NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Aan alle Nederlandse mondkapjesdragers: We zijn trots op jullie!

Beste mondkapjesdragers,

We zijn trots op jullie. Vooral de ouders die hun kinderen een mondkapje op doen verdienen een pluim!

Wat is er nou beter voor je kind dan het blijven inademen van hun eigen adem en een gedeelte van hun gezicht te bedekken zodat er geen zonlicht bij kan? Wat moet je kind met zo´n overvloed aan vitamines op hun gezichtje?

In Spanje werken de mondkapjes heel goed. Na 3 maanden hebben vele kinderen mooie witte ingevallen wangetjes, puistjes en een schrale huid. Doen ze hun mondkapje af dan hebben ze een prachtige witte vlek op hun gezicht. Zolang je maar beschermd bent!

Het wordt op school goed aangeleerd dus ze zijn in goede handen. Alsof het psychische schade oplevert bij kinderen..hoe verzin je het.. Doe normaal. Baat het niet dan schaadt het niet.

En al staat er zelfs op de doos dat ze niet werken? Gewoon wel doen. Gekke doos!

 

Ook goed dat jullie ieder advies van kritische mensen in de wind slaan. Ga er maar goed fel tegenin! Die complotdenkers moeten hun mond houden. Wat denken ze wel niet. Wij zijn schuldig! Want wij zijn de besmetters, aldus het nieuws en onze integere politici. En als zij het zeggen…En daarbij.. Het is toch allemaal hartstikke rationeel.

Zij die geen mondkapje dragen, spelen met de levens van anderen. En al kent u niemand die aan corona is overleden. En uw kennissen ook niet.. We zijn toch niet achterlijk? Het heet niet voor niets “de onzichtbare vijand”?

En zodra die complotwappies gaan roepen en je vastpraten met feiten over mondkapjes en over covid, dan zeg je gewoon: “Mijn tandarts heeft ook de hele dag een mondkapje op!” Werkt perfect! Doen we ook altijd wanneer mensen covid proberen te relativeren. Dan zeggen we: “Komt door de lockdown!” Fuck Zweden..

En fuck immuniteit! Wij zullen onze handen blijven wassen tot het vel er vanaf valt! We laten ons niet door dit virus pakken.

Overigens werkt u ook nog mee aan het creëren van banen door mondkapjes te dragen.

 

Is toch hartstikke logisch allemaal?

We zijn trots op jullie! En we spreken elkaar over een paar maanden. Wat zullen die complotdenkers voor paal staan!

 

U kunt hier doneren. Wij blijven die wappies bestrijden!

Waarom draag jij een mondkapje?

Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
tonysMelody TM

… Veel ouden-van-dagen sterven aan deze bedorven lucht en aan het sociale isolement.

Ze stikken van eenzaamheid en van benauwdheid.

De sekteleden echter beschouwen deze gestikte ouden-van-dagen als offers aan HET VIRUS.

https://drieboertjes.home.blog/2020/10/16/cult-of-corona/

Gijzelaar

De hygiënische omstandigheden waaronder die bekluiers gemaakt worden zijn ook werkelijk fantastisch. Bacterie verspreiders “kant en klaar” uit de doos.

tonysMelody TM

bek-luier of corona-kopvod is om het even. Niet gewenst en een teken van psychose.

Knalkopje1

Net zo irrationeel als mondkapjes voor kinderen en dan ook nog in de buitenlucht van het leugenmedium NU.nl: ‘Natuurbeheerders waarschuwen voor drukte. ‘Ook in het bos geldt anderhalve meter’. Dus, wees geen covidioot: houd in de buitenlucht 1,5 m afstand en draag daar ook mondkapjes, want die lucht is hoogst besmettelijk! Ik zag een tijdje geleden op Plein 1944 in Nijmegen een gezin dat blijkbaar de buitenlucht ook zo gevaarlijk vond: vader, moeder en drie kinderen met een mondkapje op! Zie voor het bericht https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/natuurbeheerders-waarschuwen-voor-drukte-ook-in-het-bos-geldt-1-5-meter/ar-BB1a8P9n?ocid=msedgntp

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
Knalkopje1

Aanvulling RTL nieuws: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/volle-parken-en-bossen-kan-ik-er-veilig-naartoe/ar-BB1aaW1U?ocid=msedgntp
‘Volle parken en bossen. Kan ik er veilig naar toe?’ Ze blijven er op hameren dat je in de buitenlucht 1,5 m afstand moet houden, en dat terwijl gebleken is dat het daar veilig is. Pasen! Hemelvaartsdag! De BLM demonstratie in Amsterdam op 1 juni ll! De buitenlucht behoort een oase in de 1,5 m-woestijn te zijn!
Uit het artikel: “Vraag is niet: is het veilig in het bos? Maar de vraag is: hou ik veilige afstand?”, zegt een woordvoerder van koepelorganisatie GGD GHOR. Volgens haar is het verhaal al vanaf het begin van de corona-uitbraak vrij simpel: “Het gaat om die anderhalve meter, je moet gewoon afstand houden. Of je nou in het park, bos of in iemands huiskamer bent.” Heb je soms een hekel aan menselijke contacten en zie je nu de kans schoon om dat iedereen dwingend op te leggen? Het is wel verstandig afstand te houden in winkels en dat doe ik zelf ook. Daar is het risico op besmetting aanwezig, de mensen die je er tegenkomt ken je niet. Geen probleem hier.
De anderhalve meter is het alfa en omega van de coronamaatregelen. Komen we ooit van deze heilige graal af?

corpluym

Top!!! maar voorzichtig met dit soort berichten, voor vele van het huidige type mensen schijnt ook sarcasme met een duidelijke gebruiksaanwijzing te moeten zijn voorzien. 😉

Bambi

Ach mijn medemens terroriseert me wel hoor, hebben ze geen probleem mee.

tonysMelody TM

“Ik hoop dat dit tuchtcollege eerlijk is” Dat is alleen maar hoop, ijdele hoop in mijn optiek. Het zijn geen rechters maar collega’s van Van Dissel.

Het Recht in NL is een aanfluiting, en niet meer valide en heeft al haar autoriteit verspild. Het Recht is niet meer legitiem in geheel EUssr. Die mensen (advocatuur, ovj’s, rechters) zijn het laagste van het laagste en staan niet boven de bevolking. Je zou ze nog nieteens onderaan je schoenzolen willen hebben.

(Ik heb eens 2 advocates van hetzelfde kantoor op dezelfde dag geneukt, in Amsterdam. Dus dan weet je wat voor sletjes het allemaal zijn).

De rechters en Gerechtshoven dienen het Kwaad op aarde, nooit de bevolking. Het zijn overblijfselen van het Feodale systeem van afpersing en onderdrukking Het is een systeem. Satanisten behoren geen macht te hebben over fatsoenlijke mensen en Nederlanders. Het is een systeem;

Geld, politici en de “gerechtelijke ” macht zitten allemaal in dezelfde mensonterende club. Vrijmetselarij https://igc.nl/

Hieronder zie je hoe eea inelkaar steekt. De meest grove, zieke en moorddadige psychopaten staan aan het hoofd van de onderworpen landen en volkeren.

https://drieboertjes.home.blog/2020/10/19/genoeg-met-deze-poppekast/

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
8
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x