nl Nederlands

Migranten zorgen voor 73% v/d bevolkingsgroei in Zweden

De officiële cijfers van de Zweedse regering laten zien dat de groei van de bevolkingsgroei van 100.000 in het jaar 2019 voor 73% gedreven wordt door de komst van migranten. 

Inheemse Zweden blijven het land verlaten. Deze cijfers komen van Statistics Sweden, een orgaan van de overheid die de officiële cijfers van Zweden dient te openbaren.

De Zweedse bevolking is fors gegroeid afgelopen decennia. Met een groei van ruim een miljoen heeft Zweden, volgens de laatste telling, nu 10,327,589 inwoners. (bron)

“De bevolking in Zweden stijgt gedeeltelijk omdat er meer mensen worden geboren dan dat er dood gaan maar vooral omdat het immigratie-getal hoger ligt dan het emigratie-getal. 73% van de groei is toe te schrijven aan immigratie.” aldus de regeringsinstantie verantwoordelijk voor de cijfers (bron)

In 2019 zijn er 16.028 Zweden vertrokken uit hun land. Dit is het grootste aantal ooit in een jaar van de Zweedse moderne geschiedenis.

Terwijl duizenden immigranten Zweden binnendringen om  op grote schaal (bron zelfde rapport) gebruik te maken van de sociale en financiële voordelen hiervan, vertrekken duizenden Zweden uit het land dat ze ooit “thuis” noemden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

2
Persoonlijke aanvallen, schelden en onnodig grof taalgebruik worden verwijderd, ongeacht de persoon of mening. That´s it!

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
2 Comment draad
0 Draad antwoorden
2 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
2 Comment schrijvers
Pascal D.Paul picavet Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Paul picavet
Gast
Paul picavet

Dat is hier binnenkort ook het geval. Tot nu toe ben ik nog hier. Maar ben meer en meer overtuigd dat ik beter ergens anders een saveheaven voor mijn kinderen en kleinkinderen prepareer. Zodat zij in de toekomst naar daar kunnen komen. Als het zo verder gaat. Actueel informeer ik mij wat het beste land zou zijn. Maar met onze li kse regeringen wordt fit moeilijker. Ik heb al mij bezittingen al wel tekoop gezet. En wil alle mariale conecties kwijt. Europa is echt op alle gebied ons einde financieel, menselijk en cultuur gebonden echt het einde van onze cultuur.… Lees verder »

Pascal D.
Lid
Pascal D.

Inderdaad Paul, dit staat ons ook te wachten. En dit gaat door tot de hele sociale voorzieningen instorten want deze mensen komen hier niet om te werken. Uiteindelijk, over een tigtal jaren, zal Nederland, net als Syrie, Irak en Afghanistan in brand staan!! En over alle daken en door het rokende puin zal ALLAH A…. geroepen worden. Triest… heel triest!

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Straal je gezonde verstand uit! Steun dit geluid!

SATOS - Hét platform voor crypto´s

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten