Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Aan passief Nederland!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het Nederland piept en kraakt onder de loden lasten van de EU, telkens weer worden we verrast door duveltjes uit doosjes en lijken die uit de kast rollen, maar het lijkt wel of dit kabinet Rutte III daar totaal geen benul van heeft, want Brussel en Straatsburg willen alleen maar meer en meer macht en geld en we krijgen hier alleen maar narigheid voor terug.

Dit walgelijke kabinet doet er werkelijk alles aan om ons zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen en zit hier helemaal niet meer voor ons, met manipulatie middels de media wordt ons verteld wat wij dienen te geloven, maar de realiteit is iets heel anders, want dit gebeurt allang niet meer in het belang van de bevolking, dit gebeurt in het belang van de EU!

Helaas blijft de bevolking gelijk een kudde makke schapen de leiders maar volgen en komen niet in opstand tegen de onzalige plannen die van buiten Nederland ergens op een tekentafel worden bedacht, ja er zijn dan de boerenprotesten, maar een land dat voorheen nog enige democratische normen en waarden kende, glijdt steeds verder af richting een bananenrepubliek, want het is ongekend en ongehoord dat er bakken met geld wordt verspild aan een politiek proces, terwijl er de criminelen ongestoord en vrij rondlopen in dit land.

En heel veel Nederlanders laten dit maar gelaten over zich heenkomen, als ze maar hun favoriete tv programma kunnen zien, gezapig op de bank onder het genot van hun natje en droogje!

Wat men helaas helemaal niet lijkt te beseffen, dat is dat er een strijd gaande is in Nederland en dat we van ons moeten laten horen, dat ons eens zo mooie gastvrije land al zijn vrijheden aan het inleveren is en dat gaat uiteraard zeer geleidelijk, maar ook gestaag door, omdat wij onze mond maar blijven houden en alles maar slikken voor zoete koek, een “EU resolutie 1743” daar hebben de meeste Nederlanders nog nooit van gehoord en zullen zelfs niet eens de moeite nemen om dat eens te gaan bekijken en mochten ze dat dan al gedaan hebben, dan is dat nog de ver van hun bed show, want ze leven toch in Nederland?

Nou dat is helemaal niet de ver van onze bed show, dat zijn gewoon de regels van het nieuwe regime, waar wij vroeg of laat ook mee van doen krijgen!

Om even een beeld te geven hoe erin Brussel gewerkt wordt laat ik hier een oud fragment zien, wat nog steeds onveranderd voortwoekert van ook ons belastinggeld, dat is even om het idee te geven hoe goed de Europarlementariërs het met ons voor hebben, misschien dat er dan mensen wakker worden en deze waanzin eens stop willen gaan zetten, want dit is gewoonweg ongehoord!

Zei Rutte in beginsel nog dat windmolens alleen maar op subsidie draaien en nauwelijks aan energie opleveren, diezelfde Rutte laat nu Nederland vol gooien met windmolens en ook onze mooie Noordzee moet eraan geloven, er worden allerlei besluiten genomen, die Nederland in zijn geheel niet dienen en wie hier tegen in verweer komt wordt opgepakt!

Dit is dus het Nederland van tegenwoordig en dat durft zich nog een democratie te noemen ook, een land waar een kleine groep aan welgestelden zich steeds meer verrijkt ten koste van de bevolking die dit gelaten over zich heen laat komen, onder de kabinetten Rutte zijn de belastingen de pan uitgerezen, maar ja we hebben het toch nog goed is daarop dan weer zo’n dooddoener.

Nou er is een steeds groter wordende groep, die het nog verre van goed heeft, die steeds verder afglijdt en die afhankelijk is geworden van de voedselbanken en dan praat ik niet alleen over mensen met een bijstandsuitkering meer, daar zitten ook mensen onder met een betaalde baan!

Langzaam aan groeit de groep aan mensen wel die hun onvrede en frustraties uiten, maar wordt het niet eens tijd dat het Malieveld vol komt te staan met mensen die zeggen tegen president Mark Rutte, we pikken het niet meer, wij willen een veilig land terug, wij willen echte rechtspraak een echte regering die er voor ons zit en niet voor de belangen van multinationals.

Wij willen niet financieel opdraaien voor een EU die ons uitknijpt voor expansiedrift, wij willen de werkelijke waarheid boven tafel bij tal van zaken, wij willen geen schijnprocessen, geen cordon sanitaire van politici omdat die een andere mening zijn toegedaan en wij willen een referendum terug dat de wil van de bevolking helpt doen inwilligen!

Nog steeds worden wij als dom stemvee weggezet, maar wat is de volgende stap van deze kartelpolitici als blijkt dat er bij de volgende verkiezingen dat de PVV en het FvD ongekend groot zouden zijn geworden?

Of worden bij voorbaat die verkiezingen al overladen met bedrog, verkiezingsfraude en tal van niet door de beugel kunnende zaken?

Krijgen we weer een politieke moord, omdat er niets geleerd blijkt te zijn uit wat Pim Fortuyn ons ooit al vertelde, of gaan de politici nu eindelijk eens hun bevolking weer eens vertegenwoordigen?

Dat kan alleen als de bevolking de politiek gaat dwingen om eens gehoord te worden, dat kan alleen als politici tegen de muur staan en niet verder om ons heen kunnen!
Dit is waarom we actief moeten worden in ons verzet, anders hebben we dan wel 75 jaar van vrede gekend, maar krijgen we een gitzwarte toekomst waarbij we niet beter af zullen zijn dan de voormalige mensen uit de Sovjet Unie, die EU en zijn euro zijn een regelrechte ramp voor onze vrijheid en democratie, als je daar nog over kunt praten.

 

Chris Collard.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x