2 overlijdens in Noorwegen na Pfizer vaccinatie

RT Nieuws meldt dat er (opnieuw) 2 mensen zijn overleden kort na de vaccinatie met het Pfizer vaccin (dat geen vaccin is).

De doodsoorzaak wordt onderzocht, maar de uitkomst van dergelijke onderzoeken kunnen we waarschijnlijk wel weer met een korreltje zout nemen. De overlijdens vonden plaats in Noorwegen. Het Noorse Gezondheids Agentschap heeft een verklaring opgesteld (in het Noors):

https://legemiddelverket.no/nyheter/dodsfall-hos-sykehjemsbeboere-etter-koronavaksinering

Update 7 januari: In IJsland 3 overlijdens na het vaccineren. Volgens de autoriteiten betrof het mensen op leeftijd en met andere aandoeningen.

In Mexico raakte een arts vrijwel direct na het toedienen van het vaccin verlamd. Ook had ze ernstige allergische reacties. Inmiddels gaat het wat beter met haar

Inmiddels zijn al vele overlijdens en ernstige (allergische) bijwerkingen gemeld. En dat allemaal voor een vaccin waarvan we niet weten of het ons, in wat voor opzicht dan ook, gaat beschermen. Op 30 december stelde iemand een vraag aan Marion Koopmans (u weet wel, een van de leden van het dictatoriaal bewind): “Marion, hoe groot is de kans, als je eenmaal gevaccineerd bent met het Pfizer vaccin, dat je alsnog besmet wordt en besmettelijk bent voor anderen?”

Antwoord van Koopmans:

“Dit is niet bekend/is niet gemeten in de trial. Het is aannemelijk dat er wel iets van effect is, maar daar zijn totaal geen data van”.

Zij en Gommers hebben notabene nog de Machiavelli prijs ontvangen!!!

Hoe lang gaan wij nog met ons laten sollen, dames en heren?

Het is nu toch inmiddels wel overduidelijk dat alles, maar dan ook alles wat dit dictatoriale bewind met ons doet list en bedrog is!!!!!!

 

ZIE OOK:

Vier ouderen overlijden vrijwel direct na het nemen van vaccin

41-jarige Portugese zorgmedewerker plotseling dood na Pfizer vaccin

32-jarige arts op IC half uur na Pfizer-BioNTech vaccinatie

Fact-check Tiffany Dover

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x