Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

250.000 Corona-besmettingen komende 9 dagen?

De Britse onderzoeker en expert op het gebied van de besmettelijkheid en evolutie van infectieziektes Jonathan Read , gaat ervan uit dat het Coronavirus is zeer hoge besmettingsgraad heeft.

Read maakt de schatting dat slechts 5.1% van de Coronabesmettingen bekend is, oftewel het probleem is hoogstwaarschijnlijk groter dan gedacht.

Voor een ziekte, met de besmettelijkheidsgraad van SARS, kun je de exponentiële groei van het virus al stoppen, als je in staat bent 72%-75% van de besmettingen te voorkomen.

Het probleem is dat Corona nog besmettelijker is en Chinese authoriteiten slechte beslissingen kunnen maken onder druk. Zeker met de kans op overheidsfalen kan Read’s voorspelling nog veel te optimistisch zijn.

Jonathan Read waarschuwt dat als de Chinese overheid niet ingrijpt om het (inter)nationale verkeer te beperken of stil te leggen, de ziekte zich snel kan verspreiden binnen en buiten China.

Het wordt erg moeilijk om de verspreiding van het virus, vanuit Wuhan, tot een halt te brengen. Als het vliegverkeer van-en-naar Wuhan met 99% afneemt leidt dat slechts tot 25% minder besmettingen. Met verkeer over land wordt in het model geen rekening gehouden.

Bronnen:
250.000 besmettingen op 4 Februari 2020 (artikel is van 24/1/2020)

Jonathan Read’s voorspelling van de verspreiding van het Coronavirus tussen 24 Januari en 4 Februari 2020

LIVE-KAART VERSPREIDING CORONAVIRUS

Zie hier eerder artikel over het Coronavirus:

Wuhan Coronavirus – Wat we tot nu toe weten

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

2
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Charlotte
Gast
Charlotte

Deze massale uitbraak van het Coronavirus vanuit Wuhan is niet geheel toevallig. In Wuhan zit het enige P4 lab (level 4 lab) van China waar gewerkt wordt met de meest dodelijke en door de lucht verspreide organismen. Dit lab is in 2018 geopend. Tijdens Event 201 vorig jaar (oktober 2019) is een wereldwijde pandemische Coronavirus uitbraak-oefening gehouden door Bill Gates foundation, World Economic Forum en the UN Foundation: http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html The Pirbright Institute is eigenaar van het patent voor het Coronavirus: https://patents.justia.com/assignee/the-pirbright-institute Net als Plum Island zijn ook Pirbright-labs onveilig: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/6931830.stm Alle in labs ontwikkelde virussen verschillen niet veel in hoe… Lees verder »

Kale-dwaas
Lid
Kale-dwaas

Hier vind je meer info over het virus en patent…
https://patents.justia.com/patent/10130701
Patent vh Coronavirus .. man-made virus!

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: