CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

56-jarige arts Miami Beach overlijdt na Pfizer-vaccin

De 56-jarige arts Dr. Gregory Michael overlijdt 16 dagen nadat hij het Pfizer-vaccin kreeg toegediend.

De arts, stierf aan een bloedziekte. Zijn vrouw, Heidi Neckelman, zegt overtuigd te zijn dat het door het vaccin komt. (bron)

“Michael ontving het coronavirusvaccin op 18 december en ondervond slechts enkele dagen later nadelige bijwerkingen.” legde Neckelmann uit.

Michael werkte als verloskundige in het Mount Sinai Medical Center (MSMC) in Miami Beach.

Hij werd op 18 december gevaccineerd met het Pfizer-vaccin bij MSMC, 3 dagen later zag hij een sterke reeks petechiën aan zijn voeten en handen waardoor hij naar de eerste hulp ging bij MSMC.”

“Hij werd op de IC opgenomen met de diagnose acute ITP veroorzaakt door een reactie op het COVID-vaccin.”

“De CBC die bij zijn aankomst werd gedaan, toonde aan dat zijn aantal bloedplaatjes 0 was (een normaal aantal bloedplaatjes varieert van 150.000 tot 450.000 bloedplaatjes per microliter bloed). Hij werd op de IC opgenomen met de diagnose acute ITP veroorzaakt door een reactie op het COVID-vaccin. “

“Ongeveer 48 uur voor de operatie kreeg Michael een hemorragische beroerte, veroorzaakt door het gebrek aan bloedplaatjes dat hem binnen enkele minuten om het leven bracht.”

Lees hieronder haar Facebook-post:

 

Ondanks de beweringen van Neckelmann gelooft Pfizer niet dat Michaels dood “enig rechtstreeks verband heeft met het vaccin”.

Pfizer zei donderdag in een verklaring aan The Sun: “Pfizer en BioNTech zijn op de hoogte van het overlijden van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg zestien dagen na het ontvangen van een eerste dosis BNT162b2. Het is een hoogst ongebruikelijk klinisch geval van ernstige trombocytopenie, een aandoening die het vermogen van het lichaam om bloed te stollen en interne bloedingen te stoppen vermindert.”

Het farmaceutische bedrijf zei dat er een actief onderzoek naar de zaak aan de gang is.

“Er zijn geen gerelateerde signalen geïdentificeerd tijdens onze klinische onderzoeken, de postmarketingervaring tot dusver of met het mRNA-vaccinplatform”, aldus de verklaring van het bedrijf. Michaels dood wordt ook onderzocht door het Florida Department of Health.

De communicatiedirecteur van de afdeling, Jason Mahon, zei in een verklaring aan USA Today : “De CDC en de FDA zijn verantwoordelijk voor het beoordelen van de COVID-19-vaccinveiligheidsgegevens en het presenteren van die informatie voor federale aanbevelingen over vaccintoediening.”

“Mensen moeten zich bewust worden van de neveneffecten van het vaccin”

Michael was een zeer geliefde arts in zijn omgeving. Volgens zijn website had Michael 12 jaar lang zijn eigen privépraktijk in het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach.

“Hij voelde zich bijna een tv-dokter”, zei Carmen Costomiris, een patiënt van 10 jaar wiens zoon Michael in 2013 beviel. “Iedereen hield van hem.” (bron)

Al zegt Pfizer dat er geen verband is met het vaccin, de achtergebleven vrouw van Michael denkt er zelf anders over.

“Ik ben van mening dat mensen zich bewust moeten zijn dat er neveneffecten kunnen gebeuren, dat het niet voor iedereen goed is en in dit geval een mooi leven, een perfect gezin, verwoest heeft en zoveel mensen in de gemeenschap heeft getroffen.”

“Laat zijn dood niet tevergeefs zijn, red alsjeblieft meer levens door dit te delen.”

Bron:
https://www.miamiherald.com/news/local/community/miami-dade/miami-beach/article248337525.html

Meerdere doden na vaccinatie

Dit geval staat niet op zich.

In Israël overleden 2 oudere mannen vrijwel direct na het nemen van het vaccin. 

Één man was 75 jaar oud en kwam uit  Beit She’an. Hij overleed 2 uur na de spuit. Vrijwel direct daarna overleed een 88-jarige patiënt uit Jeruzalem ook luttele uren na het vaccin. (bron)

Een 91-jarige man uit Luzern (Zwitserland) is 5 dagen na het nemen van het vaccin overleden. (bron)

Een Portugese gezondheidswerker heeft twee dagen na het krijgen van de overleden Pfizer coronavirus vaccin. De 41-jarige Sonia stierf thuis op nieuwjaarsdag 48 uur na ontvangst van de prik.  (bron)

De moeder van twee, die in de kindergeneeskunde werkte bij het Portugese Instituut voor Oncologie in Porto, zou na vaccinatie geen nadelige bijwerkingen hebben gehad voordat ze op nieuwjaarsdag instortte.

De vader Abilio Acevedo, zei tegen het Portugese dagblad Correio da Manha: “Ze was oké. Ze heeft nooit gezondheidsproblemen gehad.”  (bron)

“Ik weet niet wat er gebeurd is en ik wil antwoorden.”, aldus de radeloze vader van Sonia.

In Noorwegen zijn er twee sterfgevallen vlak na het toedienen van het vaccin (bron) en in IJsland zijn er nog eens 3 mensen gestorven kort na het vaccineren.  Pfizer ontkent dat de doden in IJsland iets met het vaccin te maken hebben. “Er zijn geen bewijzen dat er een link is tussen het overlijden en het vaccin.”· (bron)

Was men maar zo vlot met bewijzen die de onnodige corona-hysterie veroorzaakte.

32-jarige arts op IC

Het ministerie van Volksgezondheid van Mexico verklaart dat een 32-jarige arts, die het COVID-19-vaccin van Pfizer-BioNTech ontving, binnen een half uur in het ziekenhuis is opgenomen op de intensive care met encefalomyelitis als diagnose. (bron)

De Mexicaanse arts heeft een voorgeschiedenis van allergie voor Trimethoprim met sulfamethoxazol, dat ernstige symptomen en zelfs de dood kan veroorzaken en onder meer wordt gekenmerkt door huiduitslag, angio-oedeem en anafylactische reactie. (bron) We hebben de laatste dagen niets vernomen van de arts en zijn toestand.

ZIE OOK:

Prof. Dr. Theo Schetters: “mRNA vaccinatie roekeloos en onnodig!”

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven