NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

6 migranten gearresteerd voor verkrachting minderjarige meisjes

In Bosnië en Herzegovina zijn afgelopen woensdag tien migranten opgepakt.

Zes van hen komen uit het Afghanistan en Pakistan en komen voor de rechtbank wegens het verkrachten van minderjarige alleenstaande kinderen die in hetzelfde vluchtelingenkamp woonden. (bron) (bron) (bron)

De andere vier zijn gearresteerd vanwege drugshandel.

Vaak krijgen wij boze reacties binnen. “Jullie gaan gewoon gericht op zoek naar migranten, die net als “ons” delicten begaan.”

Aan die mensen zouden we willen zeggen dat je niet op zoek hoeft te gaan. Je moet zelfs een keuze maken uit de vele misdaden die we dagelijks voorgeschoteld krijgen, helaas gepleegd door migranten en mensen met een niet Westerse achtergrond. Mocht een westers persoon een ernstig delict plegen, reken maar dat de mainstream media er volledig en uitgebreid verslag van doen, om de werkelijke problemen te verdoezelen en zo de vrijwel onzichtbare vijand extreem rechts als schuldige neer te zetten.

Deze mensen vormen ook nog eens een grote minderheid die tientallen keren vaker zijn vertegenwoordigd in de criminaliteit dan de originele bewoners van dat betreffende land/continent. 

Wat als die groep eenmaal geen minderheid meer zal zijn maar de helft van de bevolking beslaat? Of zelfs maar een kwart? En die kant gaan wij op. En er is geen enkel excuus voor om dat toe te laten. 

Wij hebben die cijfers regelmatig gepubliceerd en wat wij willen laten zien is dat het binnenhalen van deze mensen zal leiden tot een samenleving van angst en verderf. We beginnen er zelfs al aan te wennen en dat is alarmerend. 

 Zweden als voorbeeld. Laat uw zoontje van 10 jaar alleen boodschappen doen in Malmö en statistisch gezien is de kans dat hij beroofd en in elkaar geslagen wordt door migranten groter dan dat hij het ritje van 1 kilometer zonder kleerscheuren overleefd.

Gaat u nog gezellig met een veilig gevoel naar een Kerstmarkt met detectiepoortjes en zwaar bewapende mannen?

Voor zo´n Europa staan wij NIET! En buiten dit in beeld te brengen d.m.v. artikelen en video´s zullen we nog veel meer doen wat binnen ons vermogen ligt om hier tegen op te staan. Wij willen geen Europa met diversiteit. Wij willen geen EU. Wij willen een Europa met soevereine trotse landen die elkaar helpen maar elkaars cultuur respecteren en elkaar niets opdringen.

foto voor vluchtelingenkamp Miral

 

Terug naar Bosnië en Herzegovina: De verkrachtingen vonden plaats op het migrantenkamp in Bira in het noord-westen van Bosnië. Niet ver van de Kroatische grens. En gaat om meerdere slachtoffers die gemaakt zijn. (bron)

Er zijn nog meer mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de verkrachtingen van minderjarigen.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x