CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

12 jarig meisje verkracht en doorverkocht als stuk vlees

Het schrijven van dit soort artikelen is het moeilijkste. Je ziet zoveel ellende dagelijks dat je er wel een beetje een schild voor opbouwt maar dit zijn het soort berichten die je langer bijblijven en de dagen erna door je hoofd heen blijven schieten.

Maar hoe gruwelijk ook, men heeft het recht én het is van groot belang om te zien wat er in en rondom ons land gebeurt.

De media leidt je alleen maar af van de werkelijkheid op een aantal belangrijke thema´s en sluit de ogen voor de problemen die de massa-immigratie met zich meebrengt.

Waren we maar een beschaafd land geweest waarin we alleen échte vluchtelingen toelieten en die mensen ook kwalitatief verder helpen dan zou niemand hier tegen vluchtelingenopvang zijn. Dan ben je een beschaafd en tolerant land met een rationeel migratiebeleid.

Nu laten we op grote schaal de 5e colonne binnen en ondervinden dagelijks de meest vreselijke gevolgen hiervan.

12-jarig meisje werd 2 jaar lang verkracht en doorverkocht als een stuk vlees

In Engeland is een 12-jarig meisje door een groep mannen uit het Midden-Oosten dagelijks verkracht en werd regelmatig verkocht om haar door andere mannen te laten verkrachten. (bron)

In schokkend video-bewijs zegt het meisje dat ze de tel kwijt is hoeveel keer ze al verkracht is vanaf het moment dat ze in de klauwen van deze beesten liep. Twee jaar lang heeft ze dit moeten doorstaan. Dat betekent dat ze pas 10 jaar oud was toen dit begon.

Het meisje uit Telford woont in een gebied waar veel migranten wonen. Ze heeft vaak aan zelfmoord gedacht.

Mohammed Ali Sultan, Amjad Hussain, Shafiq Younas, Nazam Akhtar and Mohammad Rizwan zijn de namen van deze beesten.

Iedere dag werd ze opgepikt uit school door de “bezorgers” Tanveer Ahmed and Sultan. Daarna werden alle mogelijke vormen van seksueel misbruik die men maar kan bedenken met haar gepleegd.

Ahmed was niet aanwezig tijdens de rechtszaak omdat hij voor “ongerelateerde zaken” het land uit is gezet en naar Pakistan is gebracht.

De aanklagers in de rechtbank in Birmingham zeggen dat het jonge meisje meerdere malen is verkracht. Op een kerkhof lieten ze haar verschillende seksuele handelingen verrichten en werd ze misbruikt door een groep mannen. Ze werd van de één naar de ander doorgegeven als een stuk vlees. Ook werd er over het meisje geürineerd. De details zijn te gruwelijk voor woorden. (bron)

“Deze zaak gaat ook over het exploiteren van het meisje. Ze werd verkocht aan andere mannen voor seksuele handelingen.” zeggen de aanklagers.

Alle mannen komen uit het Midden Oosten.

Mohammed Ali Sultan, Amjad Hussain, Shafiq Younas, Nazam Akhtar and Mohammad Rizwan zijn de namen van deze beesten.

Nog lang niet alles is naar buiten gebracht over deze zaak die minder stof doet opwaaien dan je zou denken. Men went eraan en men houdt het bewust zoveel mogelijk buiten de media.

(bron)

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven