HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Afrikaanse migranten vallen trucker aan

Een gang van minimaal 12 migranten vielen woensdag een vrachtwagenchauffeur aan met kapmessen, speren en metalen objecten terwijl hij lag te slapen op de parkeerplaats van snelweg E40 in Walshoutem in België.

De chauffeur werd wakker van een ritselend geluid vanuit zijn trailer. (bron)

Nadat hij uit zijn truck stapte om te kijken wat er aan de hand was werd hij direct aangevallen door de grote groep migranten die hem dwongen terug te vluchten in de cabine van zijn truck.

“Ze hebben hem onder meer aangevallen met messen, speren en ijzeren staven.” aldus de politie.

Ondanks de levensgevaarlijke situatie met een grote groep migranten, kon de politie maar één wagen sturen. Dit vanwege bezuinigingen op het personeel.

“Er was maar 1 patrouillewagen beschikbaar door de budget kortingen.” vertelde een woordvoerder van de politiebond.

Waar we miljoenen uitgeven (ook in België) om dit soort mensen te helpen is er geen geld voor extra politie om diezelfde groep weer aan te pakken vanwege hun agressieve gedrag in hun gastlanden.

Hoe lang gaat deze waanzin nog door? Wat is de logica achter het importeren van deze mensen? Buiten het gevaar dat ze brengen is er geen geld voor belangrijkere zaken dan pleziertjes doen aan economische vluchtelingen die via een smokkelaar naar Europa komen.

Immigratie is één van de grootste kostenposten. Zo niet, de allergrootste. Het is niet alleen die huisvesting maar alle lijstje worden aangevoerd door deze migranten. De kosten van migratie drukken zich uit in alle andere facetten zoals gezondheidszorg, sociale hulp etc.

“Onze collega´s moesten volgens het protocol eigenlijk eerst wachten op versterking van collega´s. Maar die waren op dat moment in Anderlecht. Zo´n 60 kilometer verderop.” aldus een woordvoerder van de politie.

Maar de twee agenten gingen er toch op af vanwege de ernst van de situatie. Toen ze aankwamen ware alle migranten allang gevlucht.

Slechts twee politieauto´s in een straal van 60km in een klein land als België? Dit geeft bijna vrij spel aan de criminelen langs de snelwegen.

“Het personeel is ingekort met inmiddels 50%. We zijn echt bang dat er eerst een paar doden moeten vallen voordat er weer eens versterking komt om dit soort zaken aan te kunnen pakken.”

“Het aantal incidenten zoals deze zijn niet meer op 2 handen te tellen! Het is zo normaal geworden en het wordt ook steeds agressiever! Het is een fenomeen.” (bron)

Vorige week werd er nog op een Belgische trucker geschoten in Frankrijk. (bron)

Gelukkig had de man geen verwondingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
YY

Langzaamaan maar steeds sneller veranderd Europa en het hele Westen in een oorlogsgebied.
Precies zoals hun plan is. Tot die tijd roepen zij tegen ieder die hiertegen protesteerd: RACIST.
Als de vernietiging compleet is dan valt er niks meer te protesteren. Of zullen zij zelfs het zieke argument gebruiken dat zij zich zo gedragen omdat wij racist zijn.

Burgeroorlog is onvermijdelijk geworden.

Pascal D.

100% mee eens!

Er is maar 1 oplossing: MIJ EUROPEESE MINISTER VAN IMMIGRATIE VAN EUROPA MAKEN, en groen licht, veel geld en veel wapens geven! Zo opgelost. Binnen een jaar!!!! En belofte maakt schuld 😉

[…] Vorige week berichtten wij al over een trucker die door een gang van 12 migranten op een parkeerplaats langs de E40 werd aangevallen met messen, zwaarden en andere attributen in Walshoutem. Zie artikel: https://commonsensetv.nl/afrikaanse-migranten-vallen-trucker-aan/ […]

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x