3 migranten slaan man total loss en beroven hem – Daders lopen vrij rond

Drie Afrikaanse migranten hebben een 42-jarige man het ziekenhuis ingeslagen toen hij zijn mobiel en portemonnee niet af wilde geven.

Afgelopen 19 april rond half 6 ´s ochtends liep de man naar de bank om wat geld op te nemen. Onderweg had hij in de gaten dat hij werd gevolgd door 3 Afrikaanse mannen.

Hij liep tussen de Grote Markt en de Vismarkt in de stad Lier toen hij opeens werd aangevallen.

“Ik hoorde de mensen achter me lopen en precies toen ik om wilde draaien kreeg ik direct een harde klap in mijn gezicht.”

De immigrant die hem sloeg eiste daarna de portemonnee en de mobiel van de man. Toen hij weigerde en weg probeerde te rennen onderschepten de 3 migranten de man.

“Toen begon het pas echt!” vertelde het slachtoffer.

 

 

 

 

 

 

 

 

De man werd hardhandig naar de grond gewerkt en de 3 aanvallers bleven hem schoppen, slaan en stompen totdat de man zich niet meer kon bewegen en ze pakten zijn telefoon en portemonnee af.

Kort daarna kwam de ambulance en brachten het slachtoffer naar het ziekenhuis in Lier.

We zijn nu 8 maanden later… Er is geen enkele arrestatie verricht.

Na HEEL LANG AANDRINGEN gaat de politie nu, ruim 8 maanden later, dan eindelijk een opsporingsbericht verspreiden via het VTM-programma Faroek. (bron)

Dit was de link waar het opsporingsbericht stond:
https://vtm.be/aangevallen-voor-15-euro

Het stond er exact 1 dag. De link is weer dood. Dader is nog niet gepakt. Waanzinnig.

Vorige week berichtten wij al over een trucker die door een gang van 12 migranten op een parkeerplaats langs de E40 werd aangevallen met messen, zwaarden en andere attributen in Walshoutem.
Zie artikel:
https://commonsensetv.nl/afrikaanse-migranten-vallen-trucker-aan/

Eerder dit jaar in oktober deden wij ook verslag van een 15-jarige jongen naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in Kalmthout in elkaar werd geslagen door een groep van 5 volwassen migranten.

Zie hier het artikel:
https://commonsensetv.nl/belgische-jongen-tot-moes-geslagen-door-groep-immigranten/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn de dagelijkse gevolgen van de onnodige en levensgevaarlijke massa-immigratie. Aangestuurd door de globalisten en de kortzichtigheid van de gemiddelde stemmer die vaak stemt op partijen terwijl ze geen idee hebben waarop en waarvoor ze stemmen. Geen idee hebben dus welke chaos de partijen creëren waarop ze hebben gestemd. Probeer het ze uit te leggen en je wordt weggelachen als een complotdenker.

Logisch en triest. Veel mensen werken en hebben niet de tijd of de zin om eens op zelfonderzoek uit te gaan. Die mensen leven in de geschapen wereld van de corrupte media in handen van de globalisten.

We blijven dit onder de aandacht brengen! Hoe triest het ook is. Mensen moeten weten wat er aan de hand is en wakker worden. En het werkt!

Je voelt dat de Europese burgers wakker worden dankzij de vele alternatieve media en politici die op durven staan met gevaar voor eigen leven.

Zoals Donald Trump al zei en Thierry Baudet in de Tweede Kamer herhaalde:

“De wereld behoort toe aan de patriotten. Niet aan de globalisten!”

En dat klopt als een bus. Het is de enige weg naar een samenleving gebaseerd op rationaliteit en gezond verstand met soevereine landen en behoud van cultuur. Op die manier zal Europa verenigd worden en elk land elkaar in zijn waarde laten.

STEUN ONS! Wij helpen iedere dag mee om Nederland en Europa wakker te maken en laten zien wat de media je niet laat zien!

Steun CommonSenseTV

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x