HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Adam Schiff aangeklaagd bij de Federale Rechtbank

Vanavond waarschijnlijk uitgebreid in Nieuwsuur, maar toch:

Terwijl Nancy Pelosi slaapt met de impeachment papieren onder haar hoofdkussen en daardoor de impeachment nog steeds niet officieel heeft gemaakt, wordt Adam Schiff op het matje geroepen door Judicial Watch.

Watchdog Judicial Watch daagt Democraat Schiff voor de rechter omdat ‘Shifty Schiff’ weigert de geheime dagvaardingen aan hen te overhandigen.

Schiff heeft met deze dagvaardingen telefoongegevens van Republikein en overigens voormalig melkveehouder Devin Nunes en journalist John Solomon opgevraagd bij telecombedrijven inzake het impeachment proces tegen Donald Trump.

Maar aangezien Nunes en Solomon geen strafbare feiten hebben gepleegd zou een dergelijk onderzoek officieel niet toelaatbaar zijn volgens de grondwet.

Ook advocaat van Trump Rudy Giuliani zou valselijk onder de loep zijn genomen door de Democraten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet alleen zijn de telefoongegevens van Nunes en Solomon opgevraagd, maar deze zijn ook openbaar gemaakt.

Alle belgegevens met naam en toenaam en complete gesprekken zijn op straat gegooid voor de voeten van het publiek.

Dit is een schending van de rechten van de betrokken personen.

Adam Schiff wordt nu door Judicial Watch in gebreke gesteld vanwege het niet kunnen en/of willen tonen van de documenten horende bij het verkrijgen en vrijgeven van privé informatie en details van telefoongegevens.

Schiff ontkent dat de dagvaardingen überhaupt bestaan.

De grondwet wordt met voeten getreden.
Als blijkbaar zelfs de President van Amerika en zijn medewerkers niet beschermd worden door de grondwet, hoe zit het dan met de gewone man?

De gemiddelde Amerikaan vraagt zich dan ook af in hoeverre hún telefoon wordt afgeluisterd.

Het hele impeachment onderzoek van Schiff draaide om het feit dat Trump de meest corrupte president ooit zou zijn, maar in werkelijkheid en achter de schermen worden rechten van Amerikanen dagelijks geschonden omdat de grondwet door de Democraten niet wordt nageleefd.

Omdat ‘Pencilneck’ Schiff al eerder aantoonbaar leugens heeft verspreid over bijvoorbeeld de Russen die Donald Trump in het zadel zouden hebben geholpen, krijgt hij nu ook niet het voordeel van de twijfel.

Adam Schiff is de Joker in het kaartenhuis dat hij zelf gebouwd heeft.

We hebben er lang op zitten wachten maar die beerput gaat nu eindelijk open.

Bron:

“Alle corruptie blootleggen is mijn grootste doel!”

De speech die miljoenen Amerikanen inspireerde om Donald Trump te kiezen als hun President:

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy
Jimmy
7 maanden geleden

Wow er zijn dus ook nederlandse sites die de bullshit van de GOP en consoiracy thinkers klakkeloos overnemen.
Niet echt common sense als je naar de bewijslast kijkt.

Pascal D.
Pascal D.
Reply to  Jimmy
7 maanden geleden

Hoi Jimmy,

Ik volg deze z.g. afzetting ook sinds het begin en heb daar een duidelijke mening over die dus echt in het voordeel van Trump en de GOP zijn!
Zou je even je kritiek kunnen onderbouwen met bronnen en zo, of is dit simpelweg je mening? Iedereen mag zijn mening en kritiek hebben, maar de meeste komen van het oogkleppen ophebben.

BVD

Pascal 😉

native
native
Reply to  Jimmy
7 maanden geleden

Blijf jij maar vrolijk geloven wat npo cnn msm NT blijft verspreiden en vooral de leugens van de progressieven blijft gelovenzou je er wijs aan doen om je eerst te verdiepen 2 kanten van het verhaal verifiëren en dan pas een mening te geven!

Marc
Marc
7 maanden geleden

Mooie staaltje van fake nieuws. Trump is corrupt tot op het bot, goede vriend met Kim il Jung en Poetin, Hij verraadt zijn bondgenoten (kijk naar Syrië), chanteert een bevriende regering voor eigen gewin (Oekraïne), en maakt America belachelijk op het wereldtoneel (zie wat er gebeurd is bij de laatste Navo bijeenkomst, hij werd uitgelachen en vertrok met de start tussen zijn benen). De New York Time heeft uitgerekend dat sinds zijn aantreed als president, hij meer dan 12.000 leugens heeft verspreid. Ga zo maar door….

native
native
Reply to  Marc
7 maanden geleden

Een uitstekend voorbeeld van een snowflake die zijn mening laat bepalen door de new york times die net als cnn msm van voor trump blijven achtervolgen omdat democraten wraak willen omdat het volk tegen the dems hebben gestemd! Wat is jouw reden dat je trump haat? Zal wel het bekende onzin verhaal doe veelal door geheel links word benoemd gebaseerd op broodje aap verhaal!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x