NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

8.800 CORONABOETES en STRAFBLADEN uitgedeeld in paar weken tijd

De NOS wrijft er nog even in dat de Nederlandse Politie in de afgelopen weken 8.800 boetes heeft uitgedeeld voor het overtreden van de absurde coronamaatregelen.

Je wordt in deze moeilijke tijden, waarin we het samen moeten doen, bestraft met een dikke boete wanneer je het durft je vrij te bewegen.

En wat voor boetes?

Voor samenscholen is de boete €390 euro voor volwassenen. Als een werkgever coronaregels overtreedt is hij €4350 euro kwijt.

Inclusief een aantekening op je strafblad

Reactie van de politie: “Wij proberen het eerst met vriendelijkheid.”

De boetes gingen vooral over het te weinig afstand houden, meldt de NOS.

Het lijkt erop dat we onze angstige landgenoten heel snel en heel stevig wakker moeten schudden. Ridiculiseren die onterechte angst die ons is ingepraat door onze door en door corrupte media.

Een strafblad wanneer je te dicht bij iemand loopt. Hallo?? 

Dit is pure oplichting en intimidatie. Onze bedrijven, levens en ouderen opgeven en in landen waar geen lockdown is leeft men nog lang en gelukkig verder?

Laat uw bange vrienden en familie even terugdenken hoe het was en hoe men er toentertijd, met nuchter verstand, tegenaan zou kijken. Laat ze hun angst opzij zetten en logisch redeneren. Het grote plaatje zien. Het moet nu afgelopen zijn.

Dit land gaat volledig naar verdommenis wanneer iedereen gehypnotiseerd blijft. We staan erbij en kijken ernaar.

Wanneer we kijken naar de “coronateller”, die als officiële bron wordt gebruikt wereldwijd, dan zien we dat er in vrijwel geen enkel land nieuwe coronadoden zijn gevallen.

Stel uzelf de vraag: Als dit virus echt zo gevaarlijk is maar de coronamaatregelen worden wereldwijd massaal overtreden. Waarom gaat het dan nergens mis? Hoe kan het dan dat er in 100+ landen GEEN ENKELE coronadode meer valt? Hoe verantwoord je deze maatregelen, met alle gevolgen van dien, tegenover dit feit? Dat kan niet. Het is onmogelijk dit verhaal vol te houden.

Een reactie van iemand uit onze community:
“Ik moet zeggen, ik was begin februari echt nog even goed angstig voor corona (er was weinig echte info en veel disinfo), maar als je het klein beetje tijd geeft en onderzoek doet….man wat een opgeblazen hoax met verborgen agenda’s zitten daarachter. Nog lopen er in mei 2020 mensen in paniek het winkelcentrum over….Ik kan gewoon niet meer dealen met deze zooi. Uberhaupt het gebrek aan motivatie en fascinatie voor het opzoeken van informatie, misschien dingen die je niet te horen krijgt op de staatspropaganda…..Het zit er gewoon niet in voor veel mensen. Ik kan niet begrijpen hoe je NIET dat sterke gevoel van binnen hebt om ZELF opzoek te gaan naar de waarheid. Mensen vinden het blijkbaar fijn om iets verteld te krijgen, I guess…”

Lees ook:

BREAKING! – Corona: Vals alarm met enorme gevolgen?

Mediacensuur over COVID19: Stel jezelf de vraag: Waarom?

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Arjaan

☭ Communisme 2.0 wie had 3 maanden geleden dat voor mogelijk gehouden, VVD veranderd in Volkspartij voor Verdrukking en Dwingelandij, zet je schrap medelanders, 95 procent accepteerde het gewoon incluis kerken van zwaar tot vrijzinnig. Politici hoor je niet, F vD zeker niet.

Knalkopje1

Je krijgt naast een forse boete dus ook een strafblad. Met andere woorden, het niet respecteren van de coronaregels is geen overtreding, maar een MISDRIJF. Bedankt, minister Grapperhaus!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x