300 veroordeelde Jihadisten komen vrij in Frankrijk

Nicole Belloubet, de socialistische Franse Minister van Justitie, heeft gezegd dat Frankrijk klaar is om ongeveer 300 veroordeelde terroristen vrij te gaan laten in de komende jaren.

Om te beginnen worden er 43 vrijgelaten in 2020. Er komen 43 personen los te lopen in de Franse straten van wie bekend is dat ze ons tot op het bot haten, ons het liefst zouden neerknallen en hier ook (nog) eerder toe bereid zijn gezien hun activiteiten in het verleden dan de “normale” niet-Westerse inwoners van Frankrijk, die nu al alle criminaliteitslijstjes met stip aanvoeren. (bron)

Dat we hier geen wet voor kunnen wijzigen massaal in naam van onze veiligheid is toch eigenlijk bizar.

Volgend jaar komen de volgende 60 vrij. 

Wat denkt men eigenlijk dat deze mensen gaan doen? Een baantje in de supermarkt? Werken als brandweer? Hoe gaan die hun leven verder indelen in Frankrijk?

De geheime dienst zal ze continu in de gaten houden. Maar er zal toch niet al die jaren een autootje achter ze aanrijden om te zien wat ze de hele dag uitspoken. Het is vragen om de grootste ellende. En deze mensen zullen zich voortplanten en hun kinderen ook op een fantastische manier opvoeden waarschijnlijk.

Afgelopen jaar werden er ook al 450 geradicaliseerde  gevangenen en 50 veroordeelden vrijgelaten.

Normaal gesproken probeer je ex-gedetineerden weer op het goede pad te brengen door stevige nazorg en kansen te bieden op de arbeidsmarkt. Maar of een IS-strijder netjes naar de reclassering zal gaan om zijn leven te beteren? Deze mensen gaan simpelweg wéér voor grote problemen zorgen als ze mogen blijven.

De rechtse Franse partijen delen die zorgen en willen er alles aan doen om dit volk achter de tralies te houden. Iets met gezond verstand.  (bron)

Socialist Belloubet: “We kunnen zonder twijfel de veiligheid van de Fransen garanderen en tegelijkertijd de balans van de constitutie verzekeren.”

Socialist Nicole Belloubet: “Geen zorgen, gaat u maar rustig slapen!”

 

Hele gevaarlijke woorden. Dit is iets wat niemand kan garanderen en op deze woorden zal je waarschijnlijk nog heel vaak aangesproken worden in de toekomst. Al hopen we dan maar van niet.

Eerder deze maand lieten de Franse Veiligheidsdiensten al weten dat ze zich zorgen maken omdat ze simpelweg niet genoeg man en middelen hebben om al deze criminelen en hoofdenafhakkers in de gaten te houden.

Frankrijk zijn de afgelopen jaren slachtoffer van een niet ophoudende golf van terreur in Frankrijk. (Paris attacks)

In 2019 meldde Voice of Europe dat 5 aanslagen zijn voorkomen. Dat is natuurlijk fantastisch werk van de diensten maar het zijn er slechts 5 minder van de enorme hoeveelheid kleine en grote aanslagen die het land moet doorgaan.

De Franse diensten hebben het zo moeilijk dat alleen afgelopen januari al een record aan steekpartijen heeft plaatsgevonden. 140 gemiddeld PER DAG!! Kidnapping, mensen gijzelen en veel, heel veel, gewelddadige andere delicten werden in ÉÉN MAAND tijd gepleegd.

Zie dit artikel daarover:

120 steekpartijen per dag in Frankrijk

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x