100.000 migranten op weg naar West-Europa

Fahrudin Radoncic, Minister van Veiligheid van Bosnië & Herzegovina, heeft Europa gewaarschuwd dat er bijna 100.000 vluchtelingen vanuit Griekenland richting West-Europa reizen.

De Minister meldde dat de verantwoordelijken die de grens moeten bewaken slecht zijn uitgerust en dat de grens makkelijk doordringbaar is. Er zijn niet genoeg mensen.

“We komen 1.200 grenswachters tekort!” (bron)

“Gemiddeld moet één persoon 25km grens bewaken. Dat is onmogelijk!”

Hij maakt zich oprecht zorgen omdat de overvolle kampen in het land al genoeg onrust veroorzaken. De migranten zijn onmogelijk kalm te houden. Het is continu geweld en ellende. (bron)

“Iedere dag worden de kampen minder bewoonbaar. Ze zijn overbevolkt en tóch blijven de migranten komen.”, vertelde de Minister.

Merkel zal vast nog wel een plekje hebben. Die geeft niet zoveel om een paar Duitse dode burgers meer of minder. Alleen vandaag was ze snel ter plekke. Elf mensen die Angela Merkel boven haar eigen burgers plaatst, zijn op laffe wijze neergeschoten.

MANIFESTO DUITSE SCHUTTER HANAU

Bron:
https://voiceofeurope.com/2020/02/bosnian-security-minister-100000-migrants-may-be-headed-north-from-greece-toward-western-europe/

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x