ABC presentatrice: “We hadden alle bewijzen! Clinton, Prince Andrew en Epstein. Alles!”

De TV-presentatrice Amy Robach van ABC News wist 3 jaar geleden al wat Epstein, Clinton en Prins Andrew uitspookten met jonge meisjes.

Robach: “Ik had dit verhaal 3 jaar geleden al! ABC wilde het niet uitzenden.”

“Het was ongelooflijk! We hadden Clinton. We hadden ALLES!”

De 46-jarige presentatrice van o.a. Good Morning America is duidelijk aangeslagen te zien op beelden die uitgelekt zijn. Jaren geleden had ze alles al in handen om te bewijzen wat o.a. Clinton, Epstein en Prince Andrew allemaal uithaalden met de jonge meisjes.

Dit was in de studio van ABC achter haar microfoon, maar de zender was niet live. Amy was boos en ging los. Deze beelden zijn nu gelekt. Het zijn verbijsterende beelden. (zie video onderaan artikel).

“We hadden haar volledige aantijgingen over Prince Andrew. Ik was behoorlijk bezorgd waarom ik er niet verder mee mocht gaan!”

Amy beschrijft hoe ze een jonge vrouw heeft geïnterviewd die de moed had om naar buiten te komen met haar verhaal.

“Ze had foto´s, zelf opgenomen video´s. Ze had alles. 12 jaar lang leefde ze ondergedoken. We overtuigden haar om naar ons toe te komen en met ons te praten!”

De eerste reactie van ABC op het verhaal van Amy was: “Wie is Jeffrey Epstein? Niemand weet wie dat is. Dit is een dom verhaal!”

“En nu komt het allemaal uit! Ik had freaking alles!!”

Ook vertelde ze dat er veel druk kwam van alle kanten, zoals van Buckingham Palace om hier niets over bekend te maken.

Ook duiken de beelden op waarin ze haar woede uitte dat dit niet aangepakt werd door ABC. Dit was in de studio van ABC achter haar microfoon, maar de zender was niet live. Deze beelden zijn nu boven water gekomen.

Amy Robach: “Dus denk ik dat Epstein vermoord is? 100%. Ja! Hij heeft zijn leven chanterend doorgebracht. Ja, er waren heel veel mannen in die vliegtuigen naar het eiland. Heel veel machtige mensen kwamen naar dat appartement.”

Ze herhaalt de woorden die eerder zijn gebruikt door advocaat Brad Edwards: “We gaan ons op een dag beseffen dat Jeffrey Epstein de meest productieve pedofiel is geweest die ons land ooit heeft gekend.” en nogmaals spreekt ze met veel afschuw de woorden uit: “Ik had het allemaal 3 jaar geleden!”

Voor de duidelijkheid. Het interview is er nog maar nog steeds nooit uitgezonden.

Bron:

Help ons mee dit geluid groot te maken en Nederland wakker te schudden!
Weg met de levensgevaarlijke globalisten, de corrupte media en het partijkartel!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

 

 

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x