NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Advocaat Dr. Reiner Fuellmich – Coronabeleid grootste misdaad ooit en PCR test werk NIET

GROOTSTE MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

Dr. Reiner Fuellmich is advocaat voor consumentenbescherming in Duitsland en Californië.

Hij is één van de vier leden van het Duitse Corona Investigative Committee. In deze video beschrijft hij hoe er geen juridische twijfel bestaat over de mogelijkheid van een class action-rechtszaak tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor de lockdowns.

Een internationaal netwerk van advocaten is van plan een class action-rechtszaak te starten. Dr. Reiner Fuellmich , de vooraanstaande advocaat, presenteert de details van dit project.

PCR-TEST ZINLOOS

Na negen maanden onderzoek en analyse kunnen we bevestigen dat de gegevens en concepten zijn gemanipuleerd om de angstcampagne in stand te houden. De schattingen op basis van de RT-PCR-test zijn zinloos: de RT-PCR-test identificeert / detecteert het Covid-19-virus niet. Wat het detecteert, zijn fragmenten van verschillende virussen.

Dus alles wat we in Nederland en andere landen meemaken is gebaseerd op niets. Miljoenen zijn uitgegeven aan een niet werkende test. De PCR test kan niet aantonen of men covid19 heeft of heeft gehad.

Nu we dit weten is letterlijk alles wat we zien en alle maatregelen die zijn genomen gebaseerd op niets. We leven in één grote leugen. Alle woorden van de media zijn leugens wanneer het corona betreft. Alle woorden van politici zijn leugens als het over corona gaat. De covid-variant wel te verstaan. Als we dit feit beseffen…Dat de PCR test dus volledig onbetrouwbaar, of beter gezegd, niet werkend is..In wat voor een wereld leven we dan?

We moeten gelijk de mondkappen aftrekken. Horeca opengooien. Stoppen met social distancing en collectief alle regels die zijn ingevoerd aan onze laars lappen. Of laat u zich nóg verder piepelen? U zal wel gek zijn!

Zowel door vooraanstaande wetenschappers als door officiële volksgezondheidsinstanties wordt bevestigd dat Covid-19 GEEN gevaarlijk virus is.

Het COVID-19-fraudeschandaal is uitvoerig gedocumenteerd en is gebruikt als een voorwendsel om een ​​wereldwijd proces van economische, sociale en politieke herstructurering op gang te brengen dat heeft geleid tot massale armoede en wereldwijde werkloosheid. Het vernietigt de levens van mensen.

Wij hebben een korte video van Dr. Reiner Fuellmich ondertiteld maar ook zijn volledige verklaring is hieronder te zien met Nederlandse ondertiteling. (met dank aan Stichting Vaccinvrij)

Korte video:

 

Volledige verklaring Dr. Reiner Fuellmich:

 

Subscribe
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
metavdmeer

Ik krijg geen geluid op de volledige toespraak

JetsD

Hier is alles luid en duidelijk te horen  

Henk Vantgekkenhuis

Bij mij is het luid en duidelijk dus geen probleem.
In ieder geval dit gaat heftig worden en gaar er koppen rollen.
Overigens Danny Heb Ik hem ook bij Bert Bron geplaatst omdat daar ook veel mensen zitten die nogal kritisch zijn richting Rutte en de Jonge met hun flauwe kul.

Henk Vantgekkenhuis

Overigens noem Ik er wel altijd de bron bij dus nooit iets uit mijn naam als er niet mijn naam op staat.

ignorant

Dit is tenminste klare wijn , oneindig veel beter en smaakvoller dan het rioolwater dat Rutte cs ons dagelijks schenken via de corrupte media . Wie gaan Rutte en de Jong hier persoonlijk aanschrijven op hun privé-adres over de ellende , die zij aan het aanrichten zijn en hen persoonlijk verantwoordelijk houden voor alle financiele consequenties . Is er iemand in staat om ons alle privé-adressen te geven van de mensen , die voor de spoedwet gestemd hebben om hen in privé aansprakelijk te stellen voor de schade , die zij hiermee aanrichten en reeds aangericht hebben ? Kom op vrienden , het wordt hoogste tijd voor enige actie en wie wil hier het voortouw gaan nemen ? Elke goede suggestie word je in dank afgenomen , zelfs als je het niet eens bent met ons verhaal . In liefde voor ieder , die op zoek is naar gerechtigheid ,

Marcb

Derde golf komt er aan…!

Dit rot geintje gaat nog wel even duren, maakt u de bost maar nat. In deze tweede kamerbrief word gesproken over de “derde golf”, medio januari 2012, zie pagina 7. Ik laat u de brief zelf downloaden van de site van de rijksoverheid, voor het geval dat u denk dat het fake is.
Als u op de site ben, klik dan op; “download kamerbrief….
==
https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/10/12/kamerbrief-over-rapport-onderzoek-en-advies-preventief-gebruik-beschermingsmiddelen-corona

Marcb

2021 dus

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
9
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x