CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Advocate tegen lockdown OPGESLOTEN in psychiatrische kliniek

Advocate Beate Bahner die vorige week op de barricades klom en een rechtszaak aanspande tegen de SHUTDOWN in Duitsland is zondag rond 19.15 uur opgepakt door de politie.

Beate Bahner kwam in het nieuws omdat zij een rechtszaak begon tegen de lockdown in Duitsland. (bron)

Onder andere bracht ze deze motieven:

“De maatregelen van de federale en deelstaatregeringen zijn FLAGRANT ONGRONDWETTELIJK en schenden een veelheid aan basisrechten van de burgers in Duitsland in een mate die nooit eerder vertoond is.”

“Dit is niet gerechtvaardigd door de ontwikkeling van de cijfers, noch door studies, noch door eerdere ervaringen.”

De rechter wees haar aanvraag direct af. Niet substantieel genoeg. (bron)

Lees hier het vorige artikel over de rechtszaak die Beate aanspande:

Advocate begint rechtszaak tegen lockdown

Dit is hoe Beate zelf uitlegt wat haar overkomen is toen ze werd opgesloten. (bron):

Zij was in de parkeergarage waar zij voor de deur een stilstaande auto opmerkte met een aantal mensen erin. Beate Bahner kreeg het gevoel dat er iets niet klopte en zij verstopte zich tien minuten lang achter een auto.

Vervolgens zette zij het op een lopen.

Zij rende de parkeergarage uit en belde haar secretaresse, om haar op te komen pikken en allereerst de politie te bellen. Maar de secretaresse verscheen niet.

Ze klampte voorbijgangers aan en verzocht hen de politie te bellen. Daar had Beate al snel spijt van toen zij zich bedacht dat ze op dit moment een staatsvijand is.

Beate Bahner liep de hoek om en een aantal agenten kwam haar tegemoet.

Zij vroegen haar: “Waarvoor heeft u de politie gebeld? Waar bent u bang voor? Waarvoor denkt u dat u achtervolgd wordt?”

Toen deden ze haar handboeien om en werd zij in de boevenwagen meegenomen.

Op de plek waar zij arriveerde waren vier agenten en drie verpleegsters aanwezig. Er stond ook een arts klaar.

Omdat een van de agenten blijkbaar vond dat Beate Bahner niet snel genoeg wilde gaan zitten, werkte hij haar tegen de grond en pakte haar hoofd met zijn beide handen vast en sloeg haar hoofd eenmaal hard op de stenen vloer

Niemand zei iets.

Beate weigerde een mondmasker om te doen: waarvoor zou ik een mondmasker nodig moeten hebben?

De arts vroeg haar toen waarom zij zich achtervolgd voelt.

Ze werd in een kleine cel gezet, waar zij kon gaan liggen op een matras.
Er was geen water en geen WC.
Ook geen zeep of handdoek.

Zij dacht bijna dat zij in Guantánamo Bay was beland.

Beate had dorst, maar ze kreeg geen water. Ook mocht ze geen advocaat bellen.

De hele nacht werd zij opgesloten in deze cel. Later kreeg zij een po om in te plassen die al gauw bijna overstroomde.

Beate Bahner wilde de cel uit, maar de verpleger hield haar met geweld tegen.

Ze bleek in een nieuw gebouwde zwaarbewaakte psychiatrische gevangenis te zitten. Eentje waar Bahner, als advocate zijnde, het bestaan niet van wist.

Als een zware crimineel kreeg zij ‘s morgens een ontbijtje maar geen tafel of stoel. Ze moest het op haar matras opeten: ‘want u bent hier in een isoleercel’.

Het hoofd van de psychiatrie dwong haar een mondkapje te dragen, zo niet dan mocht zij niet naar de ‘reguliere afdeling’.

Beate Bahner ging akkoord.

Hij vroeg ook of zij bereid was zich vrijwillig voor 6 weken te laten opnemen in de psychiatrische kliniek, dit weigerde Bahner. Zij wilde eerst een gerechtelijk besluit zien.

Bijna 24 uur nadat zij was opgepakt kreeg Beate Bahner zowaar een ‘upgrade’: Een mooie grote kamer, ze mag douchen om 16.00, ze mocht haar mobiele telefoon gebruiken en een vriendin mocht wat boeken komen brengen.

Ze moet verplicht een mondmasker dragen in haar cel en in het gebouw.

Er zijn ongeveer 25 personen in totaal op de afdeling, waaronder 4 andere psychiatrische patiënten: onder andere een ernstig depressieve vrouw van 28 jaar.

De verpleegsters zijn lief en aardig volgens Beate Bahner. Bezoek is verboden omdat zij in verzekering is gesteld.

