NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

En toen waren de blanken het zat…

Europeanen en Euro-Amerikanen leven in een bizar tijdperk waar de egalitaire rechtsstaten die zij hebben opgebouwd worden afgebroken door activistische organisaties (BLM, AFA) en partijen (Democraten) die een verachting voor blanken met zich meedragen.

Blanken worden beschuldigd van het bezitten van “privileges”, daarom voelen de anti-blank elementen in onze samenleving dat zij een de-facto vrijbrief hebben om blanken te treiteren, intimideren, chanteren en zelfs hun ontslag te eisen.

Ook is de vrijheid van meningsuiting van blanken veel beperkter: Terwijl anti-Blanke retoriek wordt getolereerd op Sociale Media, worden posts die pro-blank zijn gebanned. Alleen pro-Afro/bruin mag van de Jack Dorseys en Mark Zuckerbergs van deze wereld.

We zijn aangekomen op een punt waar een meerderheid van de blanken in de VS aangeeft dat “blanken nu de plaats hebben ingenomen van Afros, als meest gediscrimineerde groep” (2012).

De recente BLM-protesten/rellen hebben dit sentiment versterkt, tot een punt waar meer en meer blanken het niet meer pikken.
Steeds meer Blanke agenten en vrachtwagenchauffeurs weigeren te werken en te leveren in gebieden waar de Democraten de politie hebben afgeschaft of waar de kans om te worden aangepakt vanwege je Blanke ras vrij groot is (No-Go Areas).

Als wij zo gehaat worden, dan zullen ze vast en zeker ook geen behoefte hebben aan veilige buurten en gevulde schappen. #WhiteStrike

Noot:
Tribalisme is en blijft onderdeel van het menselijk bestaan door neuro-biologische verschillen tussen bevolkingsgroepen.
Het 18e eeuwse idee dat we allemaal als een onbeschreven A4-tje op de wereld belanden is dankzij de decodering van het DNA compleet van tafel geveegd: We zijn al grotendeels beschreven door onze overerfelijke kenmerken.
Het enige, en ook redelijkste, voorstel is om elkaar niet naar het leven te staan wegens onze onderlinge verschillen.
Daarbij moeten we in het (re-)migratiedebat bepalen met welke groepen wij wel in vrede kunnen samenleven en welke groepen zodanig neuro-biologsich van ons verschillen dat samenleven zodanig moeizaam is dat re-migratie noodzakelijk is voor de leefbaarheid van Nederland.

Bronnen:

Amy Chua – Meerderheid Blanken ondervindt dat blanken meest gediscrimineerd worden
http://stopdisaggregation.com/146/how-americas-identity-politics-went-from-inclusion-to-division/

Tucker Carlson – Er zijn twee versies van de wet (één voor Blanken en één gunstigere voor Bruine mensen)

Dr. Steve Turley – De backlash tegen BLM

Mr. Obvious – #WhiteStrike

 

4.1 10 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
vrij mens

“Daarbij moeten we in het (re-)migratiedebat bepalen met welke groepen wij wel in vrede kunnen samenleven en welke groepen zodanig neuro-biologsich van ons verschillen dat samenleven zodanig moeizaam is dat re-migratie noodzakelijk is voor de leefbaarheid van Nederland.” Lieve mensen, laten we onszelf toch vooral níet verdelen in blank of zwart, vrouw of man, homo of hetero, jong of oud, rijk of arm, Afrikaan of Europeaan. Deze onderscheidingen zijn niet wezenlijk en aan ons opgedrongen om ons tegen elkaar op te zetten. Verdeel en heers. Divide et Impera. We zijn echter allemaal één! Allemaal een unieke expressie van het eeuwige… Lees verder »

vrij mens

“Tribalisme is en blijft onderdeel van het menselijk bestaan door neuro-biologische verschillen tussen bevolkingsgroepen. Het 18e eeuwse idee dat we allemaal als een onbeschreven A4-tje op de wereld belanden is dankzij de decodering van het DNA compleet van tafel geveegd: We zijn al grotendeels beschreven door onze overerfelijke kenmerken.” Ik zie dat sommige mensen mijn reactie minnen. Prima, maar nogmaals: Natuurlijk verschillen we allemaal per individu. Het feit dat ik bepaalde erfelijke eigenschappen heb doet niets af aan het feit dat we allemaal mensen zijn. Mensen zijn in essentie bewustzijn. Wij zijn niet ons lichaam, niet ons verstand of ons… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x