CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

3 Miljard meer in ‘Build Back Better’-uitgaven

Joe Biden plant tweede coronaviruspakket met $ 3 Miljard meer in ‘Build Back Better’-uitgaven

De Amerikaanse president-elect Joe Biden spreekt op 6 januari 2021 in het Queen Theatre in Wilmington, Delaware. Foto door JIM WATSON / AFP via Getty Images
Foto door JIM WATSON /

Hoewel de plannen vloeiend blijven, wordt verwacht dat het pakket de linkervleugel van de Democratische Partij zal sussen, een bouwsteen voor de agenda van Biden, die de langverwachte verlanglijst van zijn partij van groene energie, koolstofbelastingverhogingen, en kinderen en jongeren zou kunnen omvatten. wetgeving inzake ouderenzorg.

Als de volgende wet die in een verdeeld congres moet worden aangenomen, heeft het pakket de deur geopend voor vele andere niet-gerelateerde uitgavenvereisten, zoals de ambitie van links om fossiele brandstoffen te vernietigen en amnestie te verlenen aan miljoenen illegale vreemdelingen.

De Democraten, die de controle hebben over alle drie de takken van de regering, verwachten onenigheid over de prioriteiten van het pakket vanwege het niet opnemen van een minimumloonstijging van $ 15 en belastingverhogingen in de huidige coronaviruswetgeving.

De strijd zal bijzonder moeilijk zijn voor Biden, die zijn presidentiële agenda moet uitwerken te midden van tegenstrijdige belangen, namelijk de eisen van links voor klimaatwetgeving, verzoeken van speciale belangengroepen en Biden’s eigen wensen voor succes bij het tekenen van nalatenschappen.

Op woensdag ontmoette Biden de senior leiding van de AFL-CIO en andere vakbonden in het Witte Huis en besprak zowel het huidige hulppakket als de tweede herstelrekening. De vakbondsleiders vroegen Biden om maar liefst $ 4 Miljard aan infrastructuuruitgaven goed te keuren, daarbij verwijzend naar schattingen van de behoeften die zijn opgesteld door de American Society of Civil Engineers, volgens de  Washington Post .

“We lopen zo ver achter op de curve. We staan ​​als 38e in de wereld wat betreft infrastructuur, alles van kanalen tot snelwegen en luchthavens, tot alles wat we kunnen en moeten doen om onszelf competitief te maken in de 21e eeuw, ”zei Biden tijdens de bijeenkomst in het Oval Office.

Maar Biden’s woorden zijn niet indicatief voor de druk die hij ondervindt van externe krachten, die hem in functie hebben gezet om hun agenda te bereiken.

Socialist mark rutte: “Build Back Better, klimaatneutraal en Agenda21!”

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven