nl Nederlands

AfD wil Angela Merkel voor de rechter slepen

Tijdens haar bijdrage op een partij-bijeenkomst van de AfD zegt Alice Weidel nog eens nadrukkelijk toe dat de AfD Angela Merkel voor het Duitse gerecht zal slepen.

De AfD probeert al vanaf 2017 een zogenaamd Untersuchungsausschuss tegen Merkel op te starten maar kreeg nooit de benodigde 25% van de afgevaardigden in de Bundestag achter zich.

De AfD vindt dat Merkel zich schuldig maakt aan verraad en geweld tegenover haar eigen bevolking vanwege het massaal binnenhalen van vrouwenhatende, agressieve messentrekkende migranten zonder dat daar enige aanleiding toe is maar waarvan wel onomstotelijk vaststaat dat deze groep een enorme bedreiging vormt voor de Duitse samenleving.(bron).

https://commonsensetv.nl/frankfurt-immigrant-duwt-moeder-en-zoontje-8-voor-trein/
https://commonsensetv.nl/weer-een-aanslag-in-duitsland/
https://commonsensetv.nl/36-4-van-de-uitkeringstrekkers-in-duitsland-zijn-niet-burgers/

Nu kan daar wel eens verandering in komen. Enkele afgevaardigden steunen het plan van de AfD namelijk wel en wanneer we naar de afgelopen deelstaatverkiezingen kijken lijkt het steeds reëler dat Merkel zich daadwerkelijk zal moeten verantwoorden voor haar desastreuze immigratie-beleid. (bron)

De AfD boekte monsterzeges tijdens de verkiezingen in Thüringen (23.4%), Brandenburg (23.5%) en Sachsen (27.5%). Dankzij de AfD verloor de GroKo (CDU/CSU en SPD) in die deelstaten hun meerderheid. In alle drie de deelstaten hebben de Alternativen für Deutschland zich ruim verdubbeld. Tijdens de vorige verkiezingen sleepte AfD al tussen de 10% en 12% van de stemmen binnen.

Dat was al een wereldprestatie voor de partij. Maar inmiddels is AfD in Oost-Duitsland de grootste partij in de peilingen op dit moment en deze resultaten bevestigen maar weer eens hoe de AfD op weg is om dé nieuwe volkspartij van Duitsland te worden.

Duitsland gaat zwaar gebukt onder de immigratie. Bijna dagelijks vallen er slachtoffers door niet-westerse migranten.
Zie: Duitsland getijsterd door migrantengeweld

We kunnen er helaas niets anders van maken. Al probeert de mainstream media dat wel door kleine incidenten, zoals het in stukken hakken van een vrouw in Limburg gebeurde, zoveel mogelijk onder het tapijt te schuiven.
https://commonsensetv.nl/limburg-bijlmoord/

Dr. Gottfried Curio van de AfD:

“Duitsland moet zijn eigen grenzen beschermen in plaats van Kerstmarkten te versieren met blokken beton en machinegeweren:”

Dr. Curio (AfD)

 

 

 

 

 

 

 

“Angela Merkel hoort voor het gerecht te staan en niet in het Duitse parlement.”

De AfD vindt dat Merkel zich schuldig maakt aan verraad en geweld tegen haar eigen bevolking vanwege het massaal binnenhalen van vrouwenhatende, agressieve messentrekkende migranten zonder dat daar enige aanleiding toe is maar waarvan wel onomstotelijk vaststaat dat deze groep een enorme bedreiging vormt voor de Duitse samenleving.(bron).

Goed nieuws dus! We houden het in de gaten.

 

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
7 maanden geleden

[…] Zie meer van AFD en Weidel: Weidel sleept Merkel voor rechter. […]

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x