Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Advocate begint rechtszaak tegen lockdown

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

UPDATE: BEATE BAHNER OPGESLOTEN IN PSYCHIATRISCHE INRICHTING
Lees onderaan dit artikel.

De eerste vrouwelijke advocate in Duitsland gaat met haar zaak naar het Federale Constitutionele Hof vanwege de beperkingen van de grondrechten die de Corona-maatregelen met zich meebrengen – anderen zullen volgen.

Met een grondwettelijke klacht wil Beate Bahner, een medisch-rechterlijk specialist uit Heidelberg, ACTIE ondernemen tegen de officiële maatregelen die het openbare leven in Duitsland beperken.

Volgens de advocate worden hiermee de fundamentele rechten van de Duitse burgers op GROTE SCHAAL GROF GESCHONDEN en daarom wil zij zelfs tot het Federale Constitutionele Hof gaan:

“De maatregelen van de federale en deelstaatregeringen zijn FLAGRANT ONGRONDWETTELIJK en schenden een veelheid aan basisrechten van de burgers in Duitsland in een mate die nooit eerder vertoond is.”

De medisch-jurist uit Heidelberg heeft daarom, volgens haar eigen verklaringen, aangekondigd dat zij een rechtszaak zal aanspannen tegen de Coronaverordening van Baden-Württemberg. Indien nodig, zei ze, zou ze tot aan het Federale Constitutionele Hof in Karlsruhe gaan.

Bahner vindt alle coronaverordeningen van de 16 Duitse deelstaten ongrondwettelijk, zei ze in een persbericht.


Foto: Advocate Beate Bahner

Persbericht van het Bahner advocatenkantoor 3 april 2020.

“Deze maatregelen worden met name niet gerechtvaardigd door de Wet op de infectiebescherming, die plotseling pas enkele dagen geleden razendsnel is herzien.”

“Wekenlange beperkingen op uitgaans- en contactverboden op basis van de sombere modelscenario’s (zonder rekening te houden met feitelijk kritische expertises) en de VOLLEDIGE SLUITING van bedrijven en winkels ZONDER enig BEWIJS van een risico op besmetting door deze winkels en bedrijven zijn ronduit ongrondwettelijk.”

Volgens Bahner vormen de besmetting met het nieuwe virus Sars-Cov 2 en de ziekte Covid-19, die volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) erdoor wordt veroorzaakt, GEEN ‘ernstig gevaar voor het grote publiek’.

Dit wordt bewezen door de beschikbare cijfers en statistieken. Hieruit blijkt dat de coronabesmetting bij meer dan 95 procent van de bevolking onschadelijk is (of waarschijnlijk al is geweest).

De specialist benadrukt dat in plaats daarvan aandacht moet worden besteed aan risicogroepen zoals ouderen en mensen met eerdere ziekten (ongeveer 4,5 procent van de bevolking).

De advocaat bekritiseert de radicale maatregelen die de regering heeft genomen om 83 miljoen mensen te verbieden naar buiten te gaan en contact te leggen en om bijna de hele economie gedurende vele maanden te verlammen.

“Dit is niet gerechtvaardigd door de ontwikkeling van de cijfers, noch door studies, noch door eerdere ervaringen.”

Bahner verwijst naar eerder bekende feiten en verklaringen van deskundigen:

“De echt noodzakelijke maatregelen zijn daarentegen nog steeds niet uitgevoerd, zoals blijkt uit de vele klachten uit klinieken, bejaardentehuizen en dokterspraktijken. Bovendien zijn er meer tests nodig met de mensen die veel contact hebben met de risicogroep: Dit zijn de verzorgers en familieleden, inclusief kinderen, die hun oudere familieleden willen bezoeken.”

Het vereist ook tests voor de medewerkers van supermarkten die dagelijks contact hebben met honderden mensen. Willekeurige steekproeven van de bevolking zijn nodig om het werkelijke (vermoedelijk vele malen hogere) aantal infecties en dus het werkelijke (vermoedelijk vele malen LAGERE) percentage ernstige coronavirusziekten vast te stellen.’

“Bovenal is een AUTOPSIE op mensen die zijn gestorven aan/met corona DRINGEND nodig om de WERKELIJKE doodsoorzaak van deze meestal oudere mensen, die vaak reeds veel ziekten onder de leden hebben, vast te stellen.”, aldus Beate Bahner.

In plaats daarvan legt het toonaangevende Robert Koch Instituut (RKI), dat ondergeschikt is aan het federale ministerie van Volksgezondheid, uit in zijn ‘Aanbevelingen voor de behandeling van COVID-19 overledenen’:

“Interne lijkschouwingen, autopsies of andere aërosolproducerende maatregelen MOETEN worden VERMEDEN. En als deze toch nodig zijn, moeten ze tot een minimum worden beperkt“

Zie ook deze video: Slechts 6 autopsies in China verricht met een virus dat ons hele leven en onze hele economie om zeep helpt:

https://www.youtube.com/watch?v=G6zYC7o40zs&t=35s

 

 

De Heidelbergse advocaat eist een eerlijke presentatie van de sterftecijfers, want ‘elke dag sterven ongeveer 2500 mensen, waarvan ongeveer 900 mensen in verpleeghuizen.

In Duitsland sterven jaarlijks 900.000 mensen! Daarom is er eindelijk behoefte aan een correcte wetenschappelijke benadering en correcte informatie van de mensen!’

Bahner EIST dat er een einde komt aan de SHUTDOWN:

“De sluiting, die in 70 jaar tijd nog nooit is vertoond en waarop de ‘Wet op de bescherming tegen infecties’ uitdrukkelijk GEEN recht geeft, is een ernstige schending van het grondwettelijke beginsel van PROPORTIONALITEIT en van de grondwettelijke VERPLICHTING van de staat om de rechten van de VRIJHEID en de GEZONDHEID van de burgers te beschermen.”

“Deze regeringsactie VERNIETIGT alle beginselen van onze grondwet en onze rechtsstaat, die we nog maar enkele maanden geleden zo trots hebben gevierd met de 70e verjaardag van de basiswet.”

Ze is echt geschokt, legt ze uit.

Bahner wil zichzelf niet straks verwijten dat ze ‘niet als advocaat heeft gehandeld en de rechtsstaat niet met alle middelen die mij ter beschikking staan heeft verdedigd’

“De gevolgen van de Corona-maatregelen voor de maatschappij, de economie, de democratie en vooral voor de gezondheid van de mensen zullen verwoestend zijn.”

UPDATE: BEATE BAHNER OPGESLOTEN IN PSYCHIATRISCHE INRICHTING

Advocate tegen lockdown OPGESLOTEN in psychiatrische kliniek

Bronnen:
https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Verstorbene.html

https://www.facebook.com/wezijnerklaarmee/photos/a.857959684284837/2978041925609925/?type=3&source=48&tn=EH-R

LEES OOK:

De Nieuwe Wereldorde – Het leven voor en na Corona

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x