CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

12.670 bijwerkingen en 15 doden door vaccins in Nederland

Bijwerkingencentrum Lareb houdt de bijwerkingen en de sterfgevallen door toedoen van het vaccin bij.

Er wordt wel heel voorzichtig en optimistisch geschreven. Maar de cijfers zijn de cijfers.

Ongeveer 500.000 mensen zijn gevaccineerd in Nederland, volgens Lareb. Dit is de data tot en met 7 februari 2021.

Bron:
https://www.lareb.nl/pages/wekelijkse-update-bijwerkingen

Overzicht bijwerkingen:
https://coronameldingen.lareb.nl/#/

Lareb:

“In totaal betreft het nu 2812 meldingen met 12.670 vermoede bijwerkingen. Waarvan 2661 meldingen na Comirnaty (vaccin van Pfizer/BioNTech) en 113 meldingen bij het vaccin van Moderna. In 38 meldingen was het type vaccin niet ingevuld.”

Dat lijkt prachtig nieuws maar dat is het natuurlijk helemaal niet! Zo relativeer je wel de ernstige bijwerkingen en de doden die zijn gevallen. Vrijwillig of onder sociale druk vanwege staatspropaganda.

15 doden na vaccin in Nederland

“Tot nu toe zijn er 15 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins. Het betreft 13 kwetsbare ouderen van 85 jaar en ouder en 2 ouderen tussen de 70 tot 84 jaar met ook een kwetsbare gezondheid. Zij zijn overleden binnen één tot negen dagen na de vaccinatie. Allen hadden meerdere en/of ernstige gezondheidsproblemen.”

Als die mensen 85 zijn, waarom ze dan zo´ n vaccin geven waar ze risico lopen te overlijden of te moeten lijden aan bijwerkingen? Is het niet beter die mensen met rust te laten?

Hoe er met 2 maten wordt gemeten is ook stuitend. Wanneer je een beetje handig bent met cijfers, dan kon je vanaf het begin zien dat het Coronavirus niet zoveel voorstelde.

Toen bekend werd dat RUIM 90% van de “coronadoden” 1 of meerdere ernstige achterliggende aandoeningen hadden en de gemiddelde leeftijd 82 (!) jaar is, dan weet je genoeg over de impact van het virus.

Daar hoorden we toen geen enkele media over. Ook de overheid informeerde ons daar niet over. Erger nog. Mensen die het in context zetten, zijn complotdenkers.

Nu proberen ze op dezelfde manier de vaccindoden te relativeren zoals o.a. wij dat al bijna een jaar met de coronadoden doen.

Het verschil is wel: Voor die prik kies je zelf. Erger nog: ze zetten je onder druk om dit grote en onnodige risico te nemen. En de gemiddelde leeftijd van mensen die overlijden na een vaccin zal veel lager liggen dan de gemiddelde leeftijd van “coronadoden”. Voorbeelden zijn er al genoeg.

Daarbij zijn de bijwerkingen wellicht geen doden. Dat betekent niet dat mensen die bijwerkingen hebben, niet meetellen. Mensen kunnen daar hun leven lang last van hebben en we weten helemaal niets over de bijwerkingen op lange termijn. We houden ons hart vast.

Groot-Brittannië

We hebben geleerd van het overheidsrapport in Groot-Brittannië dat zij binnen een maand vaccineren bijna 50.000 negatieve bijwerkingen hebben gerapporteerd en 107 doden. Zowel door de Pfizer- als de Moderna-vaccins.

Bijwerkingen waren over het algemeen licht maar…

Binnen 3 weken, zowel door het Pfizer vaccin als door het Moderna vaccin, hebben in Groot-Brittannië 5 mensen blindheid opgelopen. 31 mensen hebben voorgoed een verminderd gezichtsvermogen en 634 ander gevaccineerden hebben oogklachten gekregen.

21 plotselinge beroertes traden op direct na het inspuiten van het vaccin. 6 vrouwen kregen te maken met een spontane abortus. 69 mensen van Aangezichtsverlamming van Bell.  Gezichtsverlamming. En 107 overleden mensen waarvan 7 direct dood neervielen na de prik.

https://commonsensetv.nl/schokkend-overheidsrapport-vaccineren-doe-het-nou-niet/

Rapporten overheid VK:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/958616/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_Vaccine_Analysis_Print.pdf

Als we dit gemiddelde gaan doortrekken, en vaccineren gaat het hele jaar door als het aan de overheden ligt, dan verdwijnen er heel veel mensen onnodig van deze aardbol of zijn getekend voor het leven. Hadden zij dat niet gedaan dan hadden we in Nederland slechts het coronavirus in het griepseizoen gehad die de gewone griep heeft verdrongen en waar vrijwel alleen maar mensen van boven de 80 overlijden. Dat is een vrij natuurlijk iets.

Nu hebben we én covid én ineens komen mensen die jonger zijn OOK IN GEVAAR! In Spanje overleden deze week een recordaantal aan corona. Maar wel vrijwel allemaal gevaccineerd. Dat schiet niet op, he? Hoeveel bewijs nog?

Waarom? Waarom zou je je dus in vredesnaam laten vaccineren? Laat je verstand spreken. Dan is de keuze voor uzelf heel makkelijk.

Het beleid van de regering is simpel. Als de meerderheid zich als proefkonijn laten vaccineren, dan worden diegenen die het recht hebben om te weigeren, buitengesloten uit de samenleving. Mag je alleen nog maar vliegen of in een restaurant eten met een vaccinatie-paspoort.

Denkt u dat ze dit doen omdat ze zich druk maken over onze gezondheid met de cijfers die we zojuist benoemd hebben? Nee, dan zouden ze nu heel snel deze vaccinatiemoorden afkappen. Onthoud ook dat deze farmagiganten NIET aansprakelijk gesteld kunnen worden.

Kom op, mensen! De belangen zijn ZO GROOT.. Belangen om geld en om macht. Niet om u.

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.6 9 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven