Afgewezen asielzoeker onthoofdt linkse vriendin

De Moord

In Hämeenlinna in het zuiden van Finland is op maandagavond 20 januari een jonge Finse vrouw vermoord door een illegale vluchteling.

Marko Mäkinen, de commissaris voor het strafrechtelijk onderzoek, meldde dat twee lichamen dood werden aangetroffen in een appartement. Één daarvan was het lichaam van de jonge Sanni Ovaska. Het andere lichaam was van de 27-jarige asielzoeker Hasan Alqina (bron)

Dit gebeurde in een woning in de binnenstad van Hämeenlinna op die maandagavond tussen de avond en middernacht. (bron politie Hämeenlinna)

Het werd gemeld bij de politie door een getuige die op dezelfde verdieping woont. Deze persoon zag een plas bloed voor de voordeur van de woning liggen en belde de politie rond 22:30.

De politie denkt dat het delict niet lang voordat men het appartement binnenkwam heeft plaatsgevonden.

Hasan vermoorde Sanni en pleegde toen, naar alle waarschijnlijkheid, zelfmoord.

Sanni Ovaska

Sanni was een gebrainwashed meisje, zogenaamd “woke” (wakker). Exact zoals media en politici graag zien.

De opstelling van deze jonge vrouw is het ultieme voorbeeld van het resultaat van jarenlange indoctrinatie. Op scholen, door de media en door politici.

Het type meisje dat je overal ziet.

Eigenlijk extreem links maar we noemen ze nog gewoon links uit beleefdheid. Kritiek op de Islam is racistisch, al zijn moslims geen ras. Ook kritiek op de immigratieproblematiek is racistisch. Realistisch zijn en waarschuwen valt ook onder racisme. Je kunt er geen kant mee op.

Sanni was een globalist. Ze was voor een open-grenzen beleid. Ze steunde de massa-immigratie en verafschuwde “witte mensen”.  Sanni voldeed wel aan de definitie racist. Veel teksten waren doorspekt met anti-blanke sentimenten. Ze typte vaak: ‘white men are shit’  (bron)

Ze was fanatiek LGBT-aanhanger en ook een reeks aan andere progressieve maatschappelijke ontwikkelingen prees zij de hemel in. (bron)

Ook schreef ze: “witte mensen doen er niet toe”. (bron)

https://zello.one/finland-sanni-ovaska-killed/

 

 

Hasan Alqina.

De 27-jarige Hasan Alqina kwam in 2015 als asielzoeker aan in Finland. Hij registreerde zichzelf als een asielzoeker uit Palestina. Hij kreeg een tijdelijke verblijfsvergunning. (bron)

Op social media schrijft hij dat hij een fanatiek moslim is, hij haat Donald Trump en werkte als kok. Hij is volgens zichzelf in Jaffa (Israël) is geboren. (bron)

 

Hasan Alqina

 

Hasan Alqina

 

Sanni vond de body-buildende asielzoeker heel leuk en nam hem in huis en in haar leven.

Hij kwam bij haar wonen en Sanni gebruikte hem vaak als propaganda op social media om te laten zien dat ze het fantastisch hadden. Hasan was hét ideale voorbeeld van het ongelijk van de mensen die haar waarschuwden.

Men begreep de migranten verkeerd en dan vooral de moslims. (bron) (bron)

Sanni en Hasan

Een persoon dicht bij de verdachte zegt dat de moordenaar Hasan een goed leven had: “Hij was een chef-kok. Hij was actief in de sportschool en nam deel aan fitnesswedstrijden.” (bron)

Het doet denken aan het hartverscheurende verhaal van de Zwitserse modelmigrant. Het nationale symbool van een geslaagde integratie.  Een half jaar geleden gooit hij een moeder met haar kind voor de trein. Mensen waarvan je het niet zou verwachten wanneer je geen kennis hebt van de politieke Islam.

https://commonsensetv.nl/frankfurt-immigrant-duwt-moeder-en-zoontje-8-voor-trein/

Dat gebrek aan kennis is een groot probleem in onze eigen politiek. Zou men die kennis wel hebben en niet politiek correct zijn dan sloot men vandaag nog die grenzen en was er morgen een Nexit. Kunnen we eindelijk eens beginnen een leuke samenleving op te bouwen. Waarin ras geen rol speelt maar het terugdringen van een gevaarlijke ideologie die haaks staat op alles waar wij voor staan wel.

Asielverzoek afgekeurd.

Alles ging goed in de relatie totdat Hasan te horen kreeg dat zijn asiel niet werd verlengd. Zijn tijdelijke vergunning werd ingetrokken en hij moest terug. Hij zou niet aan de asielvoorwaarden hebben voldaan (bron)(bron) en worden uitgezet naar Palestina.

Zijn gedrag veranderde en hij eiste van Sanni dat ze met hem meeging naar Palestina. Dit wilde Sanni niet. Sanni had veel over voor haar pro-immigratie agenda maar naar Palestina verhuizen zag ze niet zitten.

De spanning werd te hoog, de liefde werd minder en Sanni besloot om de relatie te beëindigen. (bron)

Maar een relatie beëindigen met een moslim is zoals het verlaten van de maffia.

Dat gegeven lijkt er bij veel westerlingen niet in te gaan omdat wij het ons niet kunnen voorstellen.

De jonge linkse activiste die de Islam omarmde, wordt onthoofd door haar eigen Islamitische vriendje Hasan.

Alle media zwijgen

Dit verhaal is nergens terug te vinden in de internationale de mainstream media. Alleen alternatieve media, MTV en Finse lokale kranten hebben hierover geschreven. (bron)

Om die reden zijn we hier diep ingedoken en speurden we Finse bronnen, forums en berichten van de Finse politie zelf af.

Laatstgenoemde is buitengewoon terughoudend. Het afsnijden van het hoofd werd pas later duidelijk dankzij de community op het Finse Crime-forum die gegevens van getuigen bij elkaar zochten en via berichten op de social media. (bron) (bron)

De politie meldde 27 januari: “Doodonderzoeken met vreemdelingen zijn vertrouwelijke informatie en kunnen niet verder worden bekendgemaakt door de politie.” en

“Hoewel de methode van moorden brutaal en wreed is geweest, zijn de geruchten die in Finland circuleren over de methode van doden soms overdreven. Houd ook rekening met de familie en nabestaanden.” (bron)

Dat laatste kan toch ook de politie zichzelf aanrekenen door geen openheid van zaken te geven.

Boosheid onder Finse bevolking jegens media en politici

De Finse bevolking is verontwaardigd waarom er niet gesproken wordt over deze moord. Niet door de media en ook niet door de politiek.

Ook heerst er onbegrip waarom hij niet direct als asielzoeker is afgewezen en tijdelijk rond mocht lopen. (bron)

“Het was niet zo stil nadat Finland een Europees Hof voor de Rechten van de Mens had ontvangen over een schending van de mensenrechten in Irak nadat de asielzoeker in 2017 terugkeerde naar Irak en in zijn thuisland was vermoord. De regering stond direct paraat om hun medeleven te betuigen toen een uitgezette Irakees in zijn thuisland werd vermoord.” aldus Kimmo Kautio

De regering zwoer dat zoiets nooit meer zal gebeuren. Nu heeft een jonge Finse vrouw haar leven verloren omdat een persoon, die niet aan de asielvoorwaarden heeft voldaan, vijf jaar in Finland heeft mogen blijven.(bron)

De politie verstrekt weinig gegevens en de media laat deze verschrikkelijke moord helemaal links liggen.

“Alarmen moeten nu afgaan bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en bij de regering als geheel, maar het politieke leiderschap van ons land, dat uiteindelijk de verantwoordelijkheid draagt ​​voor het systeem, zal niet loslaten.” (bron journalist Kimmo Kautio)

De Minister van Binnenlandse Zaken in Finland is Maria Ohisalolta van de Finse GroenLinks. Het moge duidelijk zijn dat deze minister geen kritiek op de Islam of op vluchtelingen kan gebruiken.

Dit zijn juist de mensen die massaal geïmporteerd moeten worden om het doel van de globalisten te bereiken. Een Europa zonder grenzen met een grote diversiteit aan culturen waarin de Islam deel uitmaakt van Europa. (bron)

Eerder heeft een Afghaan, ook een migrant in Finland, zijn Finse vriendin verkracht en stak haar in brand. Een in de Finse plaats Pori verblijvende Irakees onthoofde zijn Finse minnares en stak haar huis in brand, omdat zij de relatie met hem wou beëindigen. Ook hier schonk de media weinig aandacht aan.  (bron)  (bron)

“Het hele programma van de politiek in Finland op dit moment is gericht de mensenrechten van buitenlanders te beschermen. De veiligheid en mensenrechten van de Finnen hebben geen waarde.”, aldus één van de grootste blogs van Finland Uusi Suomi (bron)

 

Achtergronden

In 2018 staat de moordenaar van Sanni met Rami “Toy Smuggler” Adham op de foto.

De “modelvluchteling” Toy Smuggler was in eerste instantie een held in Finland. Hij smokkelde speelgoed naar arme kinderen in Syrië.

Maar deze Syrische man uit Finland bleek een grote fraudeur en stak de centen van de opgezette stichting om kindertjes te helpen in eigen zak en is gezien in oorlogskleding in Syrië. Hij werd veroordeeld tot 10 maanden gevangenisstraf.(bron)

Het begrip “militaire vluchtelingen” is veelbesproken in Finland. Tussen de asielzoekers zit een percentage aan militanten, is vast komen te staan. (bron) (bron)

De moordenaar Hassan heeft 3 maanden geleden 2 video´s op Youtube geplaatst
https://www.youtube.com/channel/UCK6Iiv-kAiOJaA9JWQk_7Vw

Ook had hij een Twitter-account waarin de nog jongere Hasan in militaire kleding op een foto staat. Op de achtergrond staat een foto van terroristische organisatie Hamas:
https://twitter.com/alqina67

Dit is het Facebookaccount van Hasan.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004694585119

Enkele Twitterberichten:

https://twitter.com/SwanOfTuonela/status/1220345332418084864

https://twitter.com/CABRAXAS10/status/1222693050771591168

Een heel tragisch verhaal. Voor de nabestaanden is dit verschrikkelijk. Was Sanni maar echt wakker geweest.

3 2 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x