NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Nieuwsuur – Propaganda voor produkt Greta Thunberg

Geen mens met gezond Hollands verstand loopt achter een kind aan die een wetenschappelijke waarheid claimt. On-Nederlands en vrij naïef. Helemaal als je even verder zoekt en leert dat het kind een product is voor instanties zoals Al Gore en tientallen andere serieuze grote spelers met hun stichtingen.

http://www.theartofannihilation.com/the-manufacturing-of-greta-thunberg-for-consent-the-inconvenient-truth-behind-youth-co-optation/.
Reken de dagelijkse miljoenenviews op social media niet. De `bekeerde´ familie van het meisje zouden wel gek zijn. Voor Greta zelf, is het waarschijnlijk ook de beste toekomst met zoveel beperkingen, en zo vallen die stukjes mooi in elkaar. Het is een lopende geldmachine.

De media likt haar vingers af als het orakel spreekt over Co2. Een miljardenproject. Ook ondernemers verdienen miljoenen met dit meisje en zeggen alles wat ze maar horen willen.

https://sceptr.net/2019/02/zweedse-ondernemer-verdiende-miljoen-euro-aan-klimaatmeisje-greta/
Zouden grote bedrijven zoals instituut Al Gore en de media echt ´s nachts wakker liggen over die hete zomers en de onvermijdelijke dag of gebruiken ze hun macht dit zo snel mogelijk door onze strot te duwen, voordat we allemaal wakker worden en de weg naar andere media hebben gevonden?

Deze waanzinnige klimaat maatregelen zouden ze er over 15 jaar nooit meer doorheen krijgen.

Bronnen verhaal achter Greta Thunberg:
https://blogs.spectator.co.uk/2019/02/whats-behind-climate-change-activist-greta-thunbergs-remarkable-rise-to-fame/
https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2019/02/14/whats-behind-climate-change-activist-greta-thunbergs-remarkable-rise-to-fame/
Bedrijven verdienen miljoenen aan Greta:
https://sceptr.net/2019/02/zweedse-ondernemer-verdiende-miljoen-euro-aan-klimaatmeisje-greta/

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x