NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

A Serbian warning: Socialisme komt en gaat nooit meer weg!

Cor Pluym stuurde ons deze inspirerende video toe en wij hebben hem ondertiteld.

Wij hebben blijkbaar nog niet zo goed in de gaten hoe wij wereldwijd dreigen te worden overspoeld door een golf van communisme en socialisme. Nu in Amerika de democratie op omvallen staat door verkiezingsfraude, dreigt een gitzwarte toekomst voor het ooit zo vrije westen.

A Serbian warning

Milošević was de 3e president van de Federale Republiek Joegoslavië van 1997 tot en met 2000.

Milošević was een communist en lid van de Socialistische Partij. Het socialisme kent geen grenzen om hun doel te bereiken en er bestaat niet zoiets als toegeven. Het doel heiligt de middelen en alles is toegestaan. We zien hetzelfde gebeuren in Amerika nu.

In oktober 2000 stal de Servische dictator Milošević de verkiezingen.

“Hij gebruikte exact de zelfde technieken die je nu ziet. Alles wat je ziet in Project Veritas was voor hem modus operandi. Iedereen wist het. Jullie wisten het en wij wisten het. En nu is de vraag: Wat ga je doen?”

10 jaar lang was het land al gehoorzaam geweest aan de dictator. Men moest leven met verraad. Angst. Geweld. Intimidatie. Zonder uitzicht op een normale toekomst. Iemand moest iets doen.

In Servië deed zich in 2000 iets buitengewoons voor. Na al die jaren van onderdrukking en zinloos bloedvergieten. Na jaren lange angst en onderdrukking. Er ontstond iets… iets onder de burgers…

Ineens werden mensen eensgezind burgerlijk ongehoorzaam. Iedereen ging staken en iedereen die kón lopen ging ook lopen. De straat op. Op naar Belgrado. Op naar de vijand. Met zijn allen op weg om deze dictator weg te slepen.

“Milošević had hele grote namen achter zich staan.. Op papier. Maar toen ze die zee van mensen zagen aankomen in Belgrado, besloten ze zich terug te trekken. Ze zagen dat het een verloren zaak was.”

“En denken jullie dat jullie mainstream media fakenews verspreid? Dan nog weet je pas voor de helft wat écht fakenews is. Kids, kids. Je weet niet wat nep is.”

Het verhaal van deze man is inspirerend en het laat zien hoe een volk uiteindelijk veel en veel machtiger is dan welke dictator of overheid dan ook. Het vereist moed. Je moet samenkomen met gelijkgestemden om te veranderen wat moet veranderen.

“Nu is de vraag: Heb je het lef?”

“Als jullie nu verliezen dan is het gedaan. Zodra socialisme is geïnstalleerd, gaat het nooit meer weg. Nooit!”

Kijk en luister naar dit bijzondere verhaal die wij voor jullie hebben ondertiteld:

 

Bron:
Mrgunsngear B Channel
https://www.youtube.com/channel/UCm43YQu6pmcbrwqfMOdKqZg

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x