Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Het stikstof probleem?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Toen ik in de jaren tachtig hoorde van de zure regen, was ik uiterst nieuwsgierig naar dit fenomeen, het moest verschrikkelijk zijn, hele bossen zouden afsterven, grote paniek alom, dus ik, in die tijd nog assistent huismeester wilde daar wel het fijne van weten, en ging daarom eens op onderzoek uit.

Ik beheerde in die tijd de kwaliteit van het zwembadwater, daar had ik een indicator voor met druppeltjes vloeistof, om het ureumgehalte en de Ph waarde te meten, ook had ik een agrarische achtergrond, waardoor ik het nodige weet over de zuurgraad die bepaalde planten prettig vinden, zo houdt bijvoorbeeld de Anthurium (een kamerplant) van een vrij zure grond.
De Ph waarde van 4.8 is vrij zuur, houdt dus van naald en veengrond (turf) een Ph waarde van 7 is neutraal en alles daarboven is basisch.

Hier ziet u de Anthurium Scherzerianum, maar dit mag u van mij verder even vergeten, maar ik wilde dus als natuur minnend mens dus wel eens weten wat er toch aan de hand was, ik had ook een Ph meter en had een lakmoestest aangeschaft, want dit moest toch wel iets spectaculairs zijn, dus als eerste testte ik de regenton achter bij mij in de tuin, maar kon daar verder weinig bijzonders aan ontdekken, zeker geen water waar planten aan dood zouden gaan, sterker nog de planten in mijn tuin deden het allemaal geweldig en de berk, die ik als klein stekje uit Limburg bij een vroegere vriend had meegenomen, groeide tot ergernis van buurman torenhoog boven de schutting uit.

Tijdens mijn bezoek in Heerlen had ik ook daar watermonsters genomen, en ook daar was er niets bijzonders op te merken aan de zuurgraad van het water, zo ging ik in die tijd meerdere kennissen af in Nederland en telkens hetzelfde resultaat, nergens schokkend lage Ph waarden en dan moet er even bij gezegd worden, Heerlen ligt toch vrij nabij het Roergebied, waar de zware industrie best wel van invloed zou kunnen zijn, maar nee, waar ik ook kwam in Nederland en waar ik ook mijn metingen verrichtte, nergens wees het lakmoespapiertje, de Ph indicator en de Ph meter onverwachte bijzonderheden aan.

De foto’s van hele afstervende wouden, die er getoond werden op tv, ik heb ze nergens in Nederland kunnen constateren, ja we hebben ziekten en parasieten in bomen gehad, heel veel jaren geleden had de dennenscheerder een enorme kaalslag geleverd aan de aangeplante dennen aan de kust, we hebben de iepziekte gehad, ziekte in kastanjebomen en wie kent de eikenprocessierups niet?
wat Nederland betreft was mij toen wel duidelijk dat het hier een hoax betrof, je reinste bangmakerij wat nergens op gestaafd bleek te zijn.

Heel lang werd de mest van koeien en varkens gebruikt tegen het stuiven van braakliggende agrarische gebieden, op een gegeven moment mocht dit niet meer en werd er een witachtige papierpulp over het land gespoten, het had allemaal van doen met wat ik de milieumaffia noem, er viel niets aan te tonen, maar toch?

Jaren gingen voorbij, er speelde zich toen iets af wat ik geen hoax kan noemen, dat was het gat in de ozonlaag, veroorzaakt door het gebruik van CFK’s oftewel het drijfgas freon, dat in spuitbussen en koelkasten werd gebruikt, nadat dat ontdekt werd, werd het gebruik van freon direct verboden en vervangen door andere gassen, de ozonlaag herstelt zich zeer geleidelijk volgens de foto’s die ik heb gezien, genomen door satellieten, naar hetgeen ik gelezen heb zal in 2070 dit weer op het niveau zijn van 1980.

Maar nu de EU, deze gedrochtenstaat gaat nu onze economie compleet om zeep helpen, ja de idioten binnen onze politiek, die zo pro EU zijn, die blinde volgers van leugens, probeerden eerst met CO2 ons lam te leggen, want CO2 oftewel koolzuurgas zou de aarde opwarmen, deze imbecielen (sorry dat ik het zeg) dachten iets gevonden te hebben, waardoor de aarde op zou warmen.

Het werd een broeikasgas genoemd, dat is deels waar, want planten in de kassen in het Westland krijgen extra CO2 toegediend, omdat ze dan sneller en beter groeien, maar deze planten zetten middels het assimilatieproces deze CO2 weer om in O2 oftewel zuurstof en wereldwijd vergroende onze planeet.

Nu duidelijk begint te worden dat CO2 eigenlijk helemaal de aarde niet opwarmt, is deze meute van paniekzaaiers daarom maar overgestapt op stikstof oftewel N2, want ja dat klinkt lekker eng, een stof waarvan je kunt stikken, ook worden de ouwe koeien weer uit de sloot gehaald met het verhaal zure regen, wat dus een grove leugen was voor Nederland!

Zowel de bouw als de boeren krijgen hier enorme problemen mee, met dank aan premier Rutte die Nederland nagenoeg helemaal heeft overgeleverd aan de EU, dus bent u bouwvakker en gooit u een dikke witte (Amstel formaat) tegen de harses van Mark Rutte, of bent u boer en plant u uw hooivork in de lendenen van deze premier, dan heb ik daar alle begrip voor, deze man heeft u namelijk uitgeleverd aan fantasten, het is niets anders dan een landverrader, die alleen aan zijn eigen belang denkt, een smerige intrigant, die alleen voor zichzelf bezig is.

Terugkomend op de realiteit, waarom is nu in eens stikstof de boosdoener, nou het bedraagt sinds het bestaan van de mensheid 78% van de atmosfeer, 20.9% bedraagt sinds die tijd het zuurstofgehalte, de rest zijn edelgassen argon en ook CO2, maar CO2 was uiteraard niet meer houdbaar en de oude fabel van zure regen wordt wederom nieuw leven ingeblazen.
Wie onlangs Jensen bezocht heeft, heeft kunnen zien, dat de klimaat hysterie niet van vandaag of gisteren is, paniek over ijstijden en opwarming van de aarde wisselden zich af, een beetje realistisch denken zou daarom best wel wenselijk zijn, daarom roep ik de mensen op om net als ik onderzoek te plegen naar de werkelijkheid, de waarheid!

Het werkelijke probleem is onze overbevolking van planeet aarde, daar moeten we wat aan doen, anders komt er wel weer een oorlog of een ziekte die catastrofaal gaat toeslaan!

Chris Collard.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x