CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

77-jarige vrouw beroofd door migranten centrum Antwerpen

Een 77-jarige mevrouw, die krukken nodig heeft om zich te verplaatsen, is beroofd door twee migranten in het centrum van Antwerpen.

De vrouw werd vorige week maandag gevolgd door de twee migranten die zagen dat ze een makkelijk slachtoffer te pakken konden nemen. De vrouw werd brutaal beroofd in een lift van een winkel in de Beddenstraat. (bron)

Ze namen haar portefeuille mee om er vervolgens snel vandoor te gaan.

Met behulp van camerabeelden kon de politie de daders identificeren en werd er een opsporingsbericht opgemaakt. Diezelfde dag nog werden de twee criminelen gesignaleerd door een interventiepatrouille. (bron)

De twee daders waren 15 en 20 jaar oud. Ze zijn gearresteerd maar de portemonnee van de vrouw is niet teruggevonden. Wat niet bekend wordt gemaakt is wat er met de illegale gebeurt. Zou hij het land uitgezet worden?

Voice of Europe meldde deze week ook een geval van een gewelddadige aanval van allochtonen op twee vrouwen op leeftijd in het Vlaamse Londerzeel.

Één van de twee vrouwen deed aangifte. De allochtonen schopten de vrouwen meerdere keren en riepen “Vieze smerige witte mensen!”

Dit incident begon omdat de slachtoffers zagen hoe deze allochtone jongeren auto´s aan het slopen waren op een parkeerplaats. De vrouwen vroegen de allochtone jongeren daarmee te stoppen.

De politie was wel vrij snel ter plaatse en kon de groep arresteren.

Maar ja..wat schieten we er mee op, he? We leven nu eenmaal in een continent dat opkomt voor de belangen van mensen die ons haten. We blijven ze binnenhalen, blind voor de cijfers. Deze jongens zijn zo weer vrij. En hun mentaliteit zal met de jaren echt niet veranderen.

Vorig jaar werd een stel allochtone criminelen veroordeeld tot een werkstraf en een kleine boete als schadevergoeding nadat zij een pizzeria, een snoepwinkel, een telefoonwinkel, een treinreiziger en nog een aantal berovingen pleegden in een maand tijd. Gewapende overvallen wel te verstaan. (bron) (bron)

Dit zijn jongens die “even een winkel beroven” als ze een pakje sigaretten nodig hebben. En waarom ook niet? Waar zouden ze bang voor moeten zijn?

Het OM eiste gevangenisstraffen maar daar dacht de rechter dus anders over.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven