NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Aangifte tegen volksmenner hugo de jonge

Dinsdagavond hield het Jeugdjournaal een kinderpersconferentie over de coronamaatregelen met premier rutte en coronaminister de jonge. In de zaal zaten acht kinderen die vragen stelden aan het tweetal.

Tijdens de persconferentie deed de jonge een aantal opzienbarende uitspraken, die feitelijk niet juist bleken te zijn. Arts Jolette Blind besloot actie te ondernemen en heeft aangifte gedaan van integriteitsschending door de minister.

“Ik vind het stuitend en schadelijk dat kinderen angst aangejaagd wordt en een verantwoordelijkheidsgevoel aangepraat wordt voor de gezondheid van hun ouders en grootouders. Hiermee horen zij niet belast te worden.”

Deze minister propte kinderhoofdjes vol met zijn staatspropaganda en bedreigde ze door ze angst aan te praten met termen als: “Veel papa´s en mama´s zullen ziek worden.”

Klik hieronder om meer te lezen over deze volksmenner en het verhaal van MOEDIGE arts Jolette Blind waarvan we er veel te weinig hebben in Nederland. Goede artsen, medisch personeel en andere experts: Zoek elkaar op en treed naar buiten!

LEES HIER VERDER:

Bron:
NineForNews

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.8 9 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x