CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Afrikaanse migranten vallen trucker aan

Een gang van minimaal 12 migranten vielen woensdag een vrachtwagenchauffeur aan met kapmessen, speren en metalen objecten terwijl hij lag te slapen op de parkeerplaats van snelweg E40 in Walshoutem in België.

De chauffeur werd wakker van een ritselend geluid vanuit zijn trailer. (bron)

Nadat hij uit zijn truck stapte om te kijken wat er aan de hand was werd hij direct aangevallen door de grote groep migranten die hem dwongen terug te vluchten in de cabine van zijn truck.

“Ze hebben hem onder meer aangevallen met messen, speren en ijzeren staven.” aldus de politie.

Ondanks de levensgevaarlijke situatie met een grote groep migranten, kon de politie maar één wagen sturen. Dit vanwege bezuinigingen op het personeel.

“Er was maar 1 patrouillewagen beschikbaar door de budget kortingen.” vertelde een woordvoerder van de politiebond.

Waar we miljoenen uitgeven (ook in België) om dit soort mensen te helpen is er geen geld voor extra politie om diezelfde groep weer aan te pakken vanwege hun agressieve gedrag in hun gastlanden.

Hoe lang gaat deze waanzin nog door? Wat is de logica achter het importeren van deze mensen? Buiten het gevaar dat ze brengen is er geen geld voor belangrijkere zaken dan pleziertjes doen aan economische vluchtelingen die via een smokkelaar naar Europa komen.

Immigratie is één van de grootste kostenposten. Zo niet, de allergrootste. Het is niet alleen die huisvesting maar alle lijstje worden aangevoerd door deze migranten. De kosten van migratie drukken zich uit in alle andere facetten zoals gezondheidszorg, sociale hulp etc.

“Onze collega´s moesten volgens het protocol eigenlijk eerst wachten op versterking van collega´s. Maar die waren op dat moment in Anderlecht. Zo´n 60 kilometer verderop.” aldus een woordvoerder van de politie.

Maar de twee agenten gingen er toch op af vanwege de ernst van de situatie. Toen ze aankwamen ware alle migranten allang gevlucht.

Slechts twee politieauto´s in een straal van 60km in een klein land als België? Dit geeft bijna vrij spel aan de criminelen langs de snelwegen.

“Het personeel is ingekort met inmiddels 50%. We zijn echt bang dat er eerst een paar doden moeten vallen voordat er weer eens versterking komt om dit soort zaken aan te kunnen pakken.”

“Het aantal incidenten zoals deze zijn niet meer op 2 handen te tellen! Het is zo normaal geworden en het wordt ook steeds agressiever! Het is een fenomeen.” (bron)

Vorige week werd er nog op een Belgische trucker geschoten in Frankrijk. (bron)

Gelukkig had de man geen verwondingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven