Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

13-jarige tiener overlijdt in slaap na Covid19 vaccin

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tiener uit Michigan sterft na het krijgen van een COVID-19-vaccin: CDC “onderzoekt”

Een tiener uit Michigan is in zijn slaap overleden direct nadat hij het “coronavaccin” toegediend kreeg.

Het gaat om de 13-jarige Jacob Clynick.

Een woordvoerder van CDC meldt dat de zaak onderzocht wordt.

“CDC is op de hoogte van een 13-jarige jongen in Michigan die stierf na het ontvangen van een COVID-19-vaccinatie”, schreef woordvoerster Jade Fulce in een e-mail. “Deze zaak wordt momenteel onderzocht en totdat het onderzoek is afgerond, is het voorbarig om een specifieke doodsoorzaak aan te wijzen.”

Dat is wat we bij ieder geval horen. Het meest voor de hand liggende antwoord zal zijn: “Er is geen bewijs dat…”. Zo houdt je het simpel in het midden.

“Wanneer een ernstige bijwerking, zoals overlijden, wordt gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) na COVID-19-vaccinatie, vraagt het CDC om de medische dossiers en beoordeelt alle gegevens die verband houden met de zaak, inclusief overlijdensakten en autopsierapporten”, zei ze.

“Hoewel sommige gemelde bijwerkingen kunnen worden veroorzaakt door vaccinatie, zijn andere dat niet en kunnen ze toevallig zijn opgetreden.”

Maar het wordt steeds duidelijker dat slechts een fractie van de gevallen daadwerkelijk officieel worden vermeld. Heel veel mensen zullen hiermee in het dagelijks leven te maken hebben of gaan krijgen.

Dit in tegenstelling tot wat we in het dagelijks leven hebben meegemaakt met het “killervirus” Covid19. We kregen vooral te maken met de schadelijke maatregelen dan met het virus zelf.

Jacob Clynick

Dr. Russell Bush, de medische onderzoeker voor Saginaw County, zei vrijdag dat zijn kantoor en de gezondheidsafdeling van Saginaw County ook de dood onderzoeken van de 13-jarige Jacob Clynick uit Zilwaukee.

Opvallend: Bush zei dat ze niet konden onthullen welk vaccin Jacob kreeg of wanneer hij het kreeg.

“We bekijken momenteel toxicologie, weefselrapporten, bloedonderzoek”, zei Bush.

“Er zullen besprekingen plaatsvinden met de CDC en het Michigan Department of Health and Human Services. Het is duidelijk dat iedereen zich zorgen maakt over deze zaak. We doen er alles aan om te testen en mogelijke problemen in verband met de dood van de jonge man te onderzoeken.”

Bush zei dat het “redelijk lang” zal duren voordat dat werk is gedaan en de testresultaten terugkomen.

Jacob Clynick

De tiener is op 26 juni begraven. Het is tragisch en het was onnodig.

Volgens zijn overlijdensbericht op https://deislerfuneralhome.com hield hij van gamen en van Pokémon. Jacob stond “bekend om zijn grappen en had voor elke gelegenheid een meme. Maar waar hij echt het meest van hield, was zijn familie”, aldus het overlijdensbericht.

Zijn familie hebben de waarschuwingen over deze vaccins klaarblijkelijk naast zich neergelegd en hun minderjarige kind deze experimentele gentherapie laten ondergaan.

Federale functionarissen hebben gewaarschuwd voor een zeldzame bijwerking van sommige COVID-19-vaccins: pijn op de borst en hartontsteking, meestal onder tieners en jonge volwassenen. Maar is het wel zo zeldzaam?

Afgelopen week waarschuwde een Oostenrijkse schoolarts dat hij “het nog nooit zo druk heeft gehad” met ingespoten kinderen die hartklachten kregen.
https://commonsensetv.nl/schoolarts-waarschuwt-u-als-ouder-meerdere-kinderen-hartproblemen-na-vaccinatie/

Volgens de officiële cijfers in Amerika zijn er 323 bevestigde meldingen van hartontsteking bij mensen jonger dan 30 jaar. Dat gaat dus alleen over deze specifieke bijwerking. Het totaal aantal doden loopt inmiddels in de duizenden.

Wat het op lange termijn met een mens doet dat weet niemand. Het risico nemen is absurd. De voordelen wegen totaal niet op tegen de nadelen. Slechts mensen boven de 70 of mensen met bepaalde aandoeningen zitten in de risicogroep. Maar die mensen zitten voor ieder virus en iedere ziekte in een risicogroep. Dat is het leven. Zo is het altijd geweest.

In het artikel van Detroit News zegt een hartspecialist het volgende:

“Het risico op dit is veel lager dan het risico op COVID”, zei dr. Brian Feingold, een hartspecialist van de Universiteit van Pittsburgh.

Dit is een gemene misleidende uitspraak. Al krijgt het kind covid? Het knapt op en zijn natuurlijke afweersysteem doet de rest. Er is dan niets aan de hand. Dus voor kinderen en mensen tot en met 50 jaar oud is het vaccin zeker gevaarlijker dan corona. De cijfers zijn er. Er gaan ook vrijwel geen mensen tussen de 60 en 70 jaar dood aan Covid. Dus waar hebben we het hier over en waarom gaat dit er niet in bij veel mensen?

