar later op precies diezelfde plek zorgt een moslim wederom voor een gevaarlijke situatie, zoals de video hieronder laat zien.

De 9 mensen die speciaal naar Amsterdam zijn gekomen om van Gogh te herdenken beleven opnieuw angstige momenten.

De allochtone jongen slaat en bespuugt een Nederlandse vrouw meerdere malen in haar gezicht en slaat veel dreigende taal uit. De minachting voor vrouwen en de agressie naar Nederlanders toe is helaas typerend voor heel veel allochtonen en moslims in Nederland.

Zie hier de walgelijke en gevaarlijke persoon die een herdenking op brute wijze verstoord. Tuig van de richel die je geen kans mee moet geven hier te blijven.

Waarom zouden we? Of hebben mensen werkelijk de illusie dat deze mensen het land waarin ze wonen ooit zullen accepteren? Dat jongens zoals dit tuig tot inkeer zullen komen?

Deze beelden zijn verschrikkelijk maar oh zo herkenbaar. De illusie dat dit soort nieuwe Nederlanders, of welke politiek correcte sticker je er ook op wilt plakken, ooit zullen integreren is wensdenken en wegkijken.

De realiteit leert ons dat wij een ontzettend groot probleem hebben met de Islam en mensen met een niet-westerse achtergrond in ons Nederland. Dit zijn feiten die in alle cijfers naar boven komen. Het benoemen ervan maakt je een racist en een fascist.

Maar zoals Thierry Baudet mooi betoogde: “Don´t shoot the messenger!”

Linkse activisten nemen het liever op tegen hun eigen landgenoten dan tegen een grote groep die vindt dat homo´s de dood verdienen. En LGBT is zo ongeveer het paradepaartje van links. Hoe ze dat rijmen is voor iedereen een raadsel. Vraag het niet aan henzelf. Ze zijn niet voor rede vatbaar. Argumenten zijn deze mensen vreemd.

Bij iedere 1.000 van dit soort mensen die je binnenhaalt, zit een percentage die tot grote last zal gaan leiden voor onze maatschappij. Dat is een feit. Met alle gevaarlijke gevolgen van dien. Dit betekent dat je met je volle verstand levens van je eigen burgers op het spel zet. Onnodig, gevaarlijk en tóch doet onze regering het, met grote druk uit de Europese Unie.

We moeten eens een voorbeeld gaan nemen aan de Polen. Zero immigratie van intolerante mensen in hun land. En dat maakt Polen een veiligere plek om te wonen dan het Nederland van de linkse globalist Mark Rutte.

Zie hier beelden uit 2001 van Theo van Gogh in gesprek met Pim Fortuyn. Fortuyn werd op 6 mei 2002 vermoord door een LINKSE activist. Volkert van der Graaf.

Help ons mee dit geluid groot te maken en Nederland wakker te schudden!
Weg met de levensgevaarlijke globalisten, de corrupte media en het partijkartel!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x