nl Nederlands

Adverteren op CSTV? Liever oprecht dan rijk..

 

CommonSenseTV blijft groeien en groeien. Deze maand hebben wij zelfs ruim 1 miljoen pageviews behaald. En dit blijft groeien.

Da´s kat in het bakkie zou je zeggen! Klopt. Als we onze site vol met Google advertenties zetten, of adverteren voor multinational,s dan tikt dat lekker aan waarschijnlijk. Zet er een affiliate specialist op en gaan.

Maar… Google en de multinationals spekken? Terwijl wij daar juist tegen zijn? Dat zou pas hypocriet zijn..

U wordt lastig gevallen met de meest absurde advertenties en wij cashen terwijl we verkondigen hoe erg het allemaal wel niet is.

We hebben sponsors de laan uit gestuurd omdat ze zich wilden bemoeien met de inhoud van de artikelen. Ze eisten zelfs censuur op bepaalde onderwerpen. Hier beginnen we bij CSTV niet aan! Wat je hier ziet is in ieder geval oprecht en uit het hart.

Het gevolg is dat wat er binnenkomt, peanuts zijn. Maar we kunnen overleven. Sinds ruim 2 maanden kunnen we eindelijk zeggen dat we SAFE zitten.

Nederlandse bedrijven hebben geleden in deze gecreëerde crisis. Wij willen graag adverteren voor Nederlandse bedrijven met producten waar wij achter staan of buitenlandse bedrijven die wel een heel goed product hebben.

Maar hoe kun je een burgersite als CSTV draaien met een grote mond, terwijl je via de achterdeur geld ontvangt van bijvoorbeeld Amazon? Die op den duur alle andere bedrijven van de kaart gaan vegen? Dat kan niet. Dan kun je jezelf niet in de spiegel aankijken.

Op dit moment hebben wij advertenties van een VPN omdat wij oprecht vinden dat IEDEREEN een VPN zou moeten gebruiken. We hebben SMARTPALACE. Daar staan we achter. Dit werk is zo intensief dat een kratom-theetje op z´n tijd wel lekker is om even je hoofd te legen.

We hebben een advertentie van Bol.com, met de gedachte erachter dat het een Nederlands bedrijf is. Toch staan we op het punt ook die te verwijderen.

Verder verkopen wij T-Shirts en gadgets.

Commercieel gezien dom? Ja. Het zal zo zijn. Je staat er mee op en gaat er mee naar bed. En in je bed droom je van enge spuiten van Bill Gates.

Maar zoveel we kunnen, willen we multinationals ontwijken en nooit onze ziel aan de Duivel verkopen. Ons doel is niet geld verdienen. We hebben het nodig om te draaien. Maar het is voor onze missie. En dat is Nederland uit deze ellende trekken en daar een zo groot mogelijke steen aan bijdragen.

Het zal zich ooit nog wel eens uitbetalen, hopelijk. Maar dan omdat we iets goeds gedaan hebben. Dat zien we dan wel weer na dit hoofdstuk van corona en  “Het nieuwe normaal”.

Toegegeven, we komen er niet onderuit om gebruik te maken van Google services. Of YouTube, Facebook en Twitter. Daar zitten nou eenmaal de mensen die wakker moeten worden.

We hebben ook wel eens een setje speakers gekocht via Amazon. Maar waar we kunnen, ontwijken we dat en dit willen wij ook uitstralen met adverteren voor bedrijven of websites. Doe het ook!

Dus Nederlandse bedrijven en websites… Willen jullie adverteren op CSTV? We maken een mooie prijs zodat we beide geholpen zijn. Wij moeten doordraaien en zij moeten omzet maken. Horeca, bouwers, boeren,  Nederlandse hardwerkende zelfstandigen… dat zijn de bedrijven waarvoor we willen adverteren.

Stuur een mail naar: info@commonsensetv.nl

Alle donateurs, hartelijk dank voor jullie steun. Dit hele platform staat er dankzij jullie. En dat is zo mooi. Het bestaat slechts uit burgers. En dat houden we graag zo. En we lachen om de emails die we krijgen waarin wordt gevraagd: Wie financiert jullie? De Russen? De politiek? Hilarisch. Maar begrijpelijk. Wie kun je nog vertrouwen in deze tijden?

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
dijk55
dijk55

Hallo Commonsence , ik heb een belangrijk document om toe te zenden !!
Weet niet of dit de juiste plek is ( doe het nooit ) maar dus bij deze :
https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/nederlandse-vertaling-van-het-interview-met-klokkenluidster-dr-judy-mikovits/ Zeer belangrijk document ! Bedankt voor jullie geweldige inzet om de leugens en duisternis te ontmaskeren ! Ga moedig door ! groets Corrie

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudeft

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x