NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

12-jarige jongen doodgestoken in migranten-ghetto

Een 12-jarige jongen is aan zijn verwondingen overleden nadat hij op een school, in de immigranten-ghetto Kortedala, is neergestoken door een jongen van dezelfde leeftijd.

Kortedala is een migranten-ghetto in het noorden van Gothenburg.

De jongen is in de nek gestoken afgelopen maandag op een parkeerplaats in één van de 22 “kwetsbare” gebieden.

Kortom: Gebieden waar zelfs de politie zich niet durft te tonen omdat ze hun leven niet zeker zijn door de agressieve migranten en bewoners met een niet-Westerse achtergrond. (bron)

In die gebieden is de hoofdtaal Arabisch. En geen Zweeds. Ook geen Engels:

Hoe kan het toch waar zijn dat een regering deze mensen blijft importeren terwijl hun eigen diensten ze niet meer in de hand kunnen houden en ze dood en verderf zaaien?

Er lijken maar 2 antwoorden mogelijk:

  1. Ze zijn knettergek en hebben het niet door.
  2. Het hoort bij een plan.
  3. 1 en 2.

Dit is dus wat we in heel Europa terugkrijgen van de “arme” migranten die opgevangen moeten worden. Ruim 2 decennia lang ellende, moorden, verkrachtingen, aanrandingen, roofovervallen op minderjarigen en vul de lijst maar in.

“Maar ook Europeanen doen zulke vreselijke dingen!”, zijn de typische tegenargumenten.

Tuurlijk! Ware het niet dat deze mensen nog steeds een duidelijke minderheid zijn en toch tig keer vaker een delict plegen dan de inheemse bevolking. Moet je nagaan als het evenredig zou zijn. 50/50.

Het is triest! Heel erg triest voor die mensen die WEL hulp verdienen en nu over dezelfde kam worden geschoren. En dat is de politiek in vrijwel ieder Europees land aan te rekenen.

Maar ondanks alle nare lijstjes die in heel Europa worden aangevoerd door deze mensen, hebben onze fantastische leiders het toegelaten en zelfs aangemoedigd deze personen binnen te laten. Tot op de dag van vandaag.

Tegenspraak? Racist!

En televisiekijkend Europa gaat zelfs de straat op om voor ze op te komen.

Tijdens deze Corona-crisis worden migranten extra beschermd en krijgen eerder een Coronatest dan de inheemse bevolking en ze hoeven zich niet te houden de social distancing-regels. (bron)

Terug naar het trieste geval in Gothenburg:

Vlak na de steekpartij kwam de politie ter plaatse en vond de jongen op de grond met zware verwondingen door de messteken in zijn nek en keel.

Dezelfde avond, nadat er met getuigen is gesproken over een getinte jongen, kon de politie de dader in zijn huis arresteren.

Omdat de dader jonger dan 15 jaar is, kan hij niet op dezelfde manier vervolg worden zoals volwassen. Al wordt het onderzoek een “moordonderzoek” genoemd, de verdachte kan niet veroordeeld worden wegens moord.  (bron)

De jongen is zelfs niet eens gearresteerd. (bron)

Het zogenaamde LUL-31 onderzoek zal leiden tot een rechtszaak maar die zaak kan er enkel toe leiden dat de dader overgegeven wordt aan de sociale diensten óf het wordt afgedaan met een boete. (bron)

De nationalistische SD en de Moderate Party willen beide de grens verlagen naar 13 jaar i.p.v. 15 jaar.(bron)

Het is op dit moment hectisch in Zweden. De bevolking keert zich steeds meer tegen de sociaal-democratische President Stefan Löfven.

Dankzij deze president is de kans om als minderjarige alleen lopende jongen in de Zweedse stad Gothenburg overvallen te worden met geweld door migranten hoger dan dat de jongen kreukvrij thuiskomt. (bron)

Lees dit artikel:

De overgave van Zweden aan de Islam!

Verder gaan migranten in Zweden voor de eigen ouderen die het land hebben opgebouwd en hun hele leven hebben gewerkt en belasting hebben betaald. Bejaardenwoningen worden ontruimd voor wildvreemde migranten. (bron)

Lees hier meer daarover:

Zweden – Oudjes uit appartement gezet voor asielzoekers

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x