Zij stuurde het bovenstaande via een spraakbericht naar haar zus.
Ze laat weten dat ze best blij is met haar grotere cel, maar de grauwe werkelijkheid is nog veel, veel, veel, veel, veel erger dan dat ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Met leugens en bedrog over een killer-virus is Duitsland verworden tot een politiestaat, een repressief regime. Eentje waarbij het China van Mao Zedong zal verbleken.

Met leugens en bedrog over een killer-virus is Duitsland verworden tot een politiestaat, een repressief regime. Eentje waarbij het China van Mao Zedong zal verbleken.

“Niemand hielp mij toen ik werd gearresteerd. Alleen een voorbijganger, een jongen met dreadlocks, vroeg wat ik misdaan had om zo behandeld te worden.”

“Sta op mensen, kwade machten zijn hier aan het werk. Doe iets!!”

Aldus Beate Bahner.

Spraakbericht Beate Bahner:

 

De mediaen politie bevestigen dat Beate Bahner is afgevoerd naar de kliniek.

Bild schrijft:

“Ze riep op tot een landelijke demonstratie en verklaarde dat de Duitsers het “recht op verzet” hadden. Het openbaar ministerie van Heidelberg heeft een onderzoek geopend. Ze wordt verdacht van: openbare oproep tot illegale handeling.” (bron)

T-Online over de situatie: (bron) (bron)

De beperkingen op persoonlijke vrijheid en het openbare leven tijdens de Corona-crisis gaan voor sommige advocaten te ver. Een advocaat uit Heidelberg (Beate dus) protesteerde ook en werd nu bezocht door de staatsveiligheid.

Wat de politie blijkbaar zag als een “verstoring van de openbare veiligheid” is een open brief van 19 pagina’s op A4-formaat. Daarin legt Bahner haar dringende verzoek aan de administratieve rechtbank van Baden-Württemberg uit om de coronabeperkingen in de federale staat ongedaan te maken.

Ze roept daar ook op om demonstraties te registreren. De Corona-verordeningen waren “duidelijk ongrondwettelijk” en “ondoeltreffend” en zo uitgebreid dat er overeenkomstig artikel 20, lid 4, van de basiswet een recht op verzet bestond. Niemand hoeft zich meer aan deze verboden te houden, staat er in hun verklaring.

De rechtbank zei: “De gevaren voor leven en ledematen wegen zwaarder dan de beperkingen op persoonlijke vrijheid.”

De Berlijnse advocaat Niko Härting:  ‘Ik zie de verklaring als een aanvaardbare meningsuiting, en ik maak me zorgen over onze rechtsstaat omdat die er is om afwijkende, overdreven en hysterische meningen te doorstaan.’

De politie en de aanklagers treden op tegen een advocaat die van mening is dat de maatregelen die zijn genomen vanwege de Corona-crisis sterk overdreven zijn en die spreekt van “coronoia” (zoals paranoia) en het “grootste juridische schandaal” in de geschiedenis van de Bondsrepubliek.

De staatsveiligheid kwam woensdag naar het advocatenkantoor Bahner. Volgens het parket in Heidelberg wordt het onderzocht op verdenking dat Bahner publiekelijk heeft opgeroepen tot een onrechtmatige daad op haar website. Het roept op tot verzet tegen de Corona-voorschriften en tot demonstraties

Bahner schreef vervolgens dat ze “helaas de liberaal-democratische basisorde in Duitsland (…) niet kon redden van de ergste wereldwijde aanval en het razendsnelle establishment van de meest onmenselijke tirannie die de wereld ooit heeft gezien heeft.”

De politie verzocht ook om “tijdelijke sluiting” van haar website

Een woordvoerder van Ionos bevestigde T-online.de donderdagavond dat de politie van Mannheim had verzocht om “tijdelijke sluiting” om “de bestaande verstoring van de openbare veiligheid op te heffen”.

Ionos heeft hieraan gehoor gegeven na te zijn onderzocht door advocaten. In de nacht op vrijdag was de site echter weer toegankelijk. De woordvoerder kon dit aanvankelijk niet verklaren.

Video bevestiging verblijf Beate in Psychische Inrichting:

Bronnen:

POLITIEBERICHT:
https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/14915/4571083

MEDIA:

https://www.bild.de/regional/frankfurt/news-inland/corona-anwaeltin-beate-bahner-in-psychiatrie-gebracht-sie-wollte-vors-verfassung-70024242.bild.html

https://www.rnz.de/nachrichten/heidelberg_artikel,-nach-aufruf-zu-corona-demo-heidelberger-anwaeltin-in-psychiatrischer-einrichtung-update-_arid,508747.html

https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/id_87699240/corona-polizei-bringt-coronoia-anwaeltin-beate-bahner-in-die-psychiatrie-.html

https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/id_87685030/kritik-an-corona-massnahmen-ermittler-sperren-homepage-von-coronoai-anwaeltin.html

 

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x