nl Nederlands

Oproep aan Nederland – Stop de LOCKDOWN

Geachte lezers,

Ik wil aan u een oproep doen, het is heel eenvoudig, maar wel zeer effectief om op deze wijze protest aan te tekenen!

Voor wie het nog niet door heeft, de Covid-19 is helemaal niet dat killer virus dat ons ernstig bedreigt, het is misschien net even iets erger dan een normale griep, maar het medicijn is veel erger gebleken dan de kwaal op zich en de politiek gaat helaas nog steeds mee met deze bezopen lockdown.

Wat kunnen we hier aan doen om onze onvrede op een nette doch duidelijke wijze kenbaar te maken

Nou eigenlijk is het heel simpel, op 27 april zouden we Koningsdag vieren, maar indien wij onze Nederlandse vlag ondersteboven en half stok laten hangen als repetitie geven we een hele duidelijke boodschap af op zeer geweldloze wijze, op dodenherdenking gewoon de vlag halfstok en op 5 mei de finale, dus wederom omgedraaid halfstok, om aan te geven dat we niet meer in een democratie leven, er genoeg van hebben om voorgelogen te worden en als protest tegen de voortgang van deze lockdown!

Het is een protest tegen de EU waar we nu al voor jaren middels het verdrag van Lissabon in gegijzeld worden, het is een uiting dat wij geen bananenrepubliek willen zijn, maar een soeverein land die voor haar burgers opkomt, het is een uiterst simpel gebaar, maar het effect zal, indien hier massaal gehoor aan gegeven wordt, de nodige Kamervragen gaan oproepen, dus lieve mensen denk hier eens over na!

Met vriendelijke groet,
Chris Collard.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
dreamteam
dreamteam
1 maand geleden

Op de 28ste is er een protest in Den Haag, ik wens de actievoerders heel veel wijsheid toe, we hebben momenteel een kabinet van imbecielen en het merendeel van de oppositie snapt er ook bijster weinig van.
Dat komt omdat ze veel teveel naar Brussel luisteren en niet naar de bevolking!
Weg met die lockdown, weg met die EU, luister naar de stem des volks, wij willen onze vrijheid terug!
Nexit Nu, schreeuw die volksverraders wakker!

Pascal D.
Pascal D.
Zeer gewaardeerd lid
Reply to  dreamteam
29 dagen geleden

Uitstekend initiatief!!!!!

dreamteam
dreamteam
Reply to  Pascal D.
29 dagen geleden

@Pascal, met enige teleurstelling nam ik de demonstratie waar, zag de dag ervoor vele Nederlandse vlaggen in top hangen rood, wit, blauw, alsof het feest was, nou kuddegeest Mark Rutte houdt de mensen gevangen in angst en het lijkt erop dat velen dat nog waarderen ook. Straks komt de rekening van hun feestje, eens kijken of ze dan ook nog zo genieten, ikzelf moest werken op de dag van de demonstratie en zag op de tv beelden maar een handjevol aan demonstrerende mensen, mijn angstige vermoeden werd maar weer eens bevestigd! Op vijf mei zal het al wel niet anders… Lees verder »

Danny
Beheerder
CSTV Lid
Reply to  dreamteam
29 dagen geleden

Het is teleurstellend en 5 mei zal waarschijnlijk ook wel teleurstellend worden. Ik geloof ook dat het een proces is. Mensen die nooit er ook maar aan gedacht hebben om ooit te gaan demonstreren voor hun vrijheid worden ineens overvallen met een halve staatsgreep waarvan men zich langzaamaan bewust wordt.

dreamteam
dreamteam
Reply to  Danny
29 dagen geleden

Ik wist al half dat dit stond te gebeuren, een hele grote mond op het internet, maar wanneer puntje bij paaltje komt in het veilige kudde gebeuren blijven.
Deze song zonden de mensen eens moeten luisteren.
https://www.youtube.com/watch?v=e-imeR4n9PU

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x