NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Wij die de jaren 60 hebben meegemaakt, laten ons nog één keer zien. Nog één keer!

Den Haag 09.05.2020

Een schreeuw om wakker te worden. Aan alle 80-jarigen.

Wij die de jaren 60 in ons Amsterdam hebben meegemaakt., die elke vrijdag bij Het Lievertje stonden. Wij die opgejaagd werden door de politie en ons trachtten te verbergen in de Bijenkorf. Die uit volle borst Let the Sunshine hebben gezongen.

Laten wij deze wereld achter in handen van deze ongelooflijk burgerlijke jongetjes als Rutte en De Jonge?

Wij zijn oud, onze wilde haren zijn weg, maar zijn die echt weg? Kijk eens goed in de spiegel vanavond, zijn die werkelijke weg????

Kom op jongens, laten wij ons nog een keer zien, dat wij geloofden in een betere wereld. In een wereld waarin wij elkaar respecteerden. Waarin wij elkaar vrij lieten om te zijn wie wij wilden zijn. Nog één keer!!!

Stop deze twee gangsters, stop hen! Dat kunnen wij met het grootste gemak, als wij ons tonen zoals wij toen waren.

Overtuigd van ons gelijk. Van onze oprechte wil van onze diepste overtuiging!!!

Okay, wij hebben in ons leven moeten ervaren dat alles niet zo rooskleurig was zoals wij toen dachten, maar alles bij elkaar de wereld toch een beetje opener en vrijer gemaakt.

Wij weten dat ons lichaam sterk genoeg is om ons tegen een virus te verdedigen. Wij zijn in ons leven immers door honderden virussen aangevallen en wij leven nog steeds.

Gaan demonstreren heeft geen zin, wij worden onmiddellijk opgepakt en afgevoerd.

Maar gewoon met 2 of 3 in trein, tram of bus zonder mondkapje. Op straat naast elkaar kleine acties. Chaos scheppen en daar waar je kunt petities ondertekenen.

Fight and tell your story. Zij die na ons komen zullen er hun leven lang dankbaar voor zijn.

Met vriendelijke groeten,
Casper

 

4.8 12 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
willemjob

Ik loop ook naar de tachtig, maar bewaar geen goede herinneringen aan de zestiger jaren. Er liepen nogal wat parasieten door Amsterdam en de Dam zat er vol mee. De bronjaren van inspraak. Maar inspraak zonder inzicht leidt tot een uitspraak zonder uitzicht.. Verwording in onze samenleving alom. Slechte omgangsvormen, leeggelopen kerken, pindakaas op de vloer als kunst. De Nederlander loopt met een kapotte spijkerbroek, rapgeluiden in de oren en een telefoontje om op te kijken. Uit de zestiger jaren is vrijwel niets voortgekomen waar de mensheid iets aan had. Krakers, malloten, tot je 30e naar school en dan niet… Lees verder »

Arjaan

Ha weet ervan, de Amsterdamse politie kon het toen ook niet, de mariniers te Den Helder hebben het ff schoongeveegd, hun meisjes werden toen ook lastiggevallen door tuig, en opgelost

willemjob

Op de plaatjes zien we de Kinkerstraat in de vijftiger jaren, een groepje jongelui die er maar bij zijn gaan zitten en de Vijgendam en het Rokin aan het begin van de 20e eeuw. Het gebouw links is gesloopt en daar stond in de zestiger al het nationaal monument. Rechts staat nu het broekenpaleis van Peek & Cloppenburg

jcggroot

Goed gezien de Kinkerstraat!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x