CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

23-jarige “Allah Akbar” roeper loopt wil met mes Synagoge in. Weer op vrije voeten

Op 5 oktober (gisteren) klom een 23 jarige “verwarde man” met een mes in zijn hand richtig een Berlijnse synagoge.

Volgens de bewakers riep de man op rustige toon: “Allahu Akbar” (god is groot) en “Fuck Israël” terwijl hij met een mes richting de beveligingsmensen liep. Deze konden de man gelukkig overmeesteren. Eerst richten ze hun pistolen op hem, en riepen: “Weg met dat wapen!”, doelend op het 20 centimeter lange mes, maar de man stopte niet. Hij bleef Arabische teksten oproepen en liep door. De man werd uiteindelijk met een irriterend gas overmeesterd.

Of het echt om een Syriër gaat was gisteren nog niet duidelijk. Volgens zijn papieren heet hij Murad M. maar de bewakers vonden hem er meer Europees uitzien.

Hij is meegenomen voor ondervraging, maar de politie kreeg er niet veel uit of het een terroristisch motief had. Deze asielzoeker is sinds 13 juni 2017 geregistreerd en zijn verblijfsvergunning loopt tot 12 december 2020. Bij huiszoeking vonden ze meer messen maar hij was nog niet bij Justitie bekend. Nou, de politie heeft hem in ieder geval van de straat. Toch…?

Hij wordt weer vrijgelaten! Er wordt overwogen deze man aan te klagen. Mocht die aanklacht er komen dan kan hij rekenen op een gevangenisstraf van maximaal 1 jaar.

Gelukkig gaan ze het uitzoeken…

In Duitsland heerst er al jarenlang een terreur van aanslagen en misdaden begaan door asielzoekers. Het is nu eenmaal zo. Deze cijfers zouden door geen enkele groepering getolereerd worden, maar voor de Islam en economische vluchtelingen en illegalen maken we een levensgevaarlijke uitzondering.

Waarom, Merkel?

Naast de verschrikkelijke treinmoorden, waarbij mensen en kinderen lukraak voor de trein gegooid werden, werd er een man vermoord met een Samurai-zwaard en komen burgemeesters er OPENLIJK voor uit dat ze hun stad of dorp NIET meer onder controle hebben.

De Duitse burgers gaan steeds meer de straat op, zoals gisteren:
Rechtse demonstraties in duitsland

De situatie wordt onhoudbaar.
Duitsland is controle over migranten kwijt

Laat dit ook even goed doordringen zeg. Hoe kan Merkel dit haar burgers én de enkele welwillende échte asielzoekers dit aandoen??
36.4% van de uitkeringstrekkers in Duitsland zijn niet-Burgers

Ook deze zomer was het weer volop raak in Duitsland, waar inmiddels bijna een kwart van de bevolking een niet-Westerse achtergrond heeft (Illegalen niet meegerekend). Van enkelen hebben wij verslag gedaan.

Frankfurt Rouwt. Een trieste zaak met als enige voordeel dat steeds meer Duitsers wakker worden door deze gebeurtenissen.
Gottfried Curio (AfD) met een eerlijke en krachtige speech.

Agressieve immigranten onhoudbaar – Politie capituleert

We leven in bizarre tijden met bizarre politiek leiders.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x