NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

25 juni 2020 – Samen terug naar normaal!

Het kort geding tegen de Nederlandse Staat dient 25 juni om 11.00 bij de rechtbank Den Haag. Helaas heeft de rechtbank publiek de toegang verboden. Wel zal de hele zitting per livestream te volgen zijn.

Support ons door bij elke rechtbank bloemen te leggen!

We eisen een onmiddellijke opheffing van de 1,5 meter samenleving en het zgn. ‘nieuwe normaal’.

Waar ligt jouw grens?

Zoals je weet is de demonstratie zoals wij die hebben gemeld bij de Gemeente Den Haag op 21 juni verboden en de rechter heeft de Gemeente Den Haag in het gelijk gesteld. Volgens sommigen kwam dit door de DJ’s en het festival gehalte van de demonstraties. Maar…. ook demonstraties in Maastricht, Utrecht en Amsterdam werden verboden waar geen DJ’s stonden ingepland. Al deze demonstraties stonden in het teken van de 1,5 meter samenleving.

Oproep aan de Nederlandse Staat

We varen, wat ons betreft, op ramkoers. Keer om!

Luister naar ons, luister naar de bevolking. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat dit beleid werkt. Integendeel. Steeds meer onderzoek toont aan dat we de verkeerde weg zijn ingeslagen en op ramkoers varen. Ouderen vereenzamen, duizenden ondernemers gaan failliet, mensen vervreemden van elkaar en de economie gaat kapot.

Kom op voor je vrijheid, je rechten en het leven

Uit angst voor het nog onbekende Covid-19 virus ging Nederland medio maart in lockdown. De maatregelen zorgden voor ingrijpende beperkingen van onze vrijheden. Ook al waren ze minder zwaar dan in sommige andere landen. Met de beelden uit Bergamo en Spanje op het netvlies, offerden we onze vrijheid tijdelijk op om overbelasting van de IC’s te voorkomen. En om verdere verspreiding van het virus in te dammen.

Vraagtekens aanpak

Sindsdien is er veel gebeurd; de druk op de IC’s is er al weken niet meer, de termen ‘het nieuwe normaal’ en ‘de 1,5 meter maatschappij’ zijn geïntroduceerd, complete sectoren dreigen te verdwijnen, de minister spreekt over een vaccin als enige oplossing en nog veel meer. Ook zijn er verschillende maatregelen genomen die ondanks een gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing zijn doorgevoerd en verplicht gesteld. Het omgekeerde is zelfs het geval; er stapelt zich meer en meer bewijs op waardoor er grote vraagtekens geplaatst mogen worden bij de gekozen aanpak en de bijbehorende maatregelen.

Geen spoedwet met maatregelen zonder onderbouwing effectiviteit

De maatregelen en richtlijnen – ZONDER wetenschappelijke onderbouwing van de effectiviteit – dreigen een permanent karakter te krijgen nu het kabinet werkt aan een spoedwet om deze maatregelen wettelijk te verankeren. Dit kunnen we en zullen we NIET laten gebeuren.

Het nieuwe normaal = NIET Normaal

Hoe serieus het virus ook genomen dient te worden; aan onze grondrechten mag en kan niet getornd worden. Deze mogen NIET structureel worden aangetast. Bovendien is er niets normaals aan ‘het nieuwe normaal’ en ‘de 1,5 meter samenleving’. Het druist volledig in tegen de menselijke natuur.

Lees hier de dagvaarding:
https://viruswaanzin.nl/dagvaarding/

Meld je hier aan als vrijwilliger

http://viruswaanzin.nl/vrijheid?

Willem Engel
https://viruswaanzin.nl/

 

 

 

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
3
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x