NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Adverteren op CSTV?

 

CommonSenseTV blijft groeien en groeien. Deze maand hebben wij zelfs ruim 1 miljoen pageviews behaald. En dit blijft groeien.

Daar kun je wel wat uithalen.

Maar… Google en de multinationals spekken? Terwijl wij daar juist tegen zijn? Nee..

U wordt lastig gevallen met de meest absurde advertenties en wij cashen terwijl we verkondigen hoe erg het allemaal wel niet is dat zulke bedrijven onze bedrijven van de kaart vegen..

We hebben sponsors de laan uit gestuurd omdat ze zich wilden bemoeien met de inhoud van de artikelen. Ze eisten zelfs censuur op bepaalde onderwerpen. Hier beginnen we bij CSTV niet aan! Wat je hier ziet is in ieder geval oprecht en uit het hart.

Het gevolg is dat wat er binnenkomt, peanuts zijn. Maar we kunnen overleven. Sinds ruim 2 maanden kunnen we eindelijk zeggen dat we SAFE zitten.

Nederlandse bedrijven hebben geleden in deze gecreëerde crisis. Wij willen graag adverteren voor Nederlandse bedrijven met producten waar wij achter staan of buitenlandse bedrijven die wel een heel goed product hebben.

Op dit moment hebben wij advertenties van een VPN omdat wij oprecht vinden dat IEDEREEN een VPN zou moeten gebruiken. We hebben SMARTPALACE. Daar staan we achter. Dit werk is zo intensief dat een kratom-theetje op z´n tijd wel lekker is om even je hoofd te legen.

We hebben een advertentie van Bol.com, met de gedachte erachter dat het een Nederlands bedrijf is. Toch staan we op het punt ook die te verwijderen.

Verder verkopen wij T-Shirts en gadgets.

Commercieel gezien dom. Ja. Het zal zo zijn. Je staat er mee op en gaat er mee naar bed en de mensen doen het voor een fooitje en de rest gaat in de website voor dat ultieme doel. Nederland uit deze ellende en uit deze EU!

Het zal zich ooit nog wel eens uitbetalen, hopelijk. Maar dan omdat we iets goeds gedaan hebben. Dat zien we dan wel weer na dit hoofdstuk van corona en  “Het nieuwe normaal”.

Toegegeven, we komen er niet onderuit om gebruik te maken van Google services. Of YouTube, Facebook en Twitter. Daar zitten nou eenmaal de mensen die wakker moeten worden.

Maar waar we kunnen, ontwijken we dat en dit willen wij ook uitstralen met adverteren voor bedrijven of websites. Doe het ook!

Voor Nederlandse initiatieven en bedrijven willen wij adverteren. En voor een prijs waar we beiden blij van worden.

Stuur een mail naar: info@commonsensetv.nl

Alle donateurs, hartelijk dank voor jullie steun. Dit hele platform staat er dankzij jullie. En dat is zo mooi. Het bestaat slechts uit burgers. En dat houden we graag zo. We lachen om de emails die we krijgen waarin wordt gevraagd:

Wie financiert jullie? De Russen? De politiek? Hilarisch. Maar begrijpelijk. Wie kun je nog vertrouwen in deze tijden? ONS!

 

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
dijk55

Hallo Commonsence , ik heb een belangrijk document om toe te zenden !!
Weet niet of dit de juiste plek is ( doe het nooit ) maar dus bij deze :
https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/nederlandse-vertaling-van-het-interview-met-klokkenluidster-dr-judy-mikovits/ Zeer belangrijk document ! Bedankt voor jullie geweldige inzet om de leugens en duisternis te ontmaskeren ! Ga moedig door ! groets Corrie

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x