Waarom zijn de meest logische verklaringen en oplossingen ineens complotten?

Uitzonderingen, ja. Die zijn er altijd. Maar zéér sporadisch. Beseffen mensen wel hoe hoog de gemiddelde leeftijd van overlijden is van dit zogenaamde coronavirus? En wat dat betekent? Zo´n 82 a 83 jaar. Dat is de gemiddelde leeftijdsverwachting van de mens. Het zijn nota bene hun eigen cijfers. Niemand die dit leest, is een gezond persoon kwijtgeraakt. Wees eerlijk tegenover uzelf. Slechts een aantal, een handje vol, uit 17.5 miljoen mensen. Velen denken het gehad te hebben maar weten het ook niet zeker en de PCR deugt niet en dient als geldmachine. U wordt belazerd dag in dag uit met hoog lijkende getallen stervende ouderen terwijl het, hoe treurig ook, ieder jaar hetzelfde is. En die cijfers worden onterecht meegenomen, en dus misbruikt om je te misleiden door te stellen dat er meer coronadoden zijn dan vaccindoden. Ja daaag! We zijn niet allemaal gek om niet te zien dat dat er helemaal niets mee te maken heeft.

Deze data zou iedereen direct wakker moeten schudden. Maar dat dachten we anderhalf jaar geleden al. Mensen blijken het om de één of andere reden massaal te negeren of begrijpen niet wat deze cijfers zeggen. De cijfers zeggen dat er niets aan de hand is en dat het zogenaamde Covid19 virus, volledig ten onrechte, in Nederland nu op de A-lijst staat en ten onrechte iets is waar we ons dagelijks druk over moeten maken.

De angst, de aandacht hiervoor, de indoctrinatie en niet ophoudende propaganda. Allemaal niet te verantwoorden. Maar toch stemde de Tweede Kamer in om van dit flutvirus een A-ziekte te maken zodat men u alles kan opdragen wanneer het “virus weer terug komt”. En omdat het halve land oogkleppen op heeft, kunnen deze misdaden tegen mensheid gepleegd worden. Omdat ze het niet eens door hebben en er zelfs zelf om vragen.

Pak een willekeurig ander virus, vergroot dat virus uit in de media, dag in dag uit, en je creëert een pandemie voor de mensen. Ze hadden het ook met de influenza kunnen doen. Welk jaar dan ook.

Drie kinderen, beste mensen, drie minderjarigen in Nederland zijn er overleden aan corona in twee griepseizoenen. Alle drie hadden zij achterliggende aandoeningen. U begrijpt dat voor corona er ook altijd jaarlijks een aantal kinderen sterven aan de griep?

Onder de 50 jaar overlijden aan corona? Vrijwel onmogelijk. 0,8%. Het aantal doden onder de 50 is zo klein dat ze de categorie 0 t/m 49 hebben gemaakt. Het aantal doden is anders té klein is om in een grafiek weer te geven. Ze zeggen het nota bene zelf. (bron)

Wat zij de afgelopen anderhalf jaar hebben gedaan is het onnodig uitvergroten van ouderen die overlijden omdat het hun tijd was. Ze overleden niet áán corona. Ze stierven mét corona. Zo werkt het. Zo is het altijd gegaan alleen kwam niemand op het absurde idee om dit dagelijks via de media te melden en een President neer te zetten die het hele land bang maakt door met de dood te dreigen.

Gemiddelde leeftijd 83 jaar. Het is jammer dat de meesten niet direct voor zich kunnen zien wat die hoge gemiddelde leeftijd betekent en zegt over dit virus. En wat het zegt over de absurde maatregelen.

Dit is als een kakkerlak proberen te doden met een atoombom.

En waarom blijven we hier zo op hameren? Niet om ons gelijk te halen. Een ieder moet normaal gesproken vooral denken wat hij of zij wil.Daar zijn we allemaal voor. Maar het in stand houden van dit circus sloopt ons land en haar burgers. Neem eens emotioneel afstand en bekijk de zaken eens objectief. U zult in één klap wakker zijn.

Belanghebbende gezondheidsfunctionarissen blijven het maar downplayen:

“De feiten zijn duidelijk: dit is een uiterst zeldzame bijwerking, en slechts een zeer klein aantal mensen zal het ervaren na vaccinatie. Belangrijk is dat voor de jongeren die dat wel doen, de meeste gevallen mild zijn en dat individuen vaak alleen of met minimale behandeling herstellen”, aldus de verklaring van gezondheidsfunctionarissen van de Amerikaanse regering.

Het zal. Maar deze jongen had geen enkele kans om te sterven aan covid. Het is het experimentele “vaccin” dat een einde aan zijn leven maakte. Volstrekt onnodig.

Bron:
https://eu.detroitnews.com/story/news/local/michigan/2021/07/02/covid-19-vaccine-death-michigan-teen-saginaw-county-cdc-investigation-zilwaukee/7841643002/

LEES OOK:

Schoolarts waarschuwt U als ouder: Meerdere kinderen hartproblemen na vaccinatie


